19/9/09

Ισπανία - Ελλάδα 82-64, αύριο για το χάλκινο η Εθνική απέναντι σε Σλοβένους ή Σέρβους

Δεν άντεξε τελικά η Εθνική μας ομάδα απέναντι στους πολύ ανώτερους Ισπανούς. Μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου ήταν μέσα στο παιχνίδι, αλλά κάπου εκεί οι Ισπανοί πάτησαν γκάζι, έκλεισαν το ημίχρονο με 9(49-40). Κάπου εκεί φάνηκε ότι οι διεθνείς μας δεν το πίστεψαν, η Ισπανία έτρεξε στο γήπεδο, οι Φερνάντεθ και Πάου Γκαζόλ οργίαζαν και η διαφορά όλο και μεγάλωνε. Αλλά και όσοι έρχονταν απ΄τον Ισπανικό πάγκο έδιναν λύσεις.
Προσπαθήσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να μειώσουμε αισθητά. Ο Σπανούλης ήταν καλά κλεισμένος, ο Φώτσης και ο Μπουρούσης ξεχώρισαν επιθετικά, ενώ και ο Καλάθης έκανε πολύ καλό ματς στα λεπτά που αγωνίστηκε με 10 πόντους και έδειξε ότι είναι το μέλλον αυτής της ομάδας.
Δε νομίζω ότι χρειάζεται μεγάλη ανάλυση. Και πλήρεις να ήμασταν δεν είχαμε τύχη απέναντι σε μια Ισπανία που είναι 2 κλάσεις πάνω από οποιαδήποτε άλλη ομάδα και που σα λυσσασμένη κυνηγάει το πρώτο(όσο απίστευτο κι αν ακούγεται!) χρυσό μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ.

Δεν υπάρχει απογοήτευση, δεν χάθηκε τίποτα απ΄αυτή την ήττα. Η Εθνική βρέθηκε στα ημιτελικά χωρίς να το πίστευε κανένας. Και αύριο μάλιστα θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα μετάλλιο κόντρα σε αντίπαλο(Σλοβενία ή Σερβία) που δεν αποτελεί φόβητρο. Και θα είναι ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία από την ήδη επιτυχημένη πορεία μας.
Για μια ομάδα νέα, με καινούρια πρόσωπα, νέο προπονητή(χωρίς Παναγιώτη) αλλά και σημαντικές απουσίες.
Πολλά συγχαρητήρια σε αυτή την ομάδα για την είσοδο στους "4". Κι αν έρθει το μετάλλιο σαφώς και είναι καλοδεχούμενο!

Δεκάλεπτα: 21-26, 40-49, 51-64, 64-82.

Ισπανία (Σκαριόλο): Π. Γκασόλ 18, Ρ. Φερνάντεθ 14, Ρούμπιο 5, Ναβάρο 8, Κλάβερ, Ρέγες 3, Καμπέθας 8, Ρ. Λόπεθ, Γιουλ 9, Μ. Γκασόλ 4, Μουμπρού 9, Γκαρμπαχόθα 2.

Ελλάδα (Καζλάουσκας): Καλαμπόκης, Μπουρούσης 11, Ζήσης 6, Σπανούλης 7, Καλάθης 10, Φώτσης 8 (10 ριμπ.), Πρίντεζης 7, Γλυνιαδάκης 4, Καϊμακόγλου, Κουφός 4, Περπέρογλου 2, Σχορτσανίτης 5.

FROST / NIXON, Ron Howard


Η μεγάλη τηλεοπτική "μονομαχία" του δημοσιογράφου Ντέιβιντ Φροστ με τον πρόεδρο Ρίτσαρντ Νίξον, όταν ο τελευταίος αποφάσισε να σπάσει την τριετή σιωπή του το καλοκαίρι του 1977, παραδεχόμενος την ανάμειξή του στο τεράστιο σκάνδαλο των υποκλοπών, το επονομαζόμενο Γουότεργκεϊτ. Μία συνέντευξη που παρακολούθησαν ζωντανά 45 εκατομμύρια τηλεθεατές, άλλαξε τόσο τις ζωές των δύο προσώπων, όσο κυρίως τις σχέσεις δημοσιογραφίας και πολιτικής.
Η σκηνοθεσία του Χάουαρντ δεν αποτελεί σημείο ειδικής μνείας, το εκπληκτικό σενάριο όμως είναι εκείνο που διατηρεί την αγωνία και την ένταση αμείωτες μέχρι το -γνωστό- φινάλε της ιστορίας. Καλή η υποκριτική παρουσία του Μάικλ Σιν, οσκαρική ερμηνεία από τον Φρανκ Λανγκέλα, το δεύτερο (μετά το σενάριο) ατού της ταινίας. Τρίτο και εξίσου σημαντικό, η υπέροχη αναπαράσταση της εποχής μέσα από την έξοχη φωτογραφία, τα κοστούμια και το μοντάζ.
Ο Χάουαρντ λοιπόν δημιουργεί ένα έντονο ντοκουμενταρίστικο δράμα, μία καθαρά πολιτική ταινία, καταγγέλλοντας την εξουσία, τον ξύλινο λόγο και τα συνακολοθούμενα συμφέροντα των αδηφάγων πολιτικών.

Μαζί με το "Il Divo", η καλύτερη πολιτική ταινία-καταγγελλία των τελευταίων ετών.

Βαθμολογία: 6,5/10

18/9/09

Τουρκία - Ελλάδα 74-76 στην παράταση, βλέπει μετάλλιο η Εθνική!

Η Ελλάδα ξεκίνησε εντυπωσιακά το 36ο Ευρωμπάσκετ με 4χ4 (Σκόπια, Κροατία, Ισραήλ και Γερμανία). Ακολούθησαν δύο απανωτές ήττες από Ρώσους και Γάλλους. Η πρώτη, χωρίς να στοιχίσει βαθμολογικά. Η δεύτερη, μας άφησε στην τέταρτη θέση του 5ου ομίλου και θεωρητικά, μας έστειλε στα χιαστί με μειονέκτημα αφού θα πέφταμε σε καλύτερο αντίπαλο.
Κι όμως. Πέσαμε πάνω στους πολύ καλούς Τούρκους, καταφέραμε όμως να κερδίσουμε και να περάσουμε στα ημιτελικά. Αντιθέτως, οι Γάλλοι, σαν πρώτοι του ομίλου παίξανε με τους... 4ους Ισπανούς από τον 6ο, χάσανε με 20 πόντους διαφορά και θα διεκδικήσουν την 5η θέση.
Στο παιχνίδι κόντρα στην Τουρκία, η Εθνική μας δε μπήκε δυνατά, το σκορ κυμαινόταν σε χαμηλά επίπεδα, το +8(16-24) στο 13' εξαλείφθηκε γρήγορα από τους Τούρκους και το ημίχρονο έληξε 26-29.
Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι δυο ομάδες πήγαιναν πάλι πόντο πόντο για να λήξει το 30λεπτο στο +1(46-47). Στο τελευταίο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 36' η Τουρκία προηγήθηκε με 5(63-57) αλλά με δύο σούπερ τρίποντα από Ζήση, Πρίντεζη προηγηθήκαμε με έναν(63-64) 36'' πριν το τέλος. Ο Ασλάν όμως πήρε την τελευταία επίθεση, πέτυχε καλάθι και οδήγησε το ματς στην παράταση.
Εκεί ξεφύγαμε απ' την αρχή με 5(67-72) με φοβερό τρίποντο του Σπανούλη και εύστοχες βολές του αρχηγού, Αντώνη Φώτση. Ο Τούρκογλου μείωσε στον πόντο(74-75). Ο Ζήσης όμως με 1/2 βολές σημείωσε το τελικό 74-76 αφού αυτή τη φορά ο Αρσλάν δε βρήκε στόχο σε σουτ τριών πόντων.

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 26-29, 46-47, 65-65, 74-76(παράτ.)

