9/11/13

Άρης - Παναθηναϊκός 0-2, ο σοκαριστικός τραυματισμός Μαρινάκη επισκίασε την καθολική αγωνιστική κυριαρχία του ΠΑΟ

Με σκόρερ των δύο τερμάτων, αλλά και αποβαλλόμενο, τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Τραυματίστηκε σοβαρά ο Μαρινάκης και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του πέτυχε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας 0-2 του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ήταν ένα αποτέλεσμα που το είχε ανάγκη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και για να αποδείξει ότι μπορεί μακριά από το "Απόστολος Νικολαΐδης".
Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Μαρινάκη στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από μία σύγκρουση στον αέρα με τον Κύργια. Ο νεαρός αμυντικός έχασε τις αισθήσεις του για μερικά λεπτά, αφού του γύρισε η γλώσσα, αλλά χάρη στην επέμβαση του ιατρικού επιτελείου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Ονειρικό αλλά και εφιαλτικό ταυτόχρονα εξελίχθηκε το παιχνίδι για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο νεαρός εξτρέμ επέστρεψε στην ενδεκάδα, πέτυχε τα δύο γκολ της νίκης, αλλά αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα πεντάλεπτο. Σίγουρα, ο Κάκος εξάντλησε την αυστηρότητα του, όπως συνήθως συμβαίνει με ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αλλά στο μέλλον ο ίδιος οφείλει να είναι προσεκτικότερος.
Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη νίκη, κρατάει τους τρεις βαθμούς, πραγματοποίησε μία σοβαρή και προσεκτική εμφάνιση ωστόσο δεν δικαιούται να πανηγυρίζει. Ο αντίπαλος του δεν έχει νίκη στην έδρα του, η δυναμικότητα του είναι χαμηλή και απλώς, διατηρεί ένα όνομα βαρύ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Προσοχή, συγκέντρωση και χαμηλοί τόνοι επιβάλλεται να διατηρηθούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Όπως και να έχει, η νίκη είναι σημαντική επειδή στο 15ήμερο της διακοπής λόγω της Εθνικής ομάδας, ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του έχουν την ηρεμία να δουλέψουν ακόμα περισσότερο στις αδυναμίες της ομάδας και να τη βελτιώσουν.
Το "κόλλησε" στο τέλος
Ο Παναθηναϊκός άρχισε το παιχνίδι με την επιτυχημένη (τακτικά) συνταγή των προηγούμενων παιχνιδιών. Με 4-4-2 και ρόμβο στη μεσαία γραμμή, ο Καπίνος έπαιξε γκολκίπερ, οι Σίλντεφελντ και Τριανταφυλλόπουλος στο κέντρο της άμυνας, ο Μαρινάκης στο δεξί άκρο, ο Νάνο στο αριστερό, οι Μέντες, Λαγός, Ζέκα στην τριάδα των χαφ, ο Αμπεΐντ σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους και οι Μπεργκ, Κλωναρίδης επιθετικό δίδυμο.
Από τη σέντρα, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου έβγαλαν πάθος και δυναμισμό, όπως είχαν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και υπέπιπταν εύκολα στο λάθος. Εάν οι κιτρινόμαυροι ήταν πιο έμπειροι ή πιο ποιοτικοί, δεδομένα θα είχαν αξιοποιήσει κάποιο και θα είχαν πετύχει ένα γκολ.
Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 16', όταν ο Ζέκα έκλεψε στο ημικύκλιο, όμως αντί να σουτάρει έχοντας ελεύθερο το πεδίο πάσαρε στον Μπεργκ, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος. Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα, ο Σταυρόπουλος βρήκε τον Αγκάνθο, ο οποίος έσπασε το οφσάιντ, αλλά άργησε να σουτάρει και έστειλε τη μπάλα άουτ.
Ένα σουτ του Νάνο στο 18' ήταν απελπιστικά άστοχο και στο 185' ο Άρης άγγιξε το 1-0... Ο Καπίνο επιχείρησε να μπλοκάρει μία εκτέλεση κόρνερ του Τάτου, φάνηκε ότι την μπλοκάρει, όμως την έχασε αλλά ευτυχώς, το "ψαλίδι" του Αγκάνθο κατέληξε άουτ. Ο Πορτογάλος έχασε και την επόμενη ευκαιρία του Άρη στο 38', όταν καλυπτόμενος από τον Τριανταφυλλόπουλος κινήθηκε μόνος του, αλλά σούταρε άουτ.
Ο Παναθηναϊκός έδειχνε νευρικότητα σε άμυνα και επίθεση, αλλά στο 43' κατάφερε να προηγηθεί εκμεταλλευόμενος την ποιότητα του Κλωναρίδη. Ο Ζέκα γύρισε τη μπάλα από αριστερά, ο Κλωναρίδης "άδειασε" τον Πουλίδο και με ωραίο πλασέ "νίκησε" τον Διούδη.
Ωραίος και ευτυχώς, όχι μοιραίος
Ο Παναθηναϊκός άρχισε το δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές και απειλήθηκε με την ισοφάριση στο 47'. Ο Σταυρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Αγκάνθο έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τον έλεγχο και επιχείρησε να επιτεθεί ώστε να σκοράρει ένα δεύτερο γκολ.
Μέχρι που στο 57' σημειώθηκε το γεγονός του αγώνα, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστη κατάληξη. Ο Μαρινάκης συγκρούστηκε στον αγώνα με τον Κύργια, έπεσε άτσαλα στο έδαφος και η γλώσσα του γύρισε, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Χτύπησε τόσο πολύ, ώστε χρειάστηκε να μπει το ασθενοφόρο και να τον παραλάβει, προκειμένου να διακομιστεί στο νοσοκομείο για τα περαιτέρω.
Το παιχνίδι άρχισε ξανά μετά από διακοπή σχεδόν δέκα λεπτών και ο Αναστασίου έριξε στο ματς τον Κουτρουμπή, με τον Τριανταφυλλόπουλο να πάει δεξί μπακ. Στο 68' ο Νάνο σούταρε άουτ και στην επόμενη φάση, ο Κλωναρίδης διπλασίασε τα τέρματα του. Από το κόρνερ ο Πουλίδο επιχείρησε να πασάρει στον Νταμαρλή στο ημικύκλιο, ο Κλωναρίδης κινήθηκε έξυπνα και έκλεψε, "τελείωσε" τη φάση με ωραίο πλασέ και σκόραρε.
Στο 72' ο Αναστασίου αντικατέστησε τον Αμπεΐντ με τον Ατζαγκούν, θέλοντας έναν ποδοσφαιριστή να κρατήσει τη μπάλα. Ωστόσο, ο Κάκος του... ανέτρεψε τα σχέδια, αφού στο 78' απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, μετά από μία μονομαχία με τον Κύργια. Η αποβολή ήταν "τραβηγμένη" από τα μαλλιά και η κάρτα ήταν η δεύτερη σε λίγα λεπτά.
Στο 80' ο Φιγκερόα πήρε τη θέση του Μπεργκ και στο επόμενο λεπτό, πάσαρε παράλληλα στον Ατζαγκούν, αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ. Στο 84', εκτέλεση φάουλ του Ατζαγκούν από αριστερά, ο Σίλντεφελντ άφησε τη μπάλα και ο Φιγκερόα με κεφαλιά-ψαράκι, "νικήθηκε" από τον Διούδη. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός διατήρησε τον έλεγχο και αρκέστηκε να κρατά το μηδέν στην εστία του.
Στο 96' ο Λαγός έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Φιγκερόα παρότι πεσμένος έκανε την κεφαλιά, αλλά αυτή ήταν αδύναμη να ανησυχήσει τον Διούδη. Στη συνέχεια, ο Μανιάς στην αντεπίθεση βγήκε τετ α τετ, αλλά ο Καπίνο απέκρουσε και διατήρησε το σκορ. Ένα γύρισμα του Αγκάνθο κατέληξε στην αγκαλιά του Καπίνο και αυτή ήταν η τελευταία φάση του αγώνα.

