24/12/13

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 67-59, με τρομερό πάθος... ο πρώτος τίτλος!

Ο Αυτοκράτορας έδωσε την καλύτερη απάντηση έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει, εντός γηπέδου και τελείωσε τον Ολυμπιακό επικρατώντας με 67-59. Κατάθεση ψυχής από όλους τους πράσινους που δάγκωναν και από 20.000 τρελούς που έκαναν καμίνι το ΟΑΚΑ.
 
Ο αγώνας:
Ο Αργύρης Πεδουλάκης ξεκίνησε με τους Διαμαντίδη, Κάρι, Ματσιούλις, Γκιστ και Λάσμε. Στο τρίλεπτο ο Ολυμπιακός πέρασε για πρώτη φορά μπροστά (7-8), χάρη στο τρίποντο του Μάντζαρη που σούταρε μόνος του έξω από τα 6.75μ.
Το Τριφύλλι απάντησε με ένα επί μέρους 5-0 και προηγήθηκε με 12-8, χάρη στη βελτιωμένη σε κάποια σημεία άμυνα τους. Η είσοδος του Παππά έδωσε ενέργεια στον Παναθηναϊκό και με 5 συνεχόμενους δικούς του πόντους έγραψε το 17-11 στο 8.30''. Ο Ολυμπιακός έδειχνε να μην πατάει καλά στο παρκέ και τελικά ο Μπράμος παίρνοντας το 2ο φάουλ του Περπέρογλου έστειλε την ομάδα του στο +7 (20-13). O Σλούκας έγραψε το 20-16 που ήταν και το σκορ του α' δεκαλέπτου, δίνοντας σημαντική ανάσα στους φιλοξενούμενους.
Όπως τελείωσε ο Ολυμπιακός το α' δεκάλεπτο, έτσι και το ξεκίνησε. Απλά αυτή τη φορά το τρίποντο ήταν από τον Πέτγουεϊ ο οποίος μείωσε στον πόντο (20-19), σε ένα χρονικό διάστημα που ο Πεδουλάκης ξεκούραζε τον Διαμαντίδη. Εκατέρωθεν λάθη κράτησαν τις δύο ομάδες στο 21-19 μέχρι το 14' όταν ο Λο πέτυχε το τρίποντο που έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό (21-22).
Ο Παναθηναϊκός έχοντας πετύχει μόλις 4 πόντους στο β' δεκάλεπτο (όλους με βολές), ισοφάρισε σε 24-24, ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε λύσεις με μακρινό σουτ (24-27). Τελικά, οι γηπεδούχοι πήραν πόντους από τον Κάρι που έγραψε το 31-29 πριν δώσει τη θέση του ξανά στον Παππά. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός με τον Μπέγκιτς είχε σαφέστατο πρόβλημα και μόλις πέρασε πέρασε στον πάγκο, "ξεμπλόκαρε" η επίθεση της ομάδας του, που μείωσε σε 35-34 στο τέλος του ημιχρόνου. Ενός ημιχρόνου που βρήκε τον Παναθηναϊκό να υπερτερεί στα ριμπάουντ (20-11), να σουτάρει με 25% (έναντι 42%) και να έχει τον Κάρι με 9 πόντους. Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός είχε πρώτους σκόρερ τους Σπανούλη και Μάντζαρη με 7 και 6 πόντους αντίστοιχα.
Μίλησε η ψυχή...
Στην επανάληψη, τα σουτ του Ολυμπιακού δεν βρήκαν στόχο κι έμεινε άποντος για ένα εξάλεπτο, απόρροια και της καλής κατά διαστήματα άμυνας του Παναθηναϊκού. Ένα κλέψιμο απο τον Ματσιούλις που έπαιζε με μεγάλη διάθεση, του έδωσε την ευκαιρία να γράψει το 40-34 υπέρ της ομάδας του. Οι "πράσινοι" έχασαν διαδοχικές ευκαιρίες να ξεφύγουν και τελικά στο 26' ο Περπέρογλου ευστόχησε από τα 6.75μ. (40-37), βάζοντας τους πρώτους πόντους για τον Ολυμπιακό στην επανάληψη.
Πάντως, στο 28.25'' πέρασε στον πάγκο, μετά το 3ο του φάουλ, την ίδια στιγμή που οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 45-39. Η απουσία του Διαμαντίδη από το παρκέ συνέπεσε και με το 5-0 που έτρεξε ο Ολυμπιακός, μένοντας μέσα στο παιχνίδι με τη λήξη του γ' δεκαλέπτου. Το επιμέρους 10-10 της περιόδου, αποδείκνυε πόσο σκληρό ματς γινόταν. Τα ριμπάουντ των "πράσινων" από τη μία και τα μακρινά τρίποντα των "ερυθρόλευκων" από την άλλη ήταν τα δυνατά τους σημεία.
Το ξεκίνημα του δ' δεκαλέπτου, βρήκε τις δύο ομάδες αποφασισμένες να παλέψουν ακόμα περισσότερο για το εισιτήριο στον τελικό. Από τη μία το κάρφωμα του Ντάνστον (47-48), από την άλλη το τρίποντο του Διαμαντίδη (50-48), έδειχναν ότι η μάχη θα συνεχιζόταν μέχρι το τέλος. Ένα καθοριστικό σουτ του Λάσμε και αρκετά επιθετικά ριμπάουντ του Παναθηναϊκού που ξεσήκωσαν τον κόσμο, αποσυντόνισαν τον Ολυμπιακό κι έδωσαν την ευκαιρία στους "πράσινους" να προηγηθούν με 54-50.
Ωστόσο, οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στα 4.29'' για το τέλος ο Περπέρογλου μείωσε στον πόντο (54-53), όμως ακολούθησε σερί 5-0 από τους γηπεδούχους που ξέφυγαν με 59-53 στο 36', ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ματσιούλις με σπάσιμο της μέσης έγραψε το 61-53. Ο Σλούκας μείωσε παροδικά, ωστόσο το σουτ του Μπράμου με την εκπνοή του χρόνου επίθεσης του Παναθηναϊκού ήταν καθοριστικό (63-57). Στα 26'' για το τέλος του αγώνα, είχαμε μικρή διακοπή με κάποιους ανεγκέφαλους να πετούν αντικείμενα, ωστόσο στη συνέχεια ο Λάσμε έγραψε το 65-57.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με βολές από τους Σλούκα και Μπράμος.

