21/1/12

Παναθηναϊκός - Παμβοχαϊκός 1-3 σετ, ελπίζω η ομάδα να δεχτεί στήριξη πριν είναι πολύ αργά! Νίκη με ανατροπή για τις γυναίκες επί του Ανατόλια

 Ο Ντουσάρμ έκανε ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι και οι πράσινοι παρά το ότι πάλεψαν κόντρα στον Παμβοχαϊκό γνώρισαν την ήττα. Ο Παναθηναϊκός βραχυκύκλωσε σε ένα ακόμα παιχνίδι στα κρίσιμα σημεία του.
 
  Το Τριφύλλι μπορεί να έχει ανέβει αγωνιστικά, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να μπορέσει να κοντράρει μια ομάδα σαν τον Παμβοχαϊκό.
 Οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα με 3-1 σετ πληρώνοντας σε ένα ακόμα ματς τα λάθη που έκαναν στα κρίσιμα σημεία. Καλή εμφάνιση από τους Γκορμπάτκοφ και Δαρίδη. Στα αξιοσημείωτα και η παρουσία των φιλάθλων του Παμβοχαϊκού που έκαναν Βραχάτι το Μετς.
 Στα του αγώνα οι πράσινοι σε ένα ακόμα παιχνίδι ξεκίνησαν νωθρά. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Παμβοχαϊκός και πήρε το πρώτο σετ. Αντιστρόφως ανάλογη ήταν η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο σετ. Το Τριφύλλι λιγόστεψε τα λάθη του και παρά το γεγονός ότι στα κρίσιμα σημεία κόλλησε κατάφερε και πήρε το σετ.
 Όλο το παιχνίδι ήταν το τέταρτο σετ. Οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη κατάφεραν να απαντούν σε όλα τα σερί του Παμβοχαϊκού και να φέρουν το σετ στα ίσα στο 19-19. Για μία ακόμα φορά όμως ο Παναθηναϊκός βραχυκύκλωσε και ουσιαστικά χάρισε το σετ στον Παμβοχαϊκό. Στο τέταρτο σετ ουσιαστικά οι πράσινοι δεν μπήκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και το τελικό 3-1 ήρθε φυσιολογικά.

 Παναθηναϊκός  - Παμβοχαϊκός 1-3

 Τα σετ:
19-25, 25-23, 22-25, 17-25
 Από prasinanea
 * Οι γυναίκες, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το Ανατόλια, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να φύγουν από τη Θεσσαλονίκη με δύο βαθμούς.
 Τα σετ: 25-21, 26-24, 19-25, 23-25, 9-15