20/12/11

Αγροτικός Αστέρας - Παναθηναϊκός 0-1, μετά και την... αγγαρεία για το κύπελλο εύχομαι καλές γιορτές, χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος!

Αρκούμενος να κάνει τα βασικά, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 0-1 του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο και εξασφάλισε την πρόκριση για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Σκόρερ ο Βύντρα, καλή εμφάνιση από τους Ρούντολφ, Μαυρία και Λαγό.

Όσο χρειάστηκε για να νικήσει και να μην απειληθεί έπαιξε ο Παναθηναϊκός στον Εύοσμο, επικρατώντας 0-1 του Αγροτικού Αστέρα και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Με αλλαγμένη κατά τα 10/11 την ενδεκάδα του και μόνο βασικό τον Ζέκα, αγωνίστηκε συντηρητικά και αρκέστηκε στο γκολ του Βύντρα στο 21' για να ξεπεράσει το εμπόδιο του αντιπάλου του.
Κορυφαίος του Τριφυλλιού ήταν ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από στημένη μπάλα και έδειξε σταθερότητα αμυντικά και διάθεση επιθετικά. Στην πρώτη του στην ενδεκάδα, ο Ρούντολφ έκανε πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο μέρος και ανέλαβε πολλές πρωτοβουλίες. Τέλος, οι δύο μικροί Μαυρίας και Λαγός, έπαιξαν ώριμα, ουσιαστικά και το μόνο που τους λείπει είναι η αυτοπεποίθηση.
Πάντως ο Ζοσέ Γκόμες δεν πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών με μικρό χρόνο συμμετοχής. Παρότι ήταν λογικό να μην υπάρχει συνοχή και χημεία, εντούτοις η έλλειψη διάθεσης σε πολλά σημεία του αγώνα χρήζει προβληματισμού. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να χρειαστεί τη βοήθεια τους οποιαδήποτε στιγμή και αυτοί οφείλουν να αρπάξουν την παραμικρή ευκαιρία. Όμως στον Εύοσμο δεν το έκαναν...

Από prasinanea
* Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους, θα τα ξαναπούμε με το νέο έτος!!!