Άρης: Διούδης, Κύργιας, Πουλίδο, Αγκάνθο, Τάτος, Ουντότζι, Παπαδόπουλος (64' Σούνας), Μαργαρίτης, Σταυρόπουλος (64 Ίμπε, 74' λ.τ. Μανιάς), Νταμαρλής, Ψυχογιός.
Παναθηναϊκός: Καπίνο, Σίλντεφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης (64' λ.τ. Μαρινάκης), Νάνο, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Αμπεΐντ (72' Ατζαγκούν), Κλωναρίδη, Μπεργκ (82' Φιγκερόα).

Από prasinanea

* Οκ, ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά, κυριάρχησε στο ματς, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα από τον Άρη, αντέδρασε πειστικότατα μετά την ήττα στο ντέρμπι και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.
Όμως όλα αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα όταν στη φάση του 55' πάγωσε το αίμα μας.. Ο τρομακτικός τραυματισμός του Μαρινάκη, που σωριάστηκε στο έδαφος χάνοντας τις αισθήσεις του, συγκλόνισε συμπαίχτες και αντιπάλους, οπαδούς και θεατές.
Ήταν από τις στιγμές εκείνες που ευχόμαστε να μη δούμε ΠΟΤΕ σε κανένα γήπεδο και που ξεπερνούν τον ανταγωνισμό στο ποδόσφαιρο και σε κάθε άθλημα.

ΥΓ: Ευτυχώς ο μικρός έχει επανέλθει, σύμφωνα και με επίσημη τοποθέτηση του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού. Σιδερένιος!
ΥΓ2: Respect στους οπαδούς του Άρη, οι οποίοι αποδεικνύοντας τα άνωθεν γραφόμενα καταχειροκρότησαν σφιγμένοι τον πιτσιρικά βλέποντάς τον αρχικά στο έδαφος και εν συνεχεία στο ασθενοφόρο.
ΥΓ3: Μπροστά στην ανθρώπινη ζωή τίποτα άλλο δεν έχει σημασία..

Νίκη επί του Ρεθύμνου οι γυναίκες, ήττα από Αλεξανδρούπολη οι άντρες

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη επί του Πανναξιακού οι πράσινες πέρασαν με μεγάλη άνεση και από το Ρέθυμνο επικρατώντας με 3-0 σετ του ΟΠΕΡ.
Δεύτερο συνεχόμενο διπλό για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού.
Αυτή τη φορά οι πράσινες επιβλήθηκαν εκτός έδρας επί του Ρεθύμνου με 3-0 σετ. Οι πράσινες μπήκαν στο παιχνίδι με κεκτημένη ταχύτητα από το ματς με τον Πανναξιακό και πήραν το σετ με 25-16.
Στο δεύτερο σετ το Ρέθυμνο ήταν αυτό που είχε την πρωτοπορία στο σκορ. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 14-9 όμως κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση των κοριτσιών του Παναθηναϊκού. Οι πράσινες μείωσαν σιγά σιγά τη διαφορά και το σετ έγινε ντέρμπι. Τα κορίτσια του Τριφυλλιού ήταν πιο ψύχραιμα και πήραν το σετ με 28-26.
Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο όμως ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που κατάφερε να το κατακτήσει με 25-23. Αυτό ήταν και το πρώτο "καθαρό" τρίποντο για τα κορίτσια του Γιώργου Ρούση.

