19/8/10

Η καταρχήν συμφωνία με Γκάμαρη, για να βγει απ' το αδιέξοδο το βόλεϊ. Κινείται και το γυναικείο τμήμα. Κατρακύλα δίχως σταματημό για το πόλο...


 Στο χθεσινό ραντεβού των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με το Γιώργο Γκάμαρη επήλθε καταρχήν συμφωνία για ανάληψη του ΤΑΑ Παναθηναϊκός από το νεαρό επιχειρηματία. Νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές θα υπάρξει την ερχόμεη Τρίτη, όταν και θα πέσουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Έστω και αργά λοιπόν φαίνεται φως στο τούνελ για το βόλεϊ, που αυτό το καλοκαίρι έφτασε πιο κοντά από ποτέ στη διάλυση, με τον κίνδυνο να κατεβάζαμε έφηβους στο νέο πρωτάθλημα να ήταν ορατός..
 Ωστόσο η έκπληξη στο πρόσωπο του επιχειρηματία Γιώργου Γκάμαρα φέρνει αισιοδοξία για το μέλλον του τμήματος.
 Η συνάντηση του απογεύματος της Τετάρτης έγινε στα γραφεία του Ερασιτέχνη, παρουσία του προέδρου του Συλλόγου, Μιχάλη Κίτσιου, τον Γενικό Αρχηγό και Αντιπρόεδρο του ΤΑΑ ΠΑΟ, Π. Ακριτίδη, τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, Σ. Λουμίδη και του ταμία Ι. Παπαδάτου και των εκπροσώπων της Media group κ.κ Γ. Γκάμαρη και Ι. Μαρή.
 Ο Γκάμαρης φαίνεται ότι θα αναλάβει το marketing του τμήματος, ενώ στενός συνεργάτης του επιχειρηματία, το management.
 Η τελική συμφωνία και οι ανακοινώσεις θα γίνουν την Τρίτη στα γραφεία του Ερασιτέχνη, ενώ τη Δευτέρα κανονίστηκε συνάντηση Γκάμαρη - Καζάζη για το μπάτζετ και την οργάνωση της ομάδας.
 Υπάρχει πάντως ένα αγκάθι στις διαπραγματεύσεις και έχει να κάνει με τη χρονική διάρκεια. Ο Γκάμαρης ζητάει 3 χρόνια, ενώ ο Ερασιτέχνης δίνει 1+3..

 Κατα τ' άλλα επέστρεψε στην ομάδα ο 39 κεντρικός Μιχάλης Κόβατς, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και για τον διαγώνιο Τεχέδα απ' τη Βενεζουέλα.

 Στο βόλεϊ γυναικών, που μετά τα ευχάριστα νέα απ' το αντρικό τμήμα άρχισε και πάλι να κινείται, ήρθε η Σέρβα διαγώνια Μλαντένοβιτς, ενώ αναμένεται να ανανεώσει η MVP του περυσινού πρωταθλήματος, Μόλναρ. Κλείνει και η Τέζα για τη θέση της πασαδόρου.

 Στο μπάσκετ γυναικών γίνονται κάποιες κινήσεις, αλλά μένει να δούμε αν θα κάνουν τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή ή αν θα θέσουμε σα στόχο την είσοδο στα πλέι οφ, που θα ισχύουν από φέτος στην Α1 των γυναικών..
 Η Ρουμάνα Γκαμπριέλα Μαρτζινεάν πάντως έρχεται με καλές συστάσεις και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, ενώ αποκτήθηκαν η Λαρίσα Ουίλιαμς και η Θεανώ Τζεγιαννάκη.

 Τέλος, στο πόλο δυστυχώς δε φαίνεται ότι μπορεί να γίνει κάτι και μόνο κάποιο θαύμα θα σώσει το τμήμα... Τα πάντα έχουν παγώσει, ο έφορος του τμήματος, Νίκος Πλυτάς παραιτήθηκε, μπάτζετ δεν υπάρχει (μάξιμουμ 150.000€), χορηγός δε βρίσκεται και σε λίγο θα αρχίσουν κι οι αποχωρήσεις. Ήδη έφυγε ο Μάνθος Βουλγαράκης, ο οποίος και προς τιμήν του, αφενός περίμενε πολύ καιρό τον Παναθηναϊκό (και τελικά τον έγραψαν κανονικά), αφετέρου πήγε στη Βουλιαγμένη και όχι στον ΟΣΦΠ που τον διεκδίκησε δυνατά, δείγμα του ότι δέθηκε με την ομάδα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στο ΟΑΚΑ. Καλή συνέχεια, Μάνθο.
 Υπό τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν, λογικά θα φύγει ο προπονητής, Ντράγκαν Άντριτς και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι παίχτες, που είναι απλήρωτοι ενάμιση χρόνο και δεν έχουν καμία διάθεση να παίξουν τους ήρωες, όταν μάλιστα δεν υπάρχει η παραμικρή εγγύηση...