20/10/07

Πάμε στοίχημα-Προτάσεις 20/10

Πλούσιο το κουπόνι αυτό το Σαβ/κο με αρκετά derby. Οι προτάσεις μας για το Σάββατο:
145 Ρέιντζερς - Σέλτικ 1(2,25): Το πρώτο derby του διημέρου είναι το old firm της Σκωτίας. Η Ρέιντζερς σαφώς ανώτερη φέτος μπορεί να διεκδικήσει τη κούπα από τη Σέλτικ. Για την ώρα πάντως μας αρκεί να μας δώσει τον άσσο του 2,25.
211 Χάνσα - Σάλκε 2(1,75): Πρέπει να αποδείξει η Σάλκε ότι μπορεί να αμφισβητήσει τον τίτλο του φαβορί της Μπάγερν κερδίζοντας εύκολα τέτοιες ομάδες.
214 Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρμιγχαμ 1(1,45): Η Σίτι έχει το απόλυτο εντός έδρας και μπορεί να κάνει άλλη μία νίκη.
252 Νότιγχαμ - Ντονκάστερ 1(1,65): Η Νότιγχαμ φιλοδοξεί να ανέβει στη Τσάμπιονσιπ και πρέπει να εκμεταλλεύεται την έδρα της.
452 Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουν. 1χ(4,10/3,20): Εδώ πάμε καθαρά για την έκπληξη μιας και η Γιουνάιτετ έχει έξη σερί νίκες και κάποτε θα σπάσει το σερί αυτό..
464 Αϊντχόβεν - Φένλο Όβερ(1,25): Μεγάλη απόδοση το 1,25 σε σχέση με το 1,05 του άσσου..
511 Κλαμπ Μπριζ - Ντέντερ Όβερ(1,45):
Και η Μπριζ μπορεί να πετύχει πολλά τέρματα απέναντι στη νεοφώτιστη Ντέντερ.
523 Φέγενορντ - Εξέλσιορ Όβερ(1,30): Ακόμη μία μεγάλη ομάδα που μπορεί να σημειώσει ευρεία νίκη απέναντι σε υποδιαίστερο αντίπαλο.
532 Εσπανιόλ - Ρεάλ Μαδρίτης 2(2,00): Δύσκολο ματς για τη Ρεάλ που όμως αξίζει το ποντάρισμα σε αυτή την απόδοση.

Καλή επιτυχία.

18/10/07

Διαλύεται ο...τρίτος πόλος

Και η Βάσω Παπανδρέου τέθηκε στο πλευρό του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιώργου Παπανδρέου, με δήλωσή της έξω από το γήπεδο του Σπόρτιγκ, το απόγευμα της Τετάρτης 17/10.
Ένα απόσπασμα της δήλωσης της Βάσως Παπανδρέου:
"Είμαι εδώ για να δηλώσω τη στήριξή μου στον Γιώργο Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε γενναία αυτοκριτική για τη βαριά ήττα του ΠΑΣΟΚ και δεσμεύθηκε για την αναγέννηση του κόμματος χωρίς τα λάθη του παρελθόντος. Επομένως, νιώθω υποχρεωμένη να τον στηρίξω. ...η ενότητα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να πείσει και πάλι τους πολίτες".
Μετά λοιπόν από την ένταξη της Βάσως Παπανδρέου στο πλευρό του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., από τον περίφημο "τρίτο πόλο" ουδέτεροι πια έχουν μείνει οι Άννα Διαμαντοπούλου και Πέτρος Ευθυμίου. Να θυμίσουμε ότι υπέρ του Παπανδρέου έχουν ήδη ταχθεί: με ξεκάθαρη δήλωση πρώτος και καλύτερος ο Θόδωρος Πάγκαλος, για να ακολουθήσει -όχι τόσο ξεκάθαρα- ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, καθώς βέβαια και ο Κώστας Λαλιώτης, με την περίφημη δήλωση-γρίφο: "Ηθικά τίθεμαι στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου είτε συμφωνώ σε πολιτικά ζητήματα μαζί του
είτε όχι".
Τα περισσότερα λοιπόν ιστορικά στελέχη του κινήματος στηρίζουν τον Γιώργο Παπανδρέου, κάτι που είναι λογικό να επηρεάσει κάποιους αναποφάσιστους από τους φίλους και τα μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ το ποιόν να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατικής Σοσιαλιστικής Παράταξης στις εσωκομματικές εκλογές της 12ης Νοεμβρίου.