Τα σετ: 16-25, 26-28, 23-25

ΟΠΕΡ (Χαγαγιόπουλος): Σαπαρέφσκα, Βασίλεβα, Μαυρέα, Καλογριδάκη, Μπόνχεβα, Νίκιτς, Σημαντηράκη –λ / Χατζάκη Ελ. –λ, Μιχαήλ.
Παναθηναϊκός (Ρoύσης): Γκούζου, Βασιλαντωνάκη, Καββαδία, Μερτέκη, Νούσια, Μιλοβάνοβιτς, Κελεσίδου –λ / Τσίμα.

Παναθηναϊκός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-3

Ο Παναθηναϊκός για ένα μόνο σετ έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του και ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο κλειστό της Κυψέλης.
Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο σετ παίζοντας υποδειγματικά απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Εθνικό αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κοντράρει παραπάνω τους φιλοξενούμενους και γνώρισε την ήττα με 3-1 την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. 
Στο πρώτο σετ, ο Παναθηναϊκός μπήκε ψυχωμένα και με σχετικά λίγα λάθη αλλά και επιθετικές λύσεις με Μπέλο-Καριπίδη, κατάφερε να πάρει διαφορά ασφαλείας από νωρίς (16-9, 18-12) από τον Εθνικό που μπήκε πιο μουδιασμένα στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν αλλά το Τριφύλλι έκανε το 1-0.
Στην επανάληψη, ο Εθνικός ανέβασε ρυθμούς και αύξησε την αποτελεσματικότητά του στην επίθεση (Ράιτς-Μιγιαϊλοβιτς) με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει πόντο πόντο μέχρι το δέκατο πόντο. Το μπλοκ του Εθνικού δούλεψε καλύτερα σε εκείνο το σημείο σε αντίθεση με αυτό του Τριφυλλιού, ο πρώτος χρόνος τους το ίδιο και οι φιλοξενούμενοι πήραν μια διαφορά 15-21, την οποία και διατήρησαν μέχρι το τέλος του σετ, κάνοντας το 1-1.
Από τις αρχές του τρίτου σετ ο Μαδούρας είχε περάσει για τον Παναθηναϊκό στο κέντρο. Το 6-9 έκανε ο Μιγαϊλοβιτς και στο σημείο εκείνο πήγε στο σερβίς ο Σιδηρόπουλος για τον Εθνικό, ο οποίος δυσκόλεψε την υποδοχή των γηπεδούχων, φεύγοντας από το σερβίς στο 6-15! Οι γηπεδούχοι μείωσαν με μεμονωμένες προσπάθειες ενώ ο Λάιος ανακάτευε ήδη την τράπουλα (Λιόντας στην πάσα αντί Στιβαχτή) αλλά ο Εθνικός έκανε το 2-1.
Στο τέταρτο σετ οι δυο ομάδες μέχρι το 9-9 πήγαιναν μαζί, όμως ο Εθνικός και πάλι πήρε κεφάλι με πρώτα βιολιά τους Ράιτς-Μιγιαήλοβιτς και Δαλακούρα. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή αφού είχε χάσει τη συγκέντρωσή του και έτσι χάθηκε ακόμα μια ευκαιρία για να πάρει το κάτι παραπάνω.

Τα σετ: 25-20, 18-25, 19-25, 19-25

*Οι πόντοι του Παναθηναϊκού προήλθαν από 2 άσσους, 52 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 19 λάθη αντιπάλων και του ΕΘνικού προήλθαν από 5 άσσους, 49 επιθέσεις, 13 μπλοκ και 27 λάθη αντιπάλων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Λάιος): Στιβαχτής, Πενόλιο 11π (11/19 επ, 66% υπ), Αμορόσο 8 (8/12 επ), Μούρ 9 (5/7 επ, 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Μπέλλος 18 (16/35 επ, 2 μπλοκ), Καριπίδης 12 (10/22 επ, 2 μπλοκ, 71% υπ) / Κουρούπης (λ, 68% υπ- 32% άριστες), Λιόντας, Καπίρης, Μανιόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Θανάσης Μουστακίδης): Ράιτς 24π (22/36 επ, 2 μπλοκ), Μιγιαίλοβιτς 16 (11/23 επ, 4 άσσοι, 1 μπλοκ), Σιδηρόπουλος 1 (1 μπλοκ), Γραμματικάκης 1 (1/1 επ), Δαλακούρας Ανέστης, Ανδρεάδης 8 (6/8 επ, 2 μπλοκ) / Δαρίδης (λ, 73% υπ, 73% άριστες), Δαλακούρας Κωνσταντίνος 9 (3/8 επ, 1 άσσος, 5 μπλοκ), Παπάζογλου 8 (6/7 επ, 2 μπλοκ), Κασάμπαλης.

Από prasinanea

* Δεύτερο σερί «2» για τους κορίτσαρους, που δείχνουν ότι όχι μόνο δε θα μπλέξουν φέτος αλλά ίσως καταφέρουν να πρωταγωνιστήσουν. Αντίθετα οι άντρες συνέχισαν με ήττα, αν και αυτήν τη φορά είχαν απέναντί τους τον πρωτοπόρο Εθνικό, ο οποίος μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να πάλευε για τη σωτηρία, φέτος όμως είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου..
Όπως και να 'χει, το αντρικό τμήμα πρέπει να διορθώσει πολλά πράγματα ώστε να αποφύγουμε κάτι που τα τελευταία χρόνια μοιάζει να είναι αναπόφευκτο..

