20/6/08

Ο Παναθηναϊκός κρατάει Ίβανσιτς, πάει για "βόμβα" με Αϊμάρ, εξελίξεις στα άλλα αθλήματα

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία Παναθηναϊκού-Σάλτσμουργκ για την απόκτηση του Αντρέας Ίβανσιτς. Οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε όλα και απομένει η ανακοίνωση με την οποία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα οριστικοποιήσει την αγορά του αρχηγού της Εθνικής Αυστρίας για τα επόμενα τρία χρόνια.

* Δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Γιάννη Γκούμα στην χθεσινή συνάντηση του Έλληνα διεθνή με τον Κώστα Αντωνίου. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου στάθηκε εμπόδιο, με τον παίχτη να θέλει να υπογράψει για 2 χρόνια ενώ από την πλευρά της η ομάδα για 1. Πάντως λογικά θα επέλθει συμφωνία και ο Γιάννης Γκούμας θα ανανεώσει για ακόμη 2 ή έστω για 1+1 χρόνια.

* Θετικός στο να φορέσει την πράσινη φανέλα είναι ο Αϊμάρ σύμφωνα με όσα δηλώνει ο πατέρας του παίχτη στην εφημερίδα "Goal". Για την ώρα πάντως ο Αργεντίνος άσσος απολαμβάνει τις διακοπές του στη πατρίδα του, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα, με τα ΜΜΕ της Αργεντινής να επιμένουν για συμφωνία Παναθηναϊκού-Αϊμάρ.

* Χριστοδουλόπουλος και Μελίσσης(δευτερευόντως) παίζουν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως δεν είναι διαθετιμένος να χρυσοπληρώσει τον ΠΑΟΚ και αν οι οριστικές προτάσεις που καταθέσει στο Ζαγοράκη αποριφθούν, δεν πρόκειται να ασχοληθεί περαιτέρω.

* Ο Θανάσης Τσίγκας υπέγραψε συμβόλαιο με τη Λάρισα.

* Πολύ γρήγορα πουλήθηκαν την πρώτη μέρα κυκλοφορίας 1.500 εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟ, ενώ με ανάλογους ρυθμούς αναμένεται η κίνηση των οπαδών και τις επόμενες μέρες!


* Στο μπάσκετ, ο Πέκοβιτς ανακοινώθηκε ως παίχτης του ΠΑΟ από... την εταιρία management του! Ο νεαρός σέντερ έχει υπογράψει για 3 χρόνια έναντι 1,3 εκατομ. το χρόνο. Ο Αντώνης Φώτσης επέστρεψε στον ΠΑΟ για τρίτη φορά, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο ύψους σχεδόν 5 εκατομμυρίων Ευρώ. Ο Βεργίνης του ΠΑΟΚ αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες μέρες. Και από κει και πέρα ο Παναθηναϊκός φέρεται να ενδιαφέρεται για τους ΜακΙνταϊρ της Σιένα και Ντελφίνο των Τορόντο Ράπτορς! Δύσκολες περιπτώσεις πάντως και οι δύο, ιδιαίτερα του Αργεντίου.


* Στο βόλεϊ, μετά τα "κόλπα" του Ιταλού Τσερνιότι, Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε χρόνο και έκλεισε τον Αλέκο Λεώνη, ο οποίος αφήνει την Εθνική για χάρη του τριφυλλιού υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: