13/11/10

Κολοσσός Ρ. - Παναθηναϊκός 53-83


 Ένα δεκάλεπτο χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός για να βρει το ρυθμό του και να πάρει μια εύκολη τελικά νίκη από τον Κολοσσό στη Ρόδο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ. Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 83-53 με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες του, δίνοντας χρόνο και στον Ντρου Νίκολας, ο οποίος επέστρεψε μετά την απουσία του από τις αναμετρήσεις με Περιστέρι και Έφες Πίλσεν (είχε υποστεί διάστρεμμα στον αγώνα με την Ολίμπια Λουμπλιάνα).
 Από τα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου ήταν εμφανές ότι ο Παναθηναϊκός έβρισκε ρυθμό. Μετά το αρχικό διάστημα στο οποίο ο Κολοσσός είχε καταφέρει να αιφνιδιάσει με καλή άμυνα, έλεγχο των ριμπάουντ και εκμεταλλευόμενος κάθε αμυντικό ατόπημα των «πράσινων» κατάφερε να προηγηθεί.  Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο +7 (13-6, 4’50’’) και στο σημείο αυτό ο Ομπράντοβιτς ζήτησε το πρώτο του τάιμ άουτ. Με την επιστροφή στο παρκέ δύο τρίποντα ένα από τον Δημήτρη Διαμαντίδη και ένα από τον Μιλένκο Τέπιτς μείωσαν στην απόσταση στον έναν πόντο (13-12, 6’), αλλά οι Ροδίτες απάντησαν για το 20-14 (9’10’’), πριν το δεκάλεπτο κλείσει 23-17. Κάπου εκεί η άμυνα του Παναθηναϊκού δυνάμωσε αισθητά, δημιουργώντας προβλήματα στους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Το 23-17 έγινε 23-37 (17’30’’) με το επιμέρους σκορ στη δεύτερη περίοδο να καταγράφεται στο 26-5.
 Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης. Η άμυνα έδινε τις λύσεις, βοήθησε τον Παναθηναϊκό να πάει σε κλεψίματα, να τρέξει και να οδηγήσει σε πολλά λάθη τελικά τον Κολοσσό. Η μικρότερη απόσταση που καταγράφηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν οι 12 πόντοι (35-47, 23’40’’), η διαφορά έφτασε στο +20 (49-69, 34’30’’) και συνέχισε να ανεβαίνει ως το +30 (53-83) με τη λήξη της αναμέτρησης.
 
 Από εδώ.


 Τα δεκάλεπτα: 23-17, 29-42, 44-62, 53-83.
 
 Οι πόντοι και τα χαρακτηριστικά των δύο ομάδων:
 
 Κολοσσός Ρόδου (Σφαιρόπουλος): Καλάθης 8 (2/6τρίπ., 4κλ.), Αυγενικός, Τζόρνταν 12 (2/3τρίπ., 5ασ.), Μανωλόπουλος, Ασημακόπουλος 4, Φορντ 15 (7/10δίπ., 1/3β.), Χαρίσης 2, Τσάμης 6 (3ασ., 4λ.), Παππάς 2 (3λ.), Πίτερσον 1 (7ρ.), Δανάς, Ιβάνοβιτς 3 (1/2τρίπ.).
 
 Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 7 (1/3τρίπ.), Μάριτς 6, Περπέρογλου (1/3τρίπ.), Μπατίστ 2 (3κλ.), Φώτσης 9 (1/2τρίπ., 5ρ.), Σάτο 6, Νίκολας 8 (2/5τρίπ.), Τσαρτσαρής 3 (1/1τρίπ.), Διαμαντίδης 9 (1/2τρίπ., 6/6β., 5ασ.), Βουγιούκας 12 (6/6δίπ.), Καλάθης 9 (1/1τρίπ., 6ρ.), Καϊμακόγλου 5.

 * Η Ρόδος είναι πράσινη Παναθηναϊκέ!!

 * Επόμενο ματς με την Αρμάνι Τζινς στο Μιλάνο, για την Ευρωλίγκα την Πέμπτη.

12/11/10

Τελεσίγραφο Καζάζη: «Την Τρίτη φεύγω»!


 Όπως έχουμε πολλές φορές, το να λέμε για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού είναι κοινότυπο, αλλά από την στιγμή που υπάρχουν δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε σε αυτά. Σήμερα πριν την προπόνηση υπήρξε συνάντηση και συζήτηση που κράτησε μιάμιση ώρα και στην οποία ειπώθηκαν πολλά και σημαντικά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και η απόφαση του Στέλιου Καζάζη να παραιτηθεί αν δεν δοθούν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα. Στο πλευρό του στάθηκαν οι παίκτες.

