4/2/12

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 1-0, ήττα εκτός προγράμματος με κάκιστη εμφάνιση...


 Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από το Λεβαδειακό χάνοντας έτσι σπουδαία ευκαιρία να φτάσει στο +8 από τον Ολυμπιακό.

 Οι πράσινοι παρά το γεγονός ότι έπαιζαν κόντρα σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος, που μπορεί να είναι παράρτημα αλλά είχε μόλις μία νίκη στην έδρα του επί της Δράμας, παρουσίασαν μία κάκιστη εικόνα και μοιραία ηττήθηκαν 1-0.

 Πλέον το μεγάλο πλεονέκτημα που είχε το Τριφύλλι πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων και αν ο Ολυμπιακός περάσει την Κυριακή από την Τούμπα, τότε οι βαθμοί της διαφοράς θα πέσουν στους 2 και το πρωτάθλημα θα πάρει ξαφνικά νέα τροπή.

 Οι Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος ήταν και σήμερα πολύ κακοί, ο Ζέκα φανερά εκτός φόρμας και με τους συνήθεις εκτός τόπου Κλέιτον, Τοτσέ ο Παναθηναϊκός, που είχε δραστήριους μόνο τους Κουίνσι, Κατσουράνη, δυσκολεύτηκε αφάνταστα ακόμη και να δημιουργήσει ευκαιρίες.

 Δυστυχώς όμως, δεν απέφυγε την ήττα, αφού έστω ο βαθμός της ισοπαλίας θα ήταν σημαντικός με βάση την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα, καθώς ο Μελισσάς που πέρασε ως τρίτη αλλαγή από τον Παράσχο για να γεμίσει την άμυνα των γηπεδούχων ήταν ο σκόρερ(!) για τον θρίαμβο του Λεβαδειακού και την κατραπακιά του Παναθηναϊκού..


 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


 Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Μεντί, Τομάς, Αλεξίου, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Φαβάλι (63' Πόποβιτς), Ναπολεόνι (80' Μελισσάς), Σουμπίνιο, Βασιλείου (73' Κουτσόπουλος).

 Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο, Κουίνσι (64' λ.τρ. Χριστοδουλόπουλος), Ζέκα (74' λ.τρ. Μαυρίας), Κλέιτον (78' Πετρόπουλος), Τοτσέ.

 * Είτε γκελάρει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα την Κυριακή είτε όχι, ο Παναθηναϊκός παραμένει μόνος 1ος στη βαθμολογία και έχοντας αφενός το «αιώνιο» ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και αφετέρου ευκολότερο πρόγραμμα, παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
 Βέβαια ο αντίλογος λέει ότι με εικόνα σαν και αυτή στη Λιβαδειά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παραμείνουμε για πολύ ακόμη στην κορυφή, με το επόμενο ματς, αυτό κόντρα στην Ξάνθη στο ΟΑΚΑ να κρίνεται ήδη υψηλής επικινδυνότητας...