Παναθηναϊκός - Αργοστόλι 17-6

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε καμία δυσκολία και με τη συμπαράσταση του κόσμου του επιβλήθηκε με 17-6 επί του Αργοστολίου στο κολυμβητήριο των Ιλισίων.
  
Το δύο στα δύο έκαναν οι πολίστες της ομάδας του Τριφυλλιού.
Οι πράσινοι στο πρώτο τους παιχνίδι στο κολυμβητήριο των Ιλισίων επιβλήθηκαν με 17-6 επί του Αργοστολίου. Ο Παναθηναϊκός όπως αναμενόταν είχε την συμπαράσταση περίπου 300 φίλων του οι οποίοι δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.
Οι παίκτες του Κώστα Λούδη είχαν από την αρχή τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τα πρώτα δύο οκτάλεπτα το σκορ ήταν ήδη 8-2.
Με τον Γιώργο Αφρουδάκη να μην έχει αντίπαλο και μεγάλη ποικιλία στο σκοράρισμα το Τριφύλλι έφτασε στην τελική νίκη με 17-6.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-1, 5-1, 5-1, 4-3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν. 1, Στελάτος, Κουρλιάφτης 3, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 2, Χατζηγούλας 3, Αφρουδάκης Γ. 3, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Δ. 2, Φώσκολος 1, Παρασκευόπουλος, Τζαβάρας, Κονταξής.
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης, Φανός, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης Π., 1, Δανούρδης 1, Μίκιτς 1, Κατσιγιάννης, Σφάντος, Κωνσταντόπουλος, Καστανάκης 2, Μπελέρης 1, Ντότσικας.

Από prasinanea

7/11/13

Παναθηναϊκός - Λοκομοτίβ Κουμπάν 69-72, 10' μπάσκετ δεν έφτασαν...

Σε παιχνίδι για γερά νεύρα η Λοκομοτίβ Κουμπάν νίκησε τον Παναθηναϊκό στην Κρήτη με 72-69, έπειτα από τρίποντο του Σιμόν στην εκπνοή κι ενώ οι πράσινοι είχαν ισοφαρίσει 6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με σουτ τριών πόντων του Διαμαντίδη!
Στην εκκίνηση της διαδικασίας καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στην επίθεση, με το 5-7 (4.57) να διαμορφώνεται από κάρφωμα του Γκιστ, που ήταν το πρώτο εύστοχο σουτ των "πράσινων" στον αγώνα (FG). Γιατί είχαν προηγηθεί 3 βολές: δυο του Λάσμε (που είχε μεγαλύτερη ενέργεια, αλλά του έλειπε… η τελεσφόρηση της φάσης –έχασε και κάρφωμα) και μια του Γκιστ, ο οποίος έφτασε στους 8π., όταν στον πίνακα εμφανίστηκε το 12-14 (8.44).
Ο Μπράουν διαμόρφωσε σκορ πρώτου δεκαλέπτου (12-17), στο οποίο ο Μπίκοφ έδινε λύσεις (οργάνωνε και εκτελούσε) και οι Χέντριξ και Μπράουν ριμπάουντ (και φυσικά σκοράρισμα). Χρειαζόταν να κρατηθούν οι ψηλοί της "Λόκο" (ο Μάριτς απουσίασε λόγω τραυματισμού) εκτός του "ζωγραφιστού" και να γίνει κάτι με τα ριμπάουντ (παρεμπιπτόντως, παρουσία του Μπατίστ τα "σκουπίδια" από 3-0 στο 5' έγιναν 7-4 στο 10') και θα σκόραρε. Γιατί το τρίποντο δεν ήταν λύση (0/5).
Αυτό που χρειαζόταν κυρίως, ήταν υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας, γιατί όταν έχεις απέναντι σου αθλητική ομάδα, δεν έχεις άλλη επιλογή (κάτι που αρχικά δεν κατάλαβε ο Ματσιούλις). Τα 4/18 σουτ και οι μόνο 2 ασίστ της πρώτης περιόδου, έδειχναν πως κάτι δεν πάει καλά.
Τα δυο διαδοχικά τρίποντα του Ούκιτς στην αρχή του β’ δεκαλέπτου (20-22, 13.05 –τα πρώτα του ΠΑΟ στο ματς), σαν να έδωσαν άλλη ενέργεια στην παρέα του, που εξακολουθούσε να μη γυρίζει γρήγορα στην άμυνα και να το πληρώνει (20-25, 13.50’’). Το σχήμα με τους Γκιστ, Φώτση και Λάσμε λειτούργησε ιδανικά (και δη στην άμυνα) όπως φαίνεται και από το 29-29 (17.34’’), αλλά οι Ρώσοι έμειναν πιστοί στον εαυτό τους, οι «πράσινοι» όχι και το ημίχρονο «έκλεισε» στο 31-36 (με ένα ακόμα τρίποντο του Γιασάιτις).
Οι Διαμαντίδης, Μπράμος, Ματσιούλις, Παππάς και Κάρι είχαν σκοράρει 2 πόντους, ο Ούκιτς 8 (σύνολο 10), με τους Μπικόφ (7), Γιασάιτις (9), Σιμόν (2), Καλνιέτις (2) και Ουίλιαμς (0) να έχουν δώσει ήδη 20. Ο Μπικόφ είχε ωστόσο, τρία φάουλ και αυτό ήταν υπέρ του Παναθηναϊκού που στο πρώτο μισό δεν έκανε και ό,τι καλύτερο μπορούσε (9/21 διπ., 3/13 τριπ., 13.6 ριμπ. και 8 λάθη). Παρεμπιπτόντως, οι… άλλοι είχαν 9 λάθη, αλλά και 10 ασίστ, όπως είχαν και 8/12 διπ. και 5/11 τριπ.
Όταν ο Παππάς έκανε πέντε τους σερί πόντους του (36-38 (22.35’’) δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υπέθεσαν πως εμφανίστηκε ο… Παππάς του Βελιγραδίου. Αλλά ήταν λανθασμένη εκτίμηση. Γιατί αντί οι «πράσινοι» να προσπαθήσουν να κουράσουν την άμυνα των Ρώσων (με εξτρά πάσα, για να βγει το ανοιχτό σουτ), έκαναν βεβιασμένες ενέργειες που επέτρεπαν στους αντιπάλους τους να βρίσκουν το δρόμο προς το καλάθι. Στο τρίποντο του Μπράουν (38-45, 24.55’’) ήταν ξεκάθαρο πως κάτι έπρεπε να αλλάξει. Όντως άλλαξε, μετά το 40-49 (26.13’’).
Η άμυνα, με τον Πεδουλάκη να βάζει τους Ούκιτς, Διαμαντίδη, Ματσιούλις, Γκιστ και Λάσμε να το… διορθώσουν. Και αν έκαναν κάτι καλύτερο, στο άλλο άκρο εξακολούθησαν να μην αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση και συν την αστοχία τους, ο Ζουκανένκο διαμόρφωσε με λέι απ στον αιφνιδιασμό το 41-53 (στο 28.30’’), που έμεινε και ως σκορ τέλος τρίτης περιόδου. Γιατί; Διότι ο ΠΑΟ δεν σκόραρε (2/6 διπ., 1/5 τριπ. μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο), έκανε λάθη (4) και… παρασύρθηκε από το ρεύμα (η Λοκομοτίβ Κουμπάν είχε στο ίδιο διάστημα 7/12 διπ., 1/3 τριπ. και 9-1 ριμπ., συν 6 ασίστ –έναντι των 3 των γηπεδούχων).
Το ρυθμό που δεν βρήκαν ποτέ οι «πράσινοι» στην τρίτη πράξη, επιχείρησαν να το βρουν στο φινάλε, με τον Διαμαντίδη να παίρνει τη θέση του Ούκιτς (μετά το 45-56, 31.20 με πέντε σερί πόντους του Παππά και τον Γιασάιτις να… παρεμβαίνει, κάνοντας 4/4 τα τρίποντα του), να ευστοχεί σε τρίποντο (το 5ο σε 23 προσπάθειες, εκ των οποίων οι περισσότερες ήταν ελεύθερες, ενώ ήταν οι πρώτοι του πόντοι στο ματς!), να κλέβει και να ανοίγει το δρόμο για το 50-57 του Ματσιούλις (32.56’’).
Οι Ρώσοι έχασαν το μομέντουμ (πράγμα που φάνηκε στην επόμενη επίθεση, όταν πήραν δύο επιθετικά ριμπάουντ, χαΐρι όμως, δεν είδαν, γιατί οι Καλνιέτις και Γιασάιτις αστόχησαν από τα 6.75). Εν συνεχεία, ο Λάσμε ώθησε τον Καλνιέτις να κάνει «μπρος πίσω», ο Ματσιούλις ευστόχησε στο πρώτο του τρίποντο (είχε 0/5) και ο Παππάς «έκοψε» τη διαφορά στο καλάθι (55-57, 34.55’’). Κάπου εκεί ο Πασούτιν είπε να πάρει τάιμ άουτ, καθώς οι «πράσινοι» είχαν ήδη 4 ασίστ στην περίοδο και φυσικά την αυτοπεποίθηση που έψαχναν. Ο Χέντριξ διέκοψε το επί μέρους 12-1 (από το 45-56, στο 30.48’’).
Ο Χέντριξ διέκοψε το επί μέρους 12-1 (από το 45-56, στο 30.48’’) και αν ο Ματσιούλις έκανε δυο τα τρίποντα του, ο Καλνιέτις είχε έτοιμη την απάντηση (58-62, 35.56’’), με τον Ζουκανένκο να ευθύνεται ο για το 58-65 (36.54’’). Βασικά και ο Λασμέ ευθυνόταν, γιατί χρεώθηκε αντιαθλητικό φάουλ και έκανε… τον Γκιστ σέντερ. Το πρώτο τρίποντο του Μπράμου (μετά 0/4) και η ευελιξία του Γκιστ (σκόραρε 5 σερί πόντους), έδωσαν το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, στο 1’ για τη λήξη (66-65), για πρώτη φορά ουσιαστικά (το προηγούμενο ήταν… το 2-0). Πριν προλάβουν να καταλάβουν τι έγινε οι παίκτες του Πεδουλάκη, ο Σιμόν είχε ήδη ευστοχήσει σε λέι απ. Κάτι που δεν έκανε ο Λασμέ, στα 30’’ για τη λήξη. Το… τάκλιν του Λασμέ έδωσε την κατοχή στη Λοκομοτίβ, στα 14.8’’, με τον Ματσιούλις να στέλνει τον Γιασάιτις στις βολές (στα 13.2’’).