Τουρκία (Τάνιεβιτς): Γκιουλέρ 3 (1), Ατσούρ, Ονάν 13 (3), Ιλιασόβα 9 (1τρίπ., 7ρ.), Ερντέν 2, Τουντσερί 9 (1τρίπ., 5ασ.), Σαβάς 8 (5ρ.), Ασίκ 9, Αρσλάν 8, Ερσέκ, Τούρκογλου 13 (3/9δίπ., 2/5τρίπ., 1/2β., 5ρ., 2ασ., 3λ.)
Ελλάδα (Καζλάουσκας): Καλαμπόκης, Μπουρούσης 11 (5/9δίπ., 0/5τρίπ., 1/3β., 7ρ.), Ζήσης (2τρίπ., 7ρ., 4λ.), Σπανούλης 23 (0/2δίπ., 6/9τρίπ., 5/6β., 7ασ., 7λ.), Καλάθης, Φώτσης 11 (1τρίπ., 13ρ.), Πρίντεζης 6 (1), Περπέρογλου 2, Σχορτσιανίτης 9 (6ρ.)

* Ο Σανούλης πραγματοποίησε ακόμη μία ηγετική εμφάνιση. Κι ας έκανε πολλές λάθος πάσες. Οι 23 πόντοι του αλλά και κάποια απίστευτα τρίποντα τα λένε όλα.
* Και πάλι δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Κουφός. Ούτε ο Γλυνιαδάκης.
* Με Ισπανία πλέον αύριο στις 19:15 για την είσοδο στο μεγάλο τελικό. Δύσκολο; Σίγουρα. Ακατόρθωτο όμως όχι. Ακόμη κι αν χάσουμε από τους Ισπανούς θα έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το χάλκινο μετάλλιο Κάτι που θα είναι μεγάλη επιτυχία για αυτή την ομάδα.

15/9/09

Synecdoche, New York (2008), Charlie Kaufman



Ο Charlie Kaufman, ο διάσημος, αντισυμβατικός σεναριογράφος των "Being John Malkovich", "Adaption", "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", αποφασίζει για πρώτη φορά να κάτσει στη σκηνοθετική καρέκλα και να δημιουργήσει την πιο παράξενη, φιλόδοξη και αμφιλεγόμενη ταινία της χρονιάς.
Μία συναρπαστική, φελινικών αποχρώσεων γλυκόπικρη κωμωδία καταστάσεων(σε κάποιες σεκάνς θυμίζει λίγο το χιούμορ του Γούντι Άλεν), σίγουρα πρωτότυπη, που μπορεί να σε μπερδέψει, να σε γοητέψει, αλλά σίγουρα όχι να σε αφήσει αδιάφορο.


Κεντρικός ήρωας της ταινίας του Κάουφμαν, είναι ο μεσήλικας θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης, Κέιντεν Κόταρντ (Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν), ο οποίος μη ικανοποιημένος από τη συμβατική μεσοαστική ζωή του αλλά και τη δουλειά του στο τοπικό περιφερειακό θέατρο του Σνέκταντι, στη Νέα Υόρκη και ταλαιπωρημένος παράλληλα από διάφορες -περισσότερο ή λιγότερο σοβαρές- αλλεργίες και ασθένειες, αποφασίζει με πάθος να ανεβάσει ένα νέο έργο. Δε θα λυγίσει ούτε μπροστά στο φόβο του θανάτου. Θα συνεχίσει αποφασισμένος να ολοκληρώσει τη μεγάλη δημιουργία του. Θα φτάσει στην ολοκλήρωση αυτής της υπερφιλόδοξης και πρωτοποριακής παραγωγής που ονειρεύεται.
Και η οποία έχει να κάνει με την μικρογραφία της Νέας Υόρκης μέσα σε μια τεράστια αποθήκη, τους πάμπολλους κομπάρσους και φυσικά τον ίδιο στους ρόλους κανονικών ανθρώπων που ζούνε την καθημερινότητα τους εκεί. Μέσα από αυτή την υπερπαραγωγή ο ήρωας μας προσπαθεί να ανακαλύψει τα μυστικά της ίδιας του της ζωής και της ύπαρξης του ολόκληρης.
Ο Κέιντεν δίνει όλο του το είναι στην πραγμάτωση αυτού του έργου. Όμως τη στιγμή που χτίζει τα σκηνικά για το έργο αυτό, η πραγματική ζωή του καταρρέει και ο ίδιος δείχνει ανήμπορος να σωθεί.
Η σύζυγός του Αντέλ (Catherine Keener) τον έχει παρατήσει προκειμένου να ακολουθήσει καριέρα ζωγράφου στο Βερολίνο και έχει πάρει μαζί της τη μικρή τους κόρη Όλιβ (Σάντι Γκόλντσταϊν). Η θεραπεύτρια του, Μαντλίν Γκρέιβις (Χόουπ Ντέιβις), ασχολείται περισσότερο με το best-seller της, παρά με το να τον συμβουλεύει. Και η πρόσφατη σχέση του με την γοητευτική Χέιζελ (Σαμάνθα Μόρτον) δεν φαίνεται να έχει μέλλον.