Ομολογία...κοροϊδίας!

Λυπάμαι... αλλά σας κοροϊδέψαμε! -είναι η ουσία των δηλώσεων του υπουργού Οικονομίας και οικονομικών, Γιώργου Αλογοσκούφη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προχώρησε σε μία ομολογία κοροϊδίας και απάτης απέναντι στον ελληνικού λαό. "Ασφαλώς είχαμε σχέδιο αλλά είναι άλλες οι απαιτήσεις εφαρμογής της πολιτικής σε λεπτομέρεια όταν είσαι στην κυβέρνηση και άλλες όταν κάνεις γενικού χαρακτήρα εξαγγελίες", είπε ο υπουργός όταν του έγινε η ερώτηση για προεκλογικό οικονομικό/φορολογικό σχεδιασμό, ένα μήνα μόλις μετά τις εκλογές της 16ης, Σεπτεμβρίου.
Η πλειονότητα των βουλευτών της κυβέρνησης αντέδρασαν σε αυτές τις δηλώσεις Αλογοσκούφη, χαρακτηρίζοντάς τις "προκλητικές", ενώ δεν έκρυψαν την ανυσυχία τους για ρήξη στην εμπιστοσύνη της Ν.Δ. από το λαό. Και σα να μην έφτανε η ομολογία-βόμβα του Αλογοσκούφη, ο υπουργός οικονομίας προχώρησε και σε εξαγγελίες για "εκτόξευση" των φόρων σε καύσιμα, ποτά-τσιγάρα, ακόμη και σε τέλη κινητής τηλεφωνίας.

17/10/07

Παναθηναϊκή Τετάρτη

Τρία τμήματα του ΠΑΟ είχαν αγώνα απόψε παράλληλα με την Εθνική:

*Στο βόλεϊ ανδρών λοιπόν, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη πρώτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου, στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το champions league, επικρατώντας με 3-1 σετ(16-25, 27-25, 24-26, 19-25) της Σερβικής Βοϊβοντίνα μέσα στο "Νόβι Σάιντ" κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Αγκάμεζ για μία ακόμη φορά χρείστηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ πολύ καλόι ήταν οι Ντάντε και Μινούτσι.
Από την πλευρά των νικητών, ο Μινούτσι δήλωσε ότι είναι "χαρούμενος που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και πως το champions league είναι πιο σπουδαία εμπειρία απο τη Βραζιλία", ενώ ο Ντάντε είπε πως "και σήμερα κάναμε λάθη που θα πρέπει να αποφύγουμε στο ματς με τη Σρκα που σαφώς αποτελεί πιο δύσκολο αντίπαλο απ'τους Σέρβους".
Οι συνθέσεις του νικηφόρου για εμάς αγώνα:
ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ (Ράντοβαν Ντάβιτς): Φίλιπας 14, Πέτροβιτς 9, Βέμιτς 11, Κουπκοβιτς 20, Γκίσιτς 4, Γιοβάνοβιτς 6, Σκουντριτς λ.80%, Μουταβίγια, Σ. Γιοβάνοβιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μάουρο Μπερούτο):
Ανδρεάδης 6, Γκιρτζίκης 4, Αγκάμεζ 20, Μαρσέλο 5, Μινούτσι 17, Ντάντε 16, Στεφάνου λ.71%, Ντονάς, Σ. Ψάρρας.


*Δεύτερη επιτυχία της βραδιάς για τον ΠΑΟ, η νίκη-πρόκριση της Γυναικείας ομάδας μπάσκετ στο derby της Β' φάσης του κυπέλλου με αντίπαλο τον Σπόρτιγκ, με σκορ 63-55. 24/10 η Γ' φάση του θεσμού.

*Υπήρξε και τρίτη συμμετοχή(η δυσκολότερη αποστολή της βραδιάς), αλλά όχι και ανάλογη επιτυχία. Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού έπαιξε με τον Πανιώνιο στο Φάληρο(τιμωρημένη η Νέα Σμύρνη) για την πρεμιέρα της Α1 ανδρών και ηττήθηκε με 11-7. Παλέψαμε το παιχνίδι αλλά στο τρίτο οχτάλεπτο το εις βάρος μας 4-1 έκανε τη διαφορά.
Τα οχτάλεπτα και οι πόντοι:

1-1, 3-2, 4-1, 3-3


Πανιώνιος: Τίντσιτς 3, Γκέρκγελι 3, Μουρίκης 2, Αναστασιάδης 1, Παπαδόγκωνας 1, Θωμάκος 1.
Παναθηναϊκός: Νάστραν 2, Βαφειάδης 1, Δερμιτζάκης 1, Μπιτσάκος 1, Κουντουδιός 1, Δήμου 1.