Δεκάλεπτα: 12-17, 31-36, 41-53, 69-72

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 3, Κάρι, Μπατίστ 2, Φώτσης 2, Ούκιτς 8, Λάσμε 5, Μαυροκεφαλίδης 2, Διαμαντίδης 6, Γκιστ 18, Παππάς 13, Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις 10.
Λοκομοτίβ Κούμπαν (Πασούτιν): Γκριγκόριεφ, Μπράουν 13, Ουίλιαμς, Χέντριξ 10, Καλνιέτις 7, Μπίκοφ 11, Λικόντεφ, Γιασάιτις 14, Κόλιουσκιν, Ζούμπκοφ 1, Ζουκανένκο 7, Σιμόν 9.

Από prasinanea

* Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός επί 30 λεπτά, πριν αποφασίσει να παίξει μπάσκετ. Όταν όμως κλείνεις το 30λεπτο στο -12 κόντρα σε έναν σταθερά καλό αντίπαλο, τότε είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις το ματς. Η προσπάθεια πάντως ήταν μεγάλη και η ομάδα κατάφερε με το απίθανο τρίποντο του Διαμαντίδη 6'' πριν τη λήξη να ισοφαρίσει, όμως ο Σιμόν μίλησε τελευταίος και με δικό του τρίποντο έδωσε τη νίκη στους Ρώσους. Εκείνο βέβαια που προβληματίζει έντονα δεν είναι η ήττα, αλλά η εμφάνιση των 30 πρώτων λεπτών του αγώνα.
Δυστυχώς ο Εξάστερος δεν κατάφερε να δώσει νέο σόου μετά την Κύπρο και στην Κρήτη και με αυτήν την εκτός προγράμματος ήττα μπλέκει χωρίς λόγο...

6/11/13

Πανναξιακός - Παναθηναϊκός 2-3 σετ

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού κατέθεσαν και τη ψυχή τους στο κλειστό της Νάξου και παρά το γεγονός ότι έχανα με 2-1 πήραν τη νίκη με 3-2 σετ κόντρα στον Πανναξιακό. Μεγάλο πάθος από όλες τις πράσινες.
Σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Α1.
Τα κορίτσια του Τριφυλλιού επιβλήθηκαν με 3-2 σετ εκτός έδρας επί του Πανναξιακού. Το παιχνίδι είχε μεγάλες διακυμάνσεις και εκείνο που μίλησε στο τέλος ήταν το πάθος των κοριτσιών του Ρούση.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδια και επέβαλλε τον ρυθμό του. Με μεγάλο όπλο του το μπλοκ το Τριφύλλι είχε αποκτήσει από νωρίς προβάδισμα στο σκορ το οποίο και διατήρησε μέχρι το τέλος του σετ (25-19).
Στα επόμενα δύο οι πράσινες έκαναν πολλά λάθη χαρακτηριστικά του άγχους που είχαν πριν από το ματς. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στο δεύτερο σετ έμειναν πίσω με 16-8 ωστόσο όταν ηρέμησαν έκαναν ντέρμπι το σετ. Τελικά οι γηπεδούχες πήραν το δεύτερο όσο και το τρίτο σετ με 25-21 και 25-19.
Εκεί ήρθε η αντίδραση του Παναθηναϊκού. Οι πράσινες παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο έβαλαν απίστευτο πάθος, λιγόστεψαν τα λάθη τους και πρώτα έφεραν το ματς στα ίσα.
Στο τάι μπρεικ το Τριφύλλι έδειχνε αποφασισμένο να καθαρίσει το παιχνίδι. Έτσι, έκαναν οι πράσινες οι οποίες πήραν τη νίκη, πανηγύρισαν με τη ψυχή τους το αποτέλεσμα και σίγουρα δείχνουν πως με το ίδιο πάθος μπορούν να κάνουν πολλά.
Ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα στην υποδοχή, χρειάζεται χρόνο για να βρει ρυθμό, αλλά παίζοντας με αυτό το πάθος μπορεί να καλύψει τα προβλήματα του. Για αυτό το λόγο και οι πράσινοι στο τέλος κέρδισαν το χειροκρότημα των φίλων του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο κλειστό της Νάξου.

Τα σετ: 19-25, 25-21, 25-19, 20-25, 11-15

Πανναξιακός (Κόβαζιτς): Κωνσταντινίδου 12 (8/14 επ., 1 άσο, 3 μπλοκ), Σέσλιαρ 2, Ράντοβιτς 22 (20/46 επ., 2 άσοι, 64% υπ. – 36% άριστες), Καρπουζά 12 (9/17 επ., 3 άσοι), Λαγουδάκη 10 (10/30 επ., 42% υπ. – 26% άριστες), Εμμανουηλίδου 9 (6/16 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Κακουράτου –λ (51% υπ. - 37% άριστες) / Τρίβουνιτς 5 (3/8 επ., 2 άσοι), Φάρκωνα.
Παναθηναϊκός (Ρoύσης): Γκούζου 8 (4/11 επ., 1 άσο, 3 μπλοκ), Βασιλαντωνάκη 18 (15/39 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Καββαδία 16 (7/11 επ., 1 άσο, 8 μπλοκ), Μερτέκη 5 (4/15 επ., 1 μπλοκ, 33% υπ. – 22% άριστες), Νούσια 8 (8/21 επ., 48% υπ. – 13% άριστες), Μιλοβάνοβιτς 5 (3/4 επ. 1 άσο, 1 μπλοκ), Κελεσίδου –λ (31% υπ. – 15% άριστες) /Μπίσκου, Τσίμα 10 (8/12 επ., 2 μπλοκ, 46% υπ. – 29% άριστες).