Ο Κάουφμαν στήνει ένα δοκίμιο πάνω στη ζωή, το θάνατο, τις διαπροσωπικές σχέσεις, τα υπαρξιακά προβλήματα ενός καλλιτέχνη και πώς αυτά τον εμποδίζουν στο να φτάσει στην απόλυτη δημιουργία. Ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν δίνει ακόμη μία εκπληκτική ερμηνεία (συγκαταλέγεται σίγουρα ανάμεσα στους καλύτερους ηθοποιούς του σήμερα) και ένα ξεχωριστό και συγκλονιστικό φινάλε ολοκληρώνει την περιβόητη "Συνεκδοχή".

Σαν προσωπικό επίλογο θα ήθελα να σημειώσω πως, τη ζωή είναι καλύτερο να τη ζεις, παρά να προσπαθείς διαρκώς να ανακαλύψεις το βαθύτερο νόημά της.

Βαθμολογία: 7,5/10

Παρουσίαση και σχολιασμός ταινιών

Από σήμερα και κάθε μέρα θα παρουσιάζουμε μέσα από αυτό το blog ταινίες που είτε παρακολουθήσαμε πρόσφατα είτε λίγο ή ακόμη και πολύ καιρό πριν, όλων των ειδών, κλασικές από τη χρυσή εποχή του hollywood (από τα αγαπημένα μας είδη), περιπέτειες, νουάρ, κωμωδίες, μουσικές, ντοκιμαντέρ, αθλητικές, βουβές, θρίλερ, αισθηματικές, πολιτικές, πολεμικές κ.ά.. όπως και κάποια "διαμαντάκια" που βρήκαμε και είδαμε μετά από πολύ ψάξιμο. Όμως επειδή το blog είναι περισσότερο αθλητικό, θα μπουν ετικέτες στις ταινίες και θα ταξινομηθούν ανά είδη, οπότε θα τις βρίσκετε συγκεντρωμένες. Θα υπάρχει περιγραφή της εκάστοτε ταινίας, θα ακολουθεί κάποιο προσωπικό σχόλιο, ενώ θα ολοκληρώνεται το αφιέρωμα με μία τυπική βαθμολόγηση. Καλή ανάγνωση.

Αρχή κάνουμε με το "hunger" του Στιβ ΜακΚουίν, ένα πολιτικό ντοκιμαντέρ, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε και να σχολιάσετε στο παρακάτω post.

14/9/09

Δυστυχώς μίκρινε κι άλλο η οικογένεια του Παναθηναϊκού

Σε τροχαίο που έγινε στο 147 χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Αταλάντης έχασαν τη ζωή τους δύο νεαρά παιδιά κατά την επιστροφή τους από την Κομοτηνή όπου είχαν ταξιδέψει για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες,μη επιβεβαιωμένες 100%, το βαν που μετέφερε τους φίλους του Παναθηναϊκού έφυγε απ' την πορεία του και συγκρούστηκε με παρκαρισμένα φορτηγά και αυτοκίνητα. Το αποτέλεσμα ήταν ο θάνατος των 2 άτυχων παιδιών αλλά και ο τραυματισμός άλλων 6, εκ των οποίων οι δύο είναι πιο σοβαρά και νοσηλεύονται σε κοντινό κέντρο υγείας.