 Καζάζης: «Φεύγω αν δεν λυθούν τα προβλήματα»

 Ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται και ο Στέλιος Καζάζης έχει αποδείξει το πόσο καλός καπετάνιος είναι, κρατώντας το… πράσινο καράβι στην επιφάνεια παρά τις προσπάθειες πολλών για να βουλιάξει. Ο έμπειρος προπονητής ωστόσο είναι και άνθρωπος και βλέποντας πως κανείς ή έστω ελάχιστοι, δεν ενδιαφέρονται για το τμήμα, αποφάσισε να πάρει για ακόμα μία φορά την κατάσταση στα χέρια του και να ξεκαθαρίσει στην διοίκηση πως αν μέχρι την Τρίτη δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα της που υπάρχουν, τότε αυτός θα παραιτηθεί. Μετά την σημερινή προπόνηση και αφού πρώτα είχε προηγηθεί μαραθώνια συνάντηση και συζήτηση μεταξύ των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας, ο Καζάζης ξεκαθάρισε πως αν δεν βρεθεί λύση θα αποχωρήσει. Αυτό άλλωστε τόνισε και με δηλώσεις του στο leoforos.gr: «Μέχρι την Τρίτη θέλω καθαρές λύσεις και εξηγήσεις. Θέλω να ειπωθούν αλήθειες. Όσο σκληρές και αν είναι αυτές. Τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα, πρέπει να λυθούν. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αν μέχρι την Τρίτη δεν έχει βρεθεί λύση τότε εγώ θα αποχωρήσω».

 Στο πλευρό του οι παίκτες

 Δίπλα στον προπονητή τους βρίσκονται και οι παίκτες, που επίσης περνάνε πολύ δύσκολες μέρες. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων μιλώντας στο leoforos.gr τάχθηκε στο πλευρό του προπονητή του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας στεναχωρεί η κατάσταση της ομάδας και του προπονητή και είμαστε μαζί του».

 Από εδώ.

 * Τα πράγματα στον Ερασιτέχνη είναι πολύ τραγικά και πλέον οριακά. Ο Στελάρας ήταν ο άνθρωπος που κράτησε όρθιο το τμήμα, που όχι μόνο δε βάρεσε διάλυση, αλλά είναι και στην κορυφή της Α1 με 3χ3. Συν τοις άλλοις ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι απλήρωτος από τα περασμένα Χριστούγεννα(!), αλλά ούτε αυτό τον πτοεί. Εκείνο που δεν αντέχει με τίποτα ο κόουτς είναι η απίστευτη κοροϊδία των «υπευθύνων», οι οποίοι από λόγια και υποσχέσεις άλλο τίποτα, αλλά δυστυχώς ακόμη δεν έχουν προχωρήσει σε πράξεις, σε πληρωμές δηλαδή προς τους βολεϊμπολίστες και οφειλές προς αθλητές που έχουν φύγει απ' τον ομάδα.
 Τα πάντα κυριολεκτικά κρέμονται από μία κλωστή και μέχρι την Τρίτη θα ξέρουμε αν θα υπάρχει μέλλον στον Ερασιτέχνη...

Παναθηναϊκός - Λάρισα 9-5, 2/2 το Τριφύλλι. Χρονομέτρης ο Δήμου!


 Ο Παναθηναϊκός έκανε το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών, επικρατώντας με 9-5 της Λάρισας στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, ωστόσο η είδηση ήρθε από το τραπέζι της γραμματείας.
Χρονομέτρης της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Δήμου, ο πολίστας των «πράσινων» που τον Ιανουάριο του 2009 είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ακόμα σε καροτσάκι.

 Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού πήρε τη νίκη, στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου οι «πράσινοι» «συγκατοικούν» με τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο.

 Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 1-1, 3-1.

 Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

 Παναθηναϊκός: Γιώργος Αφρουδάκης 3, Ζάχος Αφρουδάκης 2, Καφετζόπουλος 1, Φλώρος 1, Δερμιτζάκης 1, Τσόκας 1.

 ΝΟ Λάρισας: Σούρανι 1, Αλιχανίδης 1, Βαμβουνάκης 1, Γκρεμέλας 1, Κουλουκτσής 1.

 Από εδώ.