Τα δεκάλεπτα: 20-16, 35-34, 45-44, 67-59

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις 11, Μπράμος 12, Κάρι 9, Μπατίστ 5, Φώτσης 2, Λάσμε 9, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης 10, Γκιστ 3, Παππάς 6.
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 3, Λο 5 (1), Ντάνστον 8, Σπανούλης 8 (2), Περπέρογλου 8 (2), Μάντζαρης 6 (2), Σλούκας 13 (3), Σίμονς 3, Λοτζέσκι, Μπέγκιτς, Πρίντεζης 5.

Prasinanea

 * Παίζοντας άμυνα σαν... Παναθηναϊκός και επιδεικνύοντας τρομερό πάθος από το τζάμπολ έως το φινάλε, οι πράσινοι με σούπερ Ματσιούλις, Παππάς (για αμφότερους δεν καταλάβαινες πως προέρχονταν από τραυματισμούς) έσπασαν το αήττητο σερί του ΟΣΦΠ και ουσιαστικά κέρδισαν τον πρώτο τίτλο της σεζόν, το κύπελλο Ελλάδος, αφού στον τελικό ο Άρης δε δείχνει ικανός ούτε καν να φανεί ανταγωνιστικός. Κόντρα σε μπασκετική λογική και φόρμα, ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια σπουδαία νίκη, κυρίως ψυχολογικά, που αναμένεται να δώσει νέα ώθηση ενόψει κυρίως πια του Top-16 της Ευρωλίγκα!