Τί να σκέφτεσαι μετά και να λες για παιχνίδια και νίκες... Κρίμα να χάνονται έτσι άδικα ζωές και δη νεαρών ατόμων.

Αλήθεια πόσα θύματα ακόμη πρέπει να θρηνήσουμε για να κάνουν κάτι οι αρμόδιοι για αυτούς τους κωλόδρομους που έχουμε; Γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μιλάμε για κάποιο δρομάκι, αλλά για μεγάλη εθνική αρτηρία, που δεν έχει διαχωριστική γραμμή.
Ντροπή πια, ανεύθυνοι...

Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των παλικαριών.
Rest in peace...

13/9/09

Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 0-1

Δυσκολεύτηκε αρκετά ο Παναθηναϊκός στην Κομοτηνή και χρειάστηκε μια αδράνεια της άμυνας του Πανθρακικού αλλά και το ένστικτο του Σεμπάστιαν Λέτο που βρέθηκε στο σωστό σημείο για να σκοράρει το γκολ της νίκης του Παναθηναϊκού στο 78'.
Το πρώτο ημίχρονο κύλισε πολύ εύκολα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία των πράσινων έγινε στο 42' όταν από φανταστική σκαφτή μπαλιά του Κατσουράνη στο Νίνη, ο νεαρός άσος δεν κατάφερε να πλασάρει τον Ρόκα και να κάνει το 0-1.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα μετά από σωστή αποβολή του Κανωτίδη στο 55'. Πάντως με την αποβολή σαν να αφυπνίστηκαν οι γηπεδούχοι που προσπάθησαν αν βγουν μπροστά και να γίνουν απειλητικοί για τον Γκαλίνοβιτς. Είχαν μάλιστα ένα πολύ καλό σουτ με τον Καζάκη στο 61', λίγο άουτ.
Ο χρόνος κυλούσε βασανιστικά για τους παίκτες και τους φίλου του ΠΑΟ μέχρι το 78' και την λύτρωση από τον Λέτο.
'Ενα λεπτό πριν ο Τεν Κάτε πέρασε τον Πετρόπουλο στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Σαλπιγγίδη. Ο Πετρόπουλος πήγε στην κορυφή της επίθεσης και τη θέση του "Σάπλι" στα δεξιά πήρε ο Σισέ. Από δική του σέντρα λοιπόν από θέση δεξιού εξτρέμ προήλθε η σύγχυση των αμυντικών με τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού και η τιμωρία που τους επέβαλε ο Αργεντινός παικταράς.
Ο Παναθηναϊκός λοιπόν δεν έπαιξε καλά στην Κομοτηνή. Κέρδισε όμως και αυτό είναι το σημαντικό. Αυτή η ομάδα έχει μάθει να κερδίζει. Έχει την ποιότητα και την προσωπικότητα ορισμένων παικτών για να βγαίνει απ΄ τις δύσκολες καταστάσεις. Μόνος πρώτος λοιπόν στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, κάνει το 3χ3 μετά από πολλές σεζόν και από την αρχή του πρωταθλήματος οι άλλοι βλέπουν την πλάτη του και είναι αναγκασμένοι να κυνηγάνε το τριφύλλι. Το θέμα είναι οι παίκτες και ο προπονητής να διατηρήσουν στην κορυφή την ομάδα μέχρι το τέλος. Σε αυτή την προσπάθεια θα έχουν δίπλα τους και το συγκλονιστικό κόσμο του Παναθηναϊκού που και απόψε έδωσε δυναμικό παρών στη Θράκη.

* Ο στόχος του 3χ3 επετεύχθη και τώρα... Ευρώπη. Με Γαλατάσαραϊ την Πέμπτη(17/9 στις 20:00) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ οι "πράσινοι" στην πρεμιέρα του Europa League.