 * Κόντρα στα γνωστά οικονομικά, αλλά και αγωνιστικά προβλήματα (οι πολίστες μας δεν έκαναν προπόνηση όλη την εβδομάδα, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο κολυμβητήριο!), ο Παναθηναϊκός έφτασε εύκολα στο 2/2 στο πρωτάθλημα και όπως δήλωσε ο Γιώργος Αφρουδάκης, η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την 3η θέση.
 
 *  Πάνω από 50 οπαδοί βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και έδωσαν ώθηση στους πολίστες, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Τσόκας, αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Φάνης Κουντουδιός.

Παναθηναϊκός - Έφες Πίλσεν 84-61, με σούπερ μπάσκετ διέλυσε τους Τούρκους και «καπάρωσε» την 1η θέση!


 Στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα διέλυσε στο ΟΑΚΑ την Έφες Πίλσεν με 84-61!

 Χωρίς το Νίκολας, αλλά με σεμιναριακή άμυνα απέναντι στην εξαιρετική επιθετικά Έφες Πίλσεν, εξαιρετικούς τους Μπατίστ (επιθετικά), Καλάθη και Σάτο (επιθετικά και αμυντικά) και δυνατή συμπαράσταση απ' τον κόσμο ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατο στο ντέρμπι του ομίλου και με το επιβλητικό 84-61 έκανε το πολύ μεγάλο βήμα για την κατάληψη της 1η θέσης του δ' ομίλου!

 Ο μέγας Ομπράντοβιτς ήξερε ότι απέναντι σε μία εξαιρετική επιθετικά ομάδα, με μέσο όρο στην Ευρωλίγκα 83(!) πόντους, έπρεπε να παίξει αντίστοιχα εξαιρετική άμυνα. Και αυτό ήταν το μεγάλο όπλο του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ντέρμπι.
 Από την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εξουδετερώσουν τα δύο μεγάλα ατού των Τούρκων, τους Τουντσερί, Ρακόσεβιτς και ειδικά με τον πρώτο τα κατάφεραν περίφημα, αφού έβγαλε το ματς χωρίς πόντο!
 Το 10-12 των φιλοξενούμενων, με ένα εντυπωσιακό 10-0 του Παναθηναϊκού έγινε 20-12 στις αρχές του β' δεκαλέπτου, ενώ σύντομα οι πράσινοι έφτασαν σε double score (38-19), για να κλείσει το ημίχρονο στο +12 (41-29).
 Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 25 (67-42, 32’), για να τρέξουν οι Τούρκοι ένα επιμέρους σκορ 13-3 και να μειώσουν σε 70-55, στο 35’. Ο Μπατίστ όμως, μαζί με τον αρχηγό εκτόξευσαν τη διαφορά στους 24, 82-58, στο 38'.
 Ο κόσμος είχε στήσει πάρτι στο κλειστό και δεν σταμάτησε να τραγουδάει στιγμή, ενώ προς το τέλος ξεκίνησε ακόμη μία αποθέωση Ομπράντοβιτς και παιχτών. Για τα τελευταία 35'' πέρασε στο παρκέ και ο Καραμαλέγκος, ενώ το τελικό 84-61 απ' τον Καϊμακόγλου σφράγισε μία μεγάλη νίκη, στην καλύτερη φετινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού.

 Τα δεκάλεπτα: 15-12, 41-29, 61-40, 84-61.
 
 Οι πόντοι και τα χαρακτηριστικά των δύο ομάδων:

 Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 2, Μάριτς 3 (4 ριμπ.), Περπέρογλου 12 (3/5 διπ., 2/2 τριπ.), Μπατίστ 17 (3/4 β., 7/10 διπ., 4 ριμπ., 4 κλεψ.), Φώτσης 4, Σάτο 11(5/5 β., 3/5 διπ., 0/5 τριπ.), Τσαρτσαρής 8, Διαμαντίδης 7(2/6 διπ., 1/5 τριπ., 3 ριμπ., 3 κλεψ., 4 λ., 3 ασίστ), Βουγιούκας 3, Καλάθης 11 (0/1 β., 4/4 διπ., 1/3 τριπ., 2 κλεψ., 6 ασίστ), Καραμαλέγκος, Καϊμακόγλου 6.
 
 Έφες Πίλσεν (Περάσοβιτς): Βισνιέφσκι 12 (3/5 διπ., 2/4 τριπ.), Ακιόλ, Ρακότσεβιτς 11 (2/6 διπ., 2/4 τριπ., Ρόμπερτς, Τουντσερί, Θόρντον 2, Γκονλούμ 10 (12 ριμπ.), Αρσλάν 10 (1/3 τριπ., 4 ασίστ), Βούιτσιτς, Νάχμπαρ 13 (4/4 β., 3/5 διπ., 1/2 τριπ.), Γκιουλέρ 3.
 