22/12/13

Παναθηναϊκός - Skoda Ξάνθη 2-1

Ο Παναθηναϊκός με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αμπέντ που έβαλε δυο γκολ νίκησε την Ξάνθη με 2-1 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κάνοντας την πρώτη ανατροπή της φετινής χρονιάς.
Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου με αλλαγές και με εκπλήξεις καθώς ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τους Πράνιτς και Σίλντενφελντ και να χρησιμοποιήσει τους Ρισβάνη και Ντίνα μετά από αρκετό καιρό.
Ο 40χρονος προπονητής ο οποίος μάλιστα όντας τιμωρημένος δεν είδε το ματς από τον πάγκο αλλά από μπουθ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας παρέταξε τους Κοτσόλη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Καρέλη, Ντίνα και Κλωναρίδη.
Από την άλλη ο Ράινερ Μάουρερ άφησε στον πάγκο τον πρώτο του σκόρερ, τον Σολάρι, αλλά και τον Μάνταλο οι οποίοι πέρασαν στην διάρκεια του αγώνα στο ματς και ξεκίνησε και αυτός με πολλές αλλαγές στο σχήμα της Ξάνθης.
Ο αγώνας
Το παιχνίδι ξεκίνησε μουδιασμένα και από τις δυο ομάδες που στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους και να δουν πως αγωνίζεται ο αντίπαλος.
Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 13' για την Ξάνθη και μάλιστα έφερε το γκολ για τους Ακρίτες. Ο Ντιέ έδωσε στον Βασιλακάκη αυτός από το άουτ την γύρισε στον Τριάδη ο οποίος από την γραμμή της περιοχής έκανε ένα πανέμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ και νίκησε τον Κοτσόλη πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ.
Το γκολ της Ξάνθης δεν πτόησε τους πράσινους που πήραν χώρο και προσπάθησαν να φτάσουν αρχικά στην ισοφάριση. Στο 18' ο Ζέκα βρήκε τον Κλωναρίδη μέσα στην περιοχή, αυτός έκοψε την μπάλα, πέρασε έναν αντίπαλο του αλλά το σουτ που επιχείρησε έκοψε σωτήρια ο Βάλλας με τάκλιν.
Δυο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός έφερε το ματς στα ίσια. Ο Μέντες άλλαξε ωραία με τον Καρέλη και πάσαρε στον Ντίνα αυτός την γύρισε στον Αμπέντ ο οποίος σε κενό τέρμα ουσιαστικά έγραψε το 1-1.
Οι πράσινοι συνέχισαν να πιέζουν έχοντας υπέρ τους και την ψυχολογία από την ισοφάριση και στο 36' ο Νάνο έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά ο Αμπέντ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος.
Χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές από τους δυο προπονητές και με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει ένα τέρμα που θα του έδινε το προβάδισμα. Στο 51' μάλιστα ο Καρέλης πέρασε τρεις αντιπάλους αλλά η πάσα του στον Κλωναρίδη ήταν πιο δυνατή.
Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Κλωναρίδη να κάνει ωραία ενέργεια, να μπει στην περιοχή από τα δεξιά μετά την κάθετη του Μέντες αλλά το γύρισμα του επιθετικού των πράσινων έφυγε χωρίς να βρει άλλον πράσινο.
Δεύτερο γκολ από τον Αμπέντ
Στο 54' ο Παναθηναϊκός με τον Αμπέντ κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Νάνο εκτέλεσε με πάσα προς τον Αλγερίνο το φάουλ ο οποίος έπιασε έναν κεραυνό και έστειλε την μπάλα αρχικά στο αριστερό δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα της Ξάνθης.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί στο 64' αλλά το φάουλ του Μάνταλου πέρασε ανεκμετάλλευτο από τρεις παίκτες της Ξάνθης. Πέντε λεπτά αργότερα ο μέσος των φιλοξενούμενων επιχείρησε το ψαλιδάκη με την μπάλα να φεύγει πολύ έξω.
Στο 76' ο Παναθηναϊκός πέτυχε γκολ με τον Ντίνα μετά από πάσα του Αμπέντ αλλά αυτό σωστά ακυρώθηκε καθώς ο επιθετικός των πράσινων ήταν εκτεθειμένος.
Μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν
Στο 79' η Ξάνθη έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν ο Τριάδης έκανε το σουτ ο Κοτσόλης έκανε το λάθος και έχασε την μπάλα αλλά ο Σολάρι από κοντά δεν σούταρε σωστά και με τα πόδια ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού καπάκωσε την μπάλα διορθώνοντας το λάθος του.
Δυο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να χάσει τεράστια ευκαιρία. Ο Αμπέντ πήρε την κεφαλιά προς τον Κλωναρίδη που έφυγε τετ α τετ με τον Τσέμα αλλά καθυστέρησε με αποτέλεσμα να σουτάρει υπό πίεση και τον Τσέμα να αποκρούει και στην επαναφορά ο Αμπέντ έπιασε νέο σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στον Βάλλα και έφυγε κόρνερ.
Στο 89' ο Παναθηναϊκός είχε νέα ευκαιρία για να τελειώσει το ματς όταν ο Πράνιτς κέρδισε την μπάλα την πάσαρε δεξιά στον Ντίνα και αυτός μέσα από την περιοχή σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Τσέμα.

Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαϊδης"
Διαιτητής:  Στυλιάρας (Αιτωλ/νιας)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κωστάρας (Αιτωλ/νιας)

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος (83' Μαρινάκης), Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες (73' Δώνης), Ζέκα, Αμπέντ, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης (73' Πράνιτς).
Ξάνθη (Μάουρερ): Τσέμα, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Βάλλας, Παϊτό, Ντιέ (57' Μάνταλος), Ντε Γκούζμαν (83' Σουάρεζ), Τριάδης, Βασιλακάκης, Κάλβο (73' Σολάρι), Σολτάνι.

Γκολ: 19'-54' Αμπέντ/13' Τριάδης
Κίτρινες κάρτες: 59' Αμπέντ, 64' Τριανταφυλλόπουλος, 72' Ρισβάνης, 80' Καπίνο/19' Μπαξεβανίδης, 28' Σολτάνι, 56' Βάλλας.

Prasinanea

Πρωτέας Βούλας - Παναθηναϊκός 57-60, πρόκριση στους «4»! Ισοπαλία 8-8 με ΠΑΟΚ το πόλο

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε επί του Πρωτέα και στο... ράγκμπι με 60-57 και πήρε τη μεγάλη πρόκριση στο Φάιναλ 4 του Κυπέλλου. Μεγάλη εμφάνιση από τις όλες τις πράσινες με την Καλέντζου να μιλά στα κρίσιμα.
Το ματς:
Η Γιασεμή Σαμαντούρα άρχισε το παιχνίδι με τις Καλέντζου, Μαγκλάρα, Γέμελος, Κοσμά και Ντέλβα. Το Τριφύλλι μπήκε σεληνιασμένο στο γήπεδο και με τη Γέμελος να τα βάζει από παντού προηγήθηκε με 14-2.
Οι πράσινες συνέχισαν έτσι μέχρι και το τέλος του δεκαλέπτου με τον Πρωτέα να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Με τρίποντο από τη Σλούκα ο Παναθηναϊκός έκλεισε την πρώτη περίοδο με το σκορ να είναι στο 21-4.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Ο Πρωτέας άρχισε να παίζει το συνηθισμένο ξύλο, οι διαιτητές άφησαν το παιχνίδι να ξεφύγει και αυτό φυσικά ευνόησε τους γηπεδούχους. Σε αυτό το κομμάτι του αγώνα ο Παναθηναϊκός πέρα από όλα τα άλλα είχε και την αστοχία του.
Οι πράσινες έμειναν για επτά λεπτά χωρίς καλάθι. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Πρωτέας ο οποίος έτρεξε ένα επί μέρους 22-4 και πήγε στο ημίχρονο προηγούμενος με 26-25.
Ντέρμπι μέχρι το τέλος
Από εκεί και πέρα είχαμε ένα ντέρμπι μέχρι το τέλος. Ο Παναθηναϊκό στην αφετηρία της τρίτης περιόδου με συνεχόμενα τρίποντα από Γέμελος και Κοσμά κατάφερε να πάρει αέρα επτά πόντων.
Οι γηπεδούχες απάντησαν και κατάφεραν άμεσα να μαζέψουν τη διαφορά. Η Νικολοπούλου ήταν εκείνη που έκανε τη μεγάλη ζημιά στον Παναθηναϊκό και η παίκτρια που κρατούσε κοντά τον Πρωτέα. Κάπως έτσι το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 45-43.
Μίλησαν Καλέντζου και ψυχή...
Ο Παναθηναϊκός μπήκε νωθρά στο τέταρτο δεκάλεπτο κάτι που το εκμεταλλεύτηκε ο Πρωτέας έχοντας και τη βοήθεια των διαιτητών.
Σε αυτό το σημείο η ομάδα της Βούλας κατάφερε να πετύχει 10 πόντους σε 40 δευτερόλεπτα και έτσι το 49-45 υπέρ του Παναθηναϊκού έγινε, 55-49 υπέρ του Πρωτέα. Ο Παναθηναϊκός όμως δεν τα παράτησε και έδειξε γιατί πέρσι κατέκτησε το Πρωτάθλημα.
Η Τούλα Καλέντζου πέτυχε κρίσιμα καλάθια με πιο σημαντικό το τρίποντο που πέτυχε και μείωσε το Τριφύλλι στον πόντο (57-56). Στην αμέσως επόμενη φάση η Γέμελος έκλεψε και στον αιφνιδιασμό έκανε το 58-57. Η Φρίμαν ήταν άστοχη στο τρίποντο και η Γέμελος ανέβασε και άλλο τη διαφορά από τη γραμμή των βολών.
Το τρίποντο της Μπαρμπερίδου στο τέλος ήταν άστοχο και έτσι ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη και την πρόκριση με 57-60.