Ιστορικής σημασίας νίκη στη Πόλη!

Η Εθνική Ελλάδος δε θα χρειαστεί να περιμένει το ματς με τη Μάλτα για να σφραγίσει την πρόκρισή της στο Euro του 2008. Το κατάφερε απόψε στη Κωνσταντινούπολη κάνοντας πλάκα στους Τούρκους, πραγματοποιώντας μία εκπληκτική εμφάνιση, σημειώνοντας 13-14 ευκαιρίες για γκολ και πετυχαίνοντας μόλις ένα με τον Γιάννη Αμανατίδη στο 79! Μακράν η καλύτερη εμφάνιση της Εθνικής σε αυτά τα ματς του ομίλου, ακόμη και από εκείνο το εμφατικό 4-0 στη Βοσνία, αλλά και συνολικά ίσως το καλύτερο παιχνίδι της στη μετά Euro 2004 εποχή. Σπουδαία και ιστορικά η νίκη της Εθνικής μιας και κέρδισε στη Πόλη ύστερα από 55 ολόκληρα χρόνια! Πλέον η Ελλάδα βρίσκεται στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας όπου θα έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον τίτλο της Πρωταθλήτριας ομάδας.
* Πολύ καλή η διαιτησία του Ισπανού Μεχούτο Γκονζάλες, ο οποίος δεν "μάσησε" στις 2-3 βουτιές των Τούρκων στη περιοχή του Χαλκιά και δεν καταλόγισε σε καμία περίπτωση πέναλτι, αλλά και το σύνολο των σφυριγμάτων ήταν 50-50.
*Χαρακτηριστική η αγανάκτηση των Τούρκων οπαδών στις κερκίδες του "Αλί Σαμί Γεν" για την ομάδα τους που μετά το 0-1 αποδοκίμαζαν κάθε τους προσπάθεια -με εξαίρεση 2-3 παίχτες που κέρδιζαν το χειροκρότημα για τις προσπάθειές τους-.
Τα στατιστικά του Ιστορικού αγώνα για την Εθνική μας:
Τουρκία (Φετίχ Τερίμ): Βολκάν, Τσετίν, Ουζουλμέζ, Γκοκχάν Ζαν, Εμρέ (71' Αρντά), Αουρέλιο, Ουμίτ Καράν (45' Τουμέρ Μετίν), Γκοκντενίζ (64' Σουκούρ), Τουντσάι, Ουνάλ Γκοκχάν, Χαμίτ Αλτιντόπ.
ΕΛΛΑΔΑ (Οτο Ρεχάγκελ): Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Δέλλας, Κυργιάκος, Τοροσίδης, Αντζας, Μπασινάς, Καραγκούνης, Αμανατίδης, Χαριστέας (59' Σαμαράς), Γκέκας (56' Λυμπερόπουλος).