 * Φανταστική εμφάνιση, μεγάλη νίκη!
 * Ακόμη μία εκπληκτική παράσταση στο κλειστό απ' τον κόσμο!
 
 * Στη Βαρκελώνη θα είναι ωραία, με το 6ο για παρέα!

 * Επόμενο ματς, με τον Κολοσσό, στη Ρόδο (Σάββατο στις 17:00)

10/11/10

Παναθηναϊκός - Επίκουρος 3-0, 4χ4 και κορυφή παρά τα προβλήματα! Αισιόδοξος δήλωσε στο σημερινό Δ.Σ. ο Λιακόπουλος.

 Παρά τα πάμπολλα οικονομικά προβλήματα και με το ενδεχόμενο ακόμη και διάλυσης του τμήματος να αιωρείται, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0 τον Επίκουρο και παρέμεινε στην κορυφή της Α1!

 Οι μάγκες του Στέλιου Καζάζη με το μυαλό στο Δ.Σ., όπου παιζόταν στην κυριολεξία το μέλλον της βιωσιμότητας του Ερασιτέχνη, επικράτησαν στο άδειο λόγω τιμωρίας «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας, με 3-0 σετ της ομάδας της Πολίχνης και έκαναν το 4χ4 στο πρωτάθλημα, μένοντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με τον ΠΑΟΚ, που κέρδισε επίσης με 3-0 τον Άρη στο ντέρμπι της πόλης.

 Τα σετ: 25-22, 25-14, 25-21.

 Οι πόντοι και τα στατιστικά των δύο ομάδων:
 
 Παναθηναϊκός: Πετρέας 5 (5/8 επ.), Καστάρ 11 (10/16 επ., 38% υπ. - 25% άριστες), Γιορντάνοφ 16 (15/25 επ., 1 μπλοκ), Ψάρρας 4, Πανταλέων 5 (3/6 επ.,1 μπλοκ), Λάππας 11 (8/11 επ., 3 μπλοκ, 50% υπ. - 31% άριστες), Παπαδημητρίου -λ (64% υπ. - 21% άριστες)/ Κόβατς, Μηνούδης.

 Επίκουρος: Χαριτωνίδης, Κρουζάγεφ 16 (13/23 επ., 3 μπλοκ), Γκιρτζίκης 3 (3/6), Μορέλο 7 (7/15 επ., 53% υπ. - 29% άριστες), Κυριακίδης 7 (6/12 επ., 40% υπ. - 10% άριστες), Ντίαζ 2 (1/6 επ., 1 μπλοκ), Βλασακίδης -λ 53% υπ. - 29% άριστες / Ντίνας 2, Αγγελής, Βοϊνέα 1.


 Την ίδια ώρα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο. αποφασίσθηκαν τα εξής:

  1. Αντικαταστάθηκαν τα παραιτηθέντα μέλη κ.κ. Πιστιόλης Β. και Παναγούλιας Κ. από τα αναπληρωματικά μέλη κ.κ. Τσίλη Ν. και Κίτσιο Χ.
  2.Αποφασίσθηκε, λόγω της γενικότερης οικονομικής συγκυρίας, η περαιτέρω μείωση του κόστους εγγραφής νέων μελών από 100€ σε 50€. Αυτό αποτελεί ένα επιπλέον βήμα υλοποίησης της δέσμευσης του Παναθηναϊκού Α.Ο. στους φιλάθλους και τον κόσμο του.
  3.Έγινε οικονομικός προγραμματισμός, του μηνός Νοεμβρίου, για τα τμήματα.
  4.Αποφασίσθηκε να γίνει πλήρης ενημέρωση, το επόμενο δεκαπενθήμερο, όλης της Παναθηναϊκής Οικογένειας (ΠΑΕ, ΚΑΕ, Μέλη, Φίλαθλοι, Σύνδεσμοι, Φίλοι κλπ) για την οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού Α.Ο., τις προοπτικές για το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς καθώς και για το θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό (Διπλή Ανάπλαση).

