4/5/12

Χανιά - Παναθηναϊκός 3-10, μπήκε τετράδα, παίζει πλέι οφ!

 



 Ο Παναθηναϊκός πέρασε πανεύκολα από την Κρήτη και τα Χανιά επικρατώντας του τοπικού ΝΟΧ 10-3, αποτέλεσμα με το οποίο κατέκτησε την 4η θέση της κανονικής περιόδου και την είσοδό του στα πλέι οφ!

 Σε μια χρονιά όπου το τμήμα του πόλο είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, όμως το κυριότερο έχασε σχεδόν όλα τα ντέρμπι, κατάφερε νικώντας τον Πανιώνιο, το μεγάλο του αντίπαλο για την τετράδα λίγες στροφές πριν το φινάλε, να κερδίσει τελικά θέση στα πλέι οφ της φετινής Α1, ενώ προκρίθηκε και στο final four του κυπέλλου.

 Βέβαια η νίκη του απόψε στα Χανιά έπρεπε να συνοδευτεί με ήττα του Πανιωνίου απ' τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Κάτι που ήταν λογικό, αν και με την ομάδα-ντροπή του λιμανιού όλα τα περιμένεις και όντως έτσι έγινε, με τους νεοσμυρνιώτες να χάνουν εύκολα 15-4 και το Τριφύλλι να ετοιμάζεται για μονομαχία με την 1η Βουλιαγμένη και φυσικά, με μειονέκτημα έδρας.

 Η σειρά των ημιτελικών κρίνεται στις 2 νίκες και ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί στο μεγάλο τελικό κόντρα είτε στον Ολυμπιακό είτε στη Χίο.

 Τα οκτάλεπτα: 1-4, 0-4, 1-2, 1-0

 Τα γκολ των δύο ομάδων: 

 Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Στελλάτος 1, Κόχειλας Γ 2, Κόχειλας Νικ 1. Αληχανίδης 1, Αφρουδάκης 2, Δερμιτζάκης 1, Τσόκας 1.

 Χανιά (Ζαγουράκης): Σαρτζετάκης 1, Βιζυράκης 1, Ντούλος 1.