16/10/07

Πάμε Στοίχημα-προτάσεις 17/10

Στη τελική ευθεία η προκριματική φάση για το Euro 2008. Οι προτάσεις μας για σήμερα:
212 Καζακστάν - Πορτογαλία 2(1,06): Μικρή η απόδοση, μόνο για κλείσιμο δελτίου. Και σήμερα θα αποφύγουμε το Όβερ των Πορτογάλων όπως-πετυχημένα-κάναμε στο ματς με το Αζερμπαϊτζάν όπου οι Πορτογάλοι "έμειναν" στο 2-0.
221 Αζερμπαϊτζάν - Σερβία 2(1,25): Νίκη -ελπίδας στο όνειρο- για τους Σέρβους.
222: Ουκρανία - Νήσοι Φερόες χ(4,50): Σε νορμάλ στοιχηματισμό θα πηγαίναμε σε ένα Όβερ του 1,40, αλλά με τα 3 γκολ χάντικαπ για τα Φερόε ας πάμε σε ένα 3-0 των Ουκρανών που πληρώνεται 4,50...
223 Γεωργία - Σκωτία 1χ(4,60/3,35): Σκληροτράχηλοι οι Γεωργιανοί μπορεί να τη "χαλάσουν" στους Σκωτσέζους και να κάνουν τους Ιταλούς να χαμογελάσουν στο ρεπό τους.
226 Τουρκία - ΕΛΛΑΣ χ2(3,00/3,30): Συναισθηματικά και κόντρα στην αρνητική παράδοση με τους Τούρκους θα ποντάρουμε στην Εθνική, που μπορεί να σφραγίσει τη πρόκριση από τη Κων/λη.
231 Δανία - Λετονία 1(1,30): Κερδίζουν οι Δανοί και περιμένουν γκέλες από τους άλλους...
242 Βοσνία/Ερζεγοβίνη - Νορβηγία 2χ(2,00/3,30): Οι Νορβηγοί μπορούν να μη χάσουν στη Βοσνία και παράλληλα να ελπίζουν σε απώλεια βαθμών των Τούρκων από εμάς ώστε να υποδεχτούν τους Τούρκους στο Όσλο όπου θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους.
244 Ολλανδία - Σλοβενία Όβερ(1,45): Μπορούν να ξεσπάσουν στους Σλοβένους οι Ολλανδοί μετά την ήττα τους από τους Ρουμάνους και να μας χαρίσουν το όβερ του 1,45.
245 Σουηδία - Β. Ιρλανδία 1/Όβερ(1,25/1,45): Τελειώνουν την υπόθεση-πρόκριση οι Σουηδοί με άνετη νίκη.
Καλή επιτυχία.

14/10/07

Προτάσεις για θέατρο

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ: Το μυθιστόρημα του σπουδαίου Φιόντορ Ντοστογιέφσκι, σε σκηνοθεσία Γ. Καλατζόπουλου, Διασκευή: Τ. Προύσαλης. Παίζουν: Τ. Προύσαλης, Μ. Δραγάτσης, Σ. Ντέμκα, Μ. Κωνσταντινίδου. Σκην.-κοστ. Κ. Πανωρίδης, Διάρκεια: 80'.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Εσωθέατρο ανεβαίνει αυτή η πολύ ωραία παράσταση. Πολύ καλή προσπάθεια από "άγνωστους" στο ευρύ κοινό ηθοποιούς(για τον απλό λόγο ότι δεν είναι "τηλεοπτικοί") το αποτέλεσμα της οποίας είναι σίγουρα θετικό για τον κόσμο, που δυστυχώς λόγω του μικρού χώρου του θεάτρου δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να είναι πάνω από 15-20 άτομα. Με δύο αλλαγές στα πρόσωπα σε σχέση με την περασμένη χρονιά.
ΕΣΩΘΕΑΤΡΟ(
Ακταίου 3, Θησείο, 2103410224
Βραδ: Πέμ., Παρ., Σαβ. 9.30 μ.μ., Κυρ. 8.30 μ.μ. € 17, φοιτ.: € 12.)

CAVEMAN: Κωμωδία του
Rob Becker, σε σκηνοθεσία και διασκευή Αν. Παπαστάθη, Παίζει: Γ. Γεννατάς. Μετάφρ.: Ε. Τάττη. Σκην.: B. Jonsson. Κοστ.: K. Coltrane. Μουσ.: Heimberg 5000. Φωτισ.: V. Galle. Διάρκεια 120'.
Το «Caveman», «Ο άνθρωπος των σπηλαίων», αποτελεί τη μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του Broadway. "Γιατί δεν τα βρίσκουν οι άντρες με τις γυναίκες;" είναι το ερώτημα από το οποίο ο Γ. Γεννατάς ξετυλίγει ένα κουβάρι θεματολογίας από το μακρυνό παρελθόν έως το σήμερα σε αυτή την κωμωδία καταστάσεων. Πολύ καλός -στο δύσκολο ρόλο- ο Γεννατάς, δε κουράζει το κοινό παρά τις 2 ώρες που διαρκεί η παράσταση. Στο ίδιο θέατρο που είχε ανεβάσει και ο Μεσσάλας το "Ημερολόγιο ενός τρελού".
CORONET(
Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι, 2107012123
Βραδ: Τετ., Πέμ., Παρ., Σάβ., Κυρ. 9 μ.μ. € 22, € 18, φοιτ.: € 15.)


ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ: Το κονωνικό έργο του Άρθουρ Μίλερ σε σκηνοθεσία Γ.Ιορδανίδη, Παίζουν: Κ. Καζάκος, Αφ. Γρηγοριάδου, Αλ. Παλαιολόγου, Κων. Καζάκος, Ι. Μαρινάκης, Γ. Μιχελής. Μετάφρ.: Αλ. Κοέν. Σκην.-κοστ.: Γ. Πάτσας. Μουσ.: Φ. Τσαλαχούρης, Φωτισμ.: Λ. Παυλόπουλος. Διάρκεια 100'.
Το κλασικό έργο του Άρθουρ Μίλερ ανεβαίνει για δεύτερη συνεχή σαιζόν, καλός ο Κ. Καζάκος και η Αφ. Γρηγοριάδου, προτείνεται όμως περισσότερο για το ίδιο το περιεχόμενο της παράστασης. Όμορφο, κλασικό θέατρο.
Θέατρο Τζένη Καρέζη(
Ακαδημίας 3, 2103636144
Απόγ: Τετ. (λαϊκή) 7.15 μ.μ., Σάβ. (λαϊκή) 6.15 μ.μ., Κυρ. 7 μ.μ. Βραδ: Πέμ., Παρ., Σάβ. 9.15 μ.μ. € 24, λαϊκή-φοιτ.: € 18, παιδ.: € 16)

Υπάρχουν βέβαια και άλλες πολύ αξιόλογες παραστάσεις όπως "Η Γυναίκα Της Ζάκυθος", "Μήδεια", "Σεσουάρ για δολοφόνους"(9η χρονιά!) και ο χειμώνας αναμένεται άκρως θεατρικός.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το τουρνουά προετοιμασίας του στην Αμερική μετά και τον δεύτερο αγώνα που έδωσε απέναντι σε ομάδα του NBA. Και τί ομάδα! Τους Πρωταθλητές NBA Σαν Αντόνιο Σπερς. Οι "πράσινοι" γνώρισαν και πάλι την ήττα, παρουσιάστηκαν όμως σαφώς πιο βελτιωμένοι σε σχέση με την εικόνα που είχαν δείξει δύο εικοσιτετράωρα νωρίτερα με αντίπαλο τους Χιούστον Ρόκετς και τη βαριά ήττα με 37 πόντους διαφορά. Στον αγώνα του «AT&T Arena» κόντρα στους Σπερς, οι Έλληνες φάνηκαν προσαρμοσμένοι στους Αμερικάνικους κανόνες του παιχνιδιού, περιόρισαν σε σημαντικό βαθμό τα λάθη τους και κρατούσαν τη διαφορά σε χαμηλά επίπεδα μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου(έληξε στο +16 για τους Αμερικανούς). Βέβαια όλα αυτά δεν αρκούσαν ώστε ο Παναθηναϊκός να κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στη παρέα του Ντάνκαν και του Τζινόμπιλι και την καλύτερη ομάδα του NBA της τελευταίας δεκαετίας! Το τελικό 113-91 αποτυπώνει τη πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο ΠΑΟ, πραγματοποιώντας μια αρκετά καλή -για τα δεδομένα του αγώνα- εμφάνιση. Πολύ απλά, ακόμη και το 200% της απόδοσής της να έπιανε η ΟΜΑΔΑ του Ομπράντοβιτς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς ΔΕΝ παίζονται!
Πρωτόγνωρη η εμπειρία λοιπόν που αποκόμισαν οι "πράσινοι" από ένα τέτοιο σπουδαίο τουρνουά στο Μαγικό Κόσμο του NBA, αν και πολύ κουραστική και ίσως εν τέλει ανούσια για τα δεδομένα μιας Ευρωπαϊκής ομάδας. Το ταξίδι τελείωσε και την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζει μια νέα περιπέτεια για την ομάδα του Παναθηναϊκού, που θα προσπαθήσει φέτος να διατηρήσει τα κεκτημένα σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος.
Γι
α την ιστορία, τα στατιστικά του αγώνα:
Τα δωδεκάλεπτα: 32-25, 60-44, 92-64, 113-91
Σαν Αντόνιο: (Γκρεγκ Πόποβιτς
) Τζινόμπιλι 15, Φίνλεϊ 7, Ντάνκαν 20, Μπόουεν 7, Ομπέρτο 3 (8 ριμπ.), Μπάρι 12, Ουντόκα 4, Έλσον 7 (7 ριμπ.), Μπόνερ 5, Λάνγκφορντ 2, Λέβερ-Πεντρόσα 9, Ουάσινγκτον 10, Ουίλιαμς 5, Λανγκ 3, Μαχίνμι 4.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς
) Γιασικεβίτσιους 18 (4/4 τρίποντα), Διαμαντίδης (5 ασίστ), Μπατίστ (6 ριμπ.), Περπέρογλου 4 (3 ριμπ., 3 ασίστ), Τσαρτσαρής 4, Ουίνστον 8, Χατζηβρέττας 7, Μπετσίροβιτς 13 (4 ασίστ), Ντικούδης 5 (8 ριμπ.), Τομάσεβιτς 2, Βούγιανιτς 12

Πάμε...EURO!