  Ο Θοδωρής Λιακόπουλος δήλωσε: «Θα γίνει ένας διακανονισμός για τις περσινές οφειλές στους βολεϊμπολίστες. Θα ενημερώσω προσωπικά τους παίκτες και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

 * Πολλά μπράβο στους μάγκες, που συνεχίζουν και τα δίνουν όλα παρά τα μεγάλα προβλήματα και όντας απλήρωτοι για... 9 μήνες πλέον.

 * Ο Λιακόπουλος δήλωσε αισιόδοξος, ότι όλα θα πάνε καλά και πως πληρωθούν οι παίχτες, έστω αρχικά με ένα μέρος των οφειλών. Άντε να δούμε επιτέλους και πράξεις, γιατί τόσο καιρό μόνο λόγια ακούμε.

8/11/10

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-1, κακός αλλά ουσιαστικός ο ΠΑΟ έκανε το πρώτο βήμα για το 7χ7 μέχρι τη διακοπή


 Μετά το πρόγραμμα φωτιά με τα 3 σερί ντέρμπι για το πρωτάθλημα και τις δύο μάχες με τη Ρούμπιν για το Champions League ο Παναθηναϊκός βάσει του θεωρητικά εύκολου προγράμματος είχε σα στόχο το 7χ7 στη Superleague μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και της διακοπής του πρωταθλήματος.
 Απόψε στο Περιστέρι έγινε η αρχή. Οι νταμπλούχοι πέρασαν σχετικά εύκολα απ' την έδρα του Ατρομήτου, όπου αν και ήταν κακοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έφτασαν στη νίκη με πανέμορφη ατομική ενέργεια και γκολ του φορμαρισμένου Χριστοδουλόπουλου.
 Ωστόσο ο Παναθηναϊκός σε ακόμη ένα παιχνίδι προβλημάτισε με την αγωνιστική εικόνα του. Αυτή η τσαντίλα του να έχεις παιχταράδες και να μην παίζεις μπάλα είναι... άλλο πράγμα!
 Ο Ατρόμητος, που έως τώρα στο πρωτάθλημα έχει δείξει λίγα πράγματα, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου το Τζόρβα, αλλά κι ο Παναθηναϊκός έκανε πάρα πολλά λάθη, δεν είχε τρεξίματα, τουλάχιστον μέχρι την είσοδο του Κάρα, δεν πίεζε ψηλά, δεν άλλαζε πολλές πάσες, δεν δημιουργούσε ευκαιρίες!
 Παρ' όλα αυτά από μία προσωπική ενέργεια του Χριστοδουλόπουλου στο 70', ήρθε το γκολ, που έδωσε και τους τρεις βαθμούς στο Τριφύλλι. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά της μεγάλης ομάδας. Αρκεί μία ατομική ενέργεια από έναν καλό παίχτη, για να βρεθεί η λύση και να κερδηθεί ένα ματς. Στο 70' λοιπόν ο Λάζαρος, που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας με συνεχόμενα καλά ματς, πήρε τη μπάλα σε θέση έξω αριστερά από κεφαλιά πάσα του Σισέ, ντρίμπλαρε δύο αμυντικούς και με ωραίο πλασέ στη δεξιά γωνία του Μιχαηλίδη έκανε το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.
 Η αλήθεια πάντως είναι ότι η εικόνα του Παναθηναϊκού βελτιώθηκε μετά το 55' και την είσοδο του Μαρίνου, που αντικατέστησε τον τραυματία Σπυρόπουλο. Ο μικρός τα πήγε καλά επιθετικά δημιουργώντας ρήγματα απ' την πλευρά του. Καλός και ο Κάρα, έδωσε ώθηση και καλύτερη κυκλοφορία στο κέντρο, όταν πέρασε στη θέση του Γκοβού.
 Οκ, η νίκη ήρθε, έγινε το πρώτο απ' τα 7 απαιτούμενα βήματα μέχρι τη διακοπή για τις γιορτές, όπου πρέπει να πάρουμε και τα άλλα 6 και να είμαστε 1οι ή έστω στο -1 όπως είμαστε τώρα.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Νάστος, Μπαζίνσκι, Βινιάλ (19’ Μελισσάς), Νεμπεγλέρας, Καμαρά (69’ Περόνε), Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Τάτος (77’ Καραλής), Μπρίτο.

 Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος (55’ Μαρίνος), Καντέ, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος (86’ Ιωαννίδης), Γκοβού (57’ Καραγκούνης), Λουίς Γκαρσία, Σισέ.

 * Ακολουθούν δύο κολλητά ματς στο ΟΑΚΑ με Λάρισα και Ηρακλή, το επόμενο και μεθεπόμενο Σάββατο.