Από prasinanea

5/11/13

Παναθηναϊκός - ΚΑΟΔ 93-72, προπόνηση ενόψει Κούμπαν

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 93-72 του ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ και έκανε μία καλή προπόνηση ενόψει του αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Πρώτος σκόρερ ο Λάσμε με 16π.
Το ματς:

Ο Αργύρης Πεδουλάκης άρχισε το παιχνίδι με τους Ούκιτς, Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις, Γκιστ και Μαυροκεφαλίδη.
Με τους Ούκιτς, Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις, Γκιστ και Μαυροκεφαλίδη ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι. Στο τετράλεπτο μετά τζάμπολ οι "πράσινοι" προηγήθηκαν με 19-10, έχοντας 5 στα 5 τρίποντα (!) και τον Γκιστ ιδιαίτερα ορεξάτο με 8 πόντους. Η άμυνα των "πράσινων" δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτική ωστόσο με όπλο την επίθεσή τους ξέφυγαν με 15 πόντους διαφορά (32-17, 18'). Η είσοδος των Παππά, Φώτση έδωσε ενέργεια και το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 35-20.
Ένα γρήγορο 7-2 από την πλευρά του Παναθηναϊκού εκτόξευσε τη διαφορά στους 20 πόντους (42-22) με τον Πεδουλάκη να κάνει πολλές αλλαγές στην πεντάδα του, να δοκιμάζει σχήματα και να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους πλην του Πινγκ Σανγκ. Πάντως, οι Δραμινοί δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν σε 47-31, εκμεταλλευόμενοι κάποια αμυντικά κενά των γηπεδούχων. Η διαφορά συνέχισε να είναι σε υψηλά επίπεδα χάρη στο εκπληκτικό ποσοστό των πράσινων έξω από τα 6.75μ. (73%).
Ισορροπημένο το ξεκίνημα στο γ' δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερο μπάσκετ και τις άμυνες να περνούν σε δεύτερη μοίρα. Στο 25' ο Διαμαντίδης έγραψε το 70-50 με καλάθι και φάουλ, όμως ο ΚΑΟΔ έβρισκε τρόπους για να μειώνει τη διαφορά (70-54). Τελικά, το τέλος του γ' δεκαλέπτου βρήκε τον Παναθηναϊκό στο +23 (79-56), με το Φώτση να παίρνει προσπάθειες από το τρίποντο.
Ο Παναθηναϊκός βελτίωσε παροδικά την αμυντική του λειτουργία και με σερί 6-0 προηγήθηκε με +29 (85-56), ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Πεδουλάκης πέρασε στο παρκέ τον Πινγκ Σανγκ και ο κόσμος για μία ακόμα φορά τον καταχειροκρότησε.

Τα δεκάλεπτα: 35-20, 56-39, 79-56, 93-72

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 6 (2), Φώτσης 13 (2), Ούκιτς 5 (1), Λάσμε 16, Μαυροκεφαλίδης 9, Διαμαντίδης 3 (8 ασίστ), Γκιστ 10 (2), Παππάς 10 (2), Γιάνκοβιτς 10 (2), Πινγκ, Ματσιούλις 8 (2), Αποστολίδης 3.
ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Τσόβιτς 4 (1), Τζόουνς 11, Μπράουν 9 (1), Βον 13, Μάρκοβιτς 7, Σπυριδωνίδης 3 (1), Μπάβτσιτς 5 (1), Ζάρας 8, Μπένας 12, Κολοβής.

Από prasinanea

* Ο Παναθηναϊκός έριξε αισθητά την απόδοσή του μετά το πρώτο δεκάλεπτο, αλλά τουλάχιστον η όποια χαλάρωση ήρθε μόνο στο επιθετικό μέρος, αφού αμυντικά δεχόταν αναλογικά λιγότερους πόντους στο κάθε δεκάλεπτο! Όπως και να 'χει, ένα μεσοβδόμαδο ματς στο ΟΑΚΑ με τον ΚΑΟΔ δε θα μπορούσε να αποτελέσει τίποτα άλλο παρά μια καλή προπόνηση ενόψει του αγώνα για την Ευρωλίγκα με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν, στο Ηράκλειο Κρήτης, σε λίγο περισσότερο από 50 ώρες...

4/11/13

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 3-1 σετ

Με 3-1 σετ νίκησε ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο του Αιγινίου, καθώς το PAOK Sports Arena δεν έχει πάρει αδειοδότηση για την διεξαγωγή αγώνων της Volleyball League.
Λύγισε τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ
 Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Volleyball League πέτυχε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού, ο οποίος γνώρισε την τέταρτη ήττα του σε τέσσερα παιχνίδια.

Παρόλο που ο Παναθηναϊκός παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς να έχει πάρει ακόμα βαθμό, εμφανίστηκε βελτιωμένος κατά τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να γυρίσει το τρίτο σετ, ενώ προηγήθηκε και στο τέταρτο.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων σετ ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα εύκολα καθώς κέρδισε το πρώτο και το δεύτερο με 25 -23 και το τέταρτο με 25-20, ενώ οι «πράσινοι» κέρδισαν μόλις το δεύτερο σετ τους σε όλο το πρωτάθλημα. Αυτό ήταν το τρίτο σετ του αγώνα, στο οποίο επικράτησαν με 27-25 του «δικεφάλου του βορρά».