Η Εθνική χωρίς να πείσει ιδιαίτερα σε ένα ακόμη ματς, κατάφερε στην επανεμφάνισή της στο Ο.Α.Κ.Α. να κερδίσει την Βοσνία/Ερζεγοβίνη 3-2 και να εκμεταλλευτεί έτσι ένα ακόμη δώρο των Τούρκων(σκόνταψαν στη Μολδαβία 1-1). Πλέον είναι με το ενάμιση πόδι στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας για την τελική φάση του Euro 2008. Τα γκολ σημείωσαν για την Εθνική μας οι Χαριστέας(με τέταρτη! προσπάθεια στο 10'), Γκέκας(με πλασέ ύστερα από καταπληκτική μπαλιά του Μπασινά στο 57'), Λυμπερόπουλος(με σουτ από ριμπάουντ στο 72') και για τους Βόσνιους οι Χργκόβιτς(εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 54' ισοφαρίζοντας 1-1) και ο Ιμπίσεβιτς(με πλασέ στις καθυστερήσεις). Σταθήκαμε τυχεροί, καθώς ένα λεπτό μετά την ισοφάριση κερδίσαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του σκόρερ των Βόσνιων στο 55'. Με παίχτη παραπάνω καταφέραμε να προηγηθούμε και πάλι στο σκορ τρία λεπτά αργότερα και ουσιαστικά να καθαρίσουμε το ματς. Όταν δε, μαθεύτηκε στον ελληνικό πάγκο το τελικό 1-1 από τη Μολδαβία στήθηκε πανηγύρι! Πλέον οι διεθνείς θα ταξιδέψουν στη Τουρκία για να παίξουν τη Τετάρτη με τους Τούρκους, οι οποίοι πλέον κινδυνεύουν από τους Νορβηγούς!
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ελλάδα: (Ότο Ρεχάγκελ) Νικοπολίδης, Κυργιάκος, Δέλλας, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Μπασινάς, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Αμανατίδης (70` Γιαννακόπουλος), Γκέκας (79` Αντζας), Χαριστέας (69` Λυμπερόπουλος).
Βοσνία: (Φουάντ Μουζούροβιτς) Γκούσο, Μπερμπέροβιτς, Μπάγιτς, Κρούνιτς, Μπλάτκιακ (62` Μέρζιτς), Μουσλίμοβιτς, Μισίμοβιτς (82` Σαλίχοβιτς), Ναντάρεβιτς, Χργκόβιτς, Βλάνταβιτς, Ράχιμιτς.

Τα αποτελέσματα του ομίλου μας:
Ελλάδα – Βοσνία 3-2
Μολδαβία – Τουρκία 1-1
Ουγγαρία – Μάλτα 2-0
Ρεπό: Νορβηγία

Η Βαθμολογία:
1. Ελλάδα 22
2. Τουρκία 18
3. Νορβηγία 17
4. Βοσνία 13
5. Ουγγαρία 12
6. Μολδαβία 8
7. Μάλτα 5

***Σε ένα ακόμη ματς πάντως μόνο ως αρνητικό μπορεί να θεωρηθεί η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες. Μόλις 25000 Έλληνες βρέθηκαν στο Ο.Α.Κ.Α. και συμπαραστάθηκαν στους παίχτες του Ρεχάγκελ, μία ομάδα που μετά από 9 αγωνιστικές σε αυτό το τουρνουά έχει πετύχει 7 νίκες, μία ισοπαλία στη Νορβηγία με 90-10 διαιτησία σε βάρος μας και μόλις μία ήττα από τη Τουρκία, και πλέον είναι μια ανάσα από την πρόκρισή της στα τελικά του EURO. Κρίμα... Άντε, να δούμε πόσοι θα είναι στο τελευταίο εντός έδρας ματς με τη Μάλτα...