7/7/11

Βατή η κλήρωση της Euroleague


 Τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ουνικάχα Μάλαγα, Ζαλγκίρις Κάουνας, Μπάμπεργκ και ΚΚ Ζάγκρεμπ θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στους ομίλους της Ευρωλίγκας και το δρόμο προς την Κωνσταντινούπολη και το 7ο αστέρι!


 Ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στο Β' όμιλο και θα ανοίξει την αυλαία της σεζόν 2011-2012, ως γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ, στις 17 Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα.


 Η φάση των ομίλων θα ολοκληρωθεί τις 22 Δεκεμβρίου, ενώ το Top 16 θα αρχίσει στις 18 Ιανουαρίου και θα τελειώσει την 1η Μαρτίου με διακοπή μίας εβδομάδας μεταξύ της 4ης και της 5ης αγωνιστικής.
 Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα γίνουν μεταξύ 21 Μαρτίου και 5 Απριλίου, ενώ το Final Four θα διεξαχθεί 11 και 13 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη.

 Αναλυτικά οι όμιλοι:
 Α' ΟΜΙΛΟΣ: Ολυμπιακός, Κάχα Λαμποράλ, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Μπιλμπάο, Καντού, Νανσί.
 Β' ΟΜΙΛΟΣ: Παναθηναϊκός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ουνικάχα, Ζαλγκίρις Κάουνας, Μπάμπεργκ, ΚΚ Ζάγκρεμπ.
 Γ' ΟΜΙΛΟΣ: Ρεάλ Μαδρίτης, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παρτιζάν, Εφές Αναντόλου, Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, πρώτη νικήτρια προκριματικών.
 Δ' ΟΜΙΛΟΣ: Μπαρτσελόνα, Σιένα, Ούνικς Καζάν, Πρόκομ, Ολίμπια Λιουμπλιάνα, δεύτερη νικήτρια προκριματικών.


 Προκριματικοί:
 Βιλερμπάν-Γκραβελίν vs. ΠΑΟΚ-Γαλατάσαραϊ
 Λιέτουβος Ρίτας-Μπουντούτσνοστ vs. Τσιμπόνα-Σολέ
 Άλμπα Βερολίνου-Ρίγα vs. Σαρλερουά-Ντόνετσκ
 Κίμκι-Τουρόφ vs. Νίμπουρκ-Μπάνβιτ

 * Καλός είναι ο όμιλος, όπου βέβαια υπάρχει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία έχει ήδη κάνει μεταγραφές ώστε να επιστρέψει στην ελίτ μετά την καταστροφική περυσινή σεζόν, όμως οι Ρώσοι όλα αυτά τα χρόνια είναι καλοί πελάτες του Εξάστερου!