Η διακύμανση του σκορ

1ο σετ: 8-2, 16-7, 21-17, 25-23
2ο σετ: 8-7, 16-14, 21-17, 25-23
3ο σετ: 8-4, 16-15, 21-19, 25-27
4ο σετ: 7-8, 15-16, 21-18, 25-20

Στατιστικά

ΠΑΟΚ (Στέλιος Καζάζης): Παντακίδης 7π. (4/6 επ, 3 μπλοκ), Χαραλαμπίδης 7 (4/6 επ, 3 μπλοκ), Ποτόσνικ 1 (0/2 επ, 1 ασσος, 57% υπ.), Μίλκοφ 23 (21/33 επ, 1 μπλοκ, 72% υπ), Ντάμποβιτς 2 (1/1 επ, 1 μπλοκ), Τζελάτι 23 (18/41 επ, 5 μπλοκ) / Μπαμπαλιούτας (λ. - 14% υπ., 14% άριστες υπ.), Πιπεργιάς, Νικοφορίδης 16 (8/16 επ, 3 άσσοι, 5 μπλοκ), Στίγγας 1 (1 μπλοκ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Λάιος): Στιβαχτής 2π. (2/6 επ), Πενόλιο 14 (12/26 επ, 2 άσσοι, 50% υπ.), Αμορόσο 6 (6/10 επ), Μουρ 6 (5/12 επ, 1 μπλοκ), Μπέλος 21 (18/41 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ), Καριπίδης 11 (10/25 επ, 1 μπλοκ, 56% υπ.) / Κουρούπης (λ. - 76% υπ., 43% άριστες υπ.), Καπίρης, Μαδούρας, Πολυχρονιάδης. 
Από sport-fm

3/11/13

Άρης - Παναθηναϊκός 61-70

Ανεβάζοντας απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινες πήραν τη νίκη με 70-61 επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη έχοντας τέσσερις παίκτριες με διψήφιο αριθμό πόντων. Στους 25 σταμάτησε η Ντέλβα.
Το τρία στα τρία έκαναν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού.

Το Τριφύλλι επικράτησε εκτός έδρας με 61-70 επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη ανεβάζοντας ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο οι γηπεδούχες με επιθετική αιχμή την Όλιβερ ήταν αυτές που είχαν το προβάδισμα στο σκορ.
Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα πολλά λάθη που έκαναν οι πράσινες (είχαν 15 στο πρώτο ημίχρονο) και πήγε στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ με 34-33. Στη συνέχεια όμως ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμό και πήρε το προβάδισμα στο σκορ.
Η Ντέλβα για μία ακόμα φορά ήταν ασταμάτητη τελειώνοντας το ματς με 25 πόντους και 14 ριμπάουντ. Πολύτιμες βοήθειες έδωσαν οι Κοσμά, Μαγκλάρα και Καλέντζου, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή της Δίελα.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 34-33, 47-55, 61-70

ΑΡΗΣ (Μασλαρινός): Κυλαζίδου 2, Σύρρα, Χατζάκου 17 (3), Σολωμού, Ολιβερ 22, Κατωπόδη 4, Πολύχρου, Τράντα 6(2), Μούλη 4, Κωτούλα 6 , Σταμπουλίδου.

Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα): Καλέντζου 9 (1), Μαγκλάρα 10, Κοσμά 13, Σλούκα 2, Δίελα 11 (3), Καβάσιλα, Ντέλβα 25.
 
Από prasinanea

Γλυφάδα - Παναθηναϊκός 9-13

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα οι πράσινοι οι οποίοι επιβλήθηκαν με 13-9 επί της Γλυφάδας. Από τρία γκολ Παπαδόγκωνας και Γ. Αφρουδάκης.
Την πρώτη του νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση πέτυχε ο Παναθηναϊκός και μάλιστα εκτός έδρας.
Οι πράσινοι επιβλήθηκαν του ΑΝΟΓ στη Γλυφάδα με 13-9 και μπήκαν με το δεξί στη διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι προέβαλαν αντίσταση για δύο οκτάλεπτα με το αποτέλεσμα στο ημίχρονο να είναι 7-6 υπέρ του Τριφυλλιού.
Στη συνέχεια μίλησε η εμπειρία και η ποιότητα των παικτών του Παναθηναϊκού οι οποίοι ανέβασαν στροφές στην τρίτη περίοδο και με επί μέρους σκορ 4-2 "καθάρισαν" ουσιαστικά το παιχνίδι. Η τέταρτη περίοδος ήταν μία τυπική διαδικασία με το Τριφύλλι να συντηρεί το προβάδισμά του.
Πρώτοι σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν οι Παπαδόγκωνας και Γ. Αφρουδάκης με τρία γκολ. Για τους γηπεδούχους τα πέντε τέρματα του Σάντα δεν έφταναν.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 9-13

Οκτάλεπτα:
3-4, 3-3, 2-4, 1-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Κρητικός): Πλατίδης, Αργυρακούλης, Παττακός, Σάντα 5, Αγγελίδης, Φωτόπουλος 2, Κατρουντζανάκης, Καζάζης, Πετρόχειλος, Παπαδόπουλος 2, Χαραλαμπόπουλος, Λομβάρδος, Πουλιόπουλος, Καλογεράκος, Γιαννόπουλος.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα 1, Κόχειλας Ν. 1, Κουρλιάφτης 1, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 3, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 3, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Δ. 2, Φώσκολος, Παρασκευόπουλος, Τζαβάρας, Γερακούδης.

Από prasinanea