Τα δεκάλεπτα: 4-21, 26-25, 43-45, 57-60

Πρωτέας Βούλας (Δαγλας): Δασκαλοπούλου 17 (1), Λύμουρα 4, Μαγαλιού 5 (1), Νικολοπούλου 17 (1), Φρίμαν 14 (2), Βλάχου , Τετενέ, Μπαρμπερίδου. 
Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα): Καλέντζου 13 (1), Γέμελος 21 (3τρ., 11ρ.), Χριστινάκη, Μαγκλάρα 4, Κοσμά 3 (1), Σλούκα 5 (1), Χρονοπούλου 2, Καβάσιλα , Ντέλβα 12.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 8-8

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Καβάλα αφού δέχτηκε γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο (8-8) και έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας. Απίστευτη διαιτησία από τους κλασικούς Σταυρόπουλο και Αχλαδιώτη.
Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 8-8 με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο τέλος του αγώνα σε μία φάση στην οποία ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται έντονα. Το Τριφύλλι ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τους δύο διαιτητές να κρατούν συνέχεια μέσα στο παιχνίδι τον ΠΑΟΚ.
Με εξαίρεση το 1-0 στη συνέχεια το Τριφύλλι ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ. Οι πράσινοι πήγαν στο ημίχρονο όντας μπροστά με 4-3. Οι παίκτες του Λούδη κατάφεραν να προηγηθούν και με δύο τέρματα ωστόσο οι γηπεδούχοι παίζοντας σχεδόν συνέχεια με παίκτη παραπάνω έμεναν κοντά στο σκορ.
Στο τέλος της τρίτης περιόδου και πάλι με παίκτη παραπάνω κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ του Σολανάκη. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 8-7 με τον Δ. Δερμιτζάκη 1.17 πριν τη λήξη, αλλά ο Σολανάκης ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ στο τελικό 8-8 στο τέλος του αγώνα.
Έτσι οι δυο ομάδες πήραν από έναν βαθμό και δεν άλλαξε κάτι στη θέση τους και τη διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα (ο ΠΑΟΚ 3ος με 18 και ο Παναθηναϊκός 4ος με 17).
Το σόου από Αχλαδιώτη και Σταυρόπουλο
Σε ένα ακόμα παιχνίδι σε αγώνα πόλο ο Παναθηναϊκός έχει παράπονα για τη διαιτησία. Οι γηπεδούχοι με κάθε ευκαιρία έπαιζαν με παίκτη παραπάνω.
Ο Παναθηναϊκός για να πάρει κάποια αποβολή έπρεπε να ματώσει, ενώ την ίδια ώρα η αποβολές δίνονταν με χαρακτηριστική ευκολία στους φιλοξενούμενους. Στην τελευταία φάση η οποία χάρισε και το βαθμό της ισοπαλίας στον ΠΑΟΚ, το Τριφύλλι διαμαρτύρεται έντονα.
Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στην οποία ο Παναθηναϊκός έχει παράπονα από τη διαιτησία.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 8-8

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 2-3, 3-2, 2-2

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Προσινικλής, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ. 1, Κόχειλας Ι., Τζελάτης, Κόλιανιν 2, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου, Κατσουλάκης 2, Χατζηγούλας 1, Σολανάκης 2, Μπεζιλιώτης, Αληχανίδης Β., Αντιβαλίδης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 2, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 2, Τζαβάρας, Δερμιτζάκης Δ, 2. Γερακούδης, Παρασκευόπουλος.

Prasinanea