Πρώτη ήττα για την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ, 65-68 από τη Ρωσία

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Εθνική Ελλάδος στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Οι διεθνείς δεν ήταν στη μέρα τους, έπαιξαν κακό μπάσκετ και δίκαια οι ανώτεροι Ρώσοι έφτασαν στη νίκη, η οποία τους οδήγησε στους "8".
Από την αρχή του αγώνα οι Ρώσοι, κάτοχοι του τίτλου του πρωταθλητή, άνοιξαν την ψαλίδα του σκορ και κρατούσαν τη διαφορά σε ασφαλή επίπεδα. Οι διεθνείς μας δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε όλο το πρώτο ημίχρονο που έληξε στο -7(32-39).
Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το μοναδικό που η Ελλάδα έπαιξε καλό μπάσκετ. Πραγματικά καλό μπάσκετ, αφού με την γνωστή εκπληκτική της άμυνα άφησε τους Ρώσους 7 λεπτά χωρίς πόντο(!) και κατάφερε να προηγηθεί για πρώτη φορά με έναν πόντο(40-39). Το 30λεπτο ολοκληρώθηκε στο -1 τελικά για την Εθνική μας(47-48). Μέχρι εκεί...
Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, ο Σεργκέι Μόνια... αφηνίασε, πέτυχε απανωτά τρίποντα και η Ελλάδα περιορίστηκε πια στο κυνήγι του σκορ. Με ένα καλό σερί και τρίποντο του Πρίντεζη μείωσε στο καλάθι 90'' πριν το τέλος (61-63), αλλά ο ίδιος παίχτης αστόχησε στο τελευταίο, καθοριστικό σουτ χάνοντας την ευκαιρία να οδηγήσει το ματς σε παράταση.
Τέλος λοιπόν, 65-68 και... πρώτη ήττα για την Εθνική μας.
Μια ήττα που καλύτερα που ήρθε τώρα για να μας αφυπνίσει και να μας υπενθυμίσει ότι και αυτή υπάρχει μες στο πρόγραμμα και πως επίσης δικαιούμαστε μια άσχημη βραδιά. Τελικά μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την Εθνική ομάδα και κάτω από ένα άλλο πρίσμα. Αυτό της τελικής κατάταξης του ομίλου, αφού είναι πιθανό αν τελικά δε λάβουμε την πρώτη θέση να τύχουμε καλύτερου διασταυρώματος στα χιαστί, ευκολότερου δηλαδή αντιπάλου!

Πλέον η Ελλάδα πάει στο ματς της Τρίτης με τους Γάλλους να παίξει την πρωτιά του ομίλου και... ότι κάτσει. Μην ξεχνάμε ότι εμείς παίζουμε πρώτα οπότε δεν έχουμε δικαίωμα "επιλογής αντιπάλου" αφού τα ματς του 6ου ομίλου γίνονται μια μέρα μετά.
Το βέβαιο είναι πως με νίκη κόντρα στους Γάλλους είμαστε πρώτοι, ενώ μπορούμε να βρεθούμε ακόμη και τρίτοι αν χάσουμε από τη Γαλλία και παράλληλα η Ρωσία επικρατήσει των Σκοπίων(πιθανό σενάριο).

Οι συνθέσεις και οι πόντοι του αγώνα:
Ελλάδα (Καζλάουσκας): Καλαμπόκης, Μπουρούσης 12 (7 ριμπ.), Ζήσης 3, Σπανούλης 12 (7 ασίστ), Φώτσης 10 (9 ριμπ.), Πρίντεζης 7, Καϊμακόγλου 4, Περπέρογλου 4, Σχορτσιανίτης 13.

Ρωσία (Μπλατ): Βορόντσεβιτς 4, Κουρμπάνοφ 3, Μπίκοφ 3, Φριτζόν 8, ΜακΚάρτι 17, Σοκόλοφ, Μόνια 16, Πονκρασόφ 4, Ζοζούλιν 3, Μοζγκόφ 10.

* Ο Κώστας Κουφός αποκλείστηκε από την αποστολή λίγο πριν τον αγώνα καθώς έπαθε γαστρεντερίτιδα. Επίσης δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Καλάθης, Γλυνιαδάκης.