19/10/09

Ήττα από ΠΑΟΚ στο Μετς



Ο Παναθηναϊκός χωρίς το Σαμικά που τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση και θα μείνει έξω για ακόμη ένα μήνα, ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ μέσα στο Μετς με 3-2 σετ και πέταξε στα σκουπίδια το καλό ξεκίνημα και το τρίποντο στην Καλαμαριά. Ένας Παναθηναϊκός πάντως που ήταν πολύ κακός και χωρίς να είναι υπερβολή αυτό που θα πω, σήμερα στο γήπεδο είδα -στα πρώτα δύο σετ- τον χειρότερο Παναθηναϊκό της σύγχρονης ιστορίας του. Με ανύπαρκτη υποδοχή, άσχημα σέρβις και καθόλου μπλοκ έδινε έυκολους πόντους στον αντίπαλο, ενώ και με τον Αγκάμεζ εκτός τόπου και χρόνου δεν είχε λύσεις στην επίθεση.
Εντελώς διαφορετικό πρόσωπο έδειξαν οι γηπεδούχοι στο τρίτο σετ. Με πολύ ανεβασμένο το μπλοκ -κύριο εκφραστή τον Πανταλέοντα- και επιθετικά σέρβις που δυσκόλεψαν την υποδοχή των Θεσσαλονικιών, οι γηπεδούχοι προσπέρασαν στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ και έφτασαν τελικά στο 25-21 για το 2-1 στα σετ. Με κεκτημένη ταχύτητα, σαφώς ανεβασμένη απόδοση, επιθετικές λύσεις από τον Αγκάμεζ και πίστη για την ανατροπή, οι πράσινοι έφτασαν εύκολα στο 25-19 για το 2-2. Κάπου εκεί όλοι πίστεψαν ότι η πλήρης ανατροπή και η νίκη για τον ΠΑΟ ήταν προ των πυλών. Και το τάι μπρέικ έδειχνε προς αυτή την κατεύθυνση. 0-1 και 1-2 ο ΠΑΟΚ, 3-2 και 4-3 ο Παναθηναϊκός, 4-4, 7-4 ο Παναθηναϊκός, 8-6 και αλλαγή τερέν. 9-7 ξανά στους δύο και μετά 9-9 ο ΠΑΟΚ, πόντο πόντο μέχρι το 12-12 και εκεί ο ΠΑΟΚ πέρασε μπροστά 12-13. Ο Παναθηναϊκός το γύρισε και μετά από 3 χαμένες ευκαιρίες για σετ μπολ, ματς μπολ, με την πρώτη ο ΠΑΟΚ, με άσο διαμόρφωσε το τελικό 16-18.

Παναθηναϊκός (Καζάζης): Χριστοφιδέλης 11 (9/18 επ., 74% υπ. - 42% άριστες), Ζαγκούμνι 7 (4 μπλοκ, 1 άσο, 2/2 επ.), Αγκάμεζ 27 (21/42 επ., 4 άσοι), Λάππας 4 (4/9 επ., 60% υπ. - 20 % άριστες), Σμαραγδής 9 (9/14 επ.), Πανταλέων 12 (9/13 επ., 3 μπλοκ) / Παπαδημητρίου -λ 67% υπ. - 60% άριστες, Μηνούδης 3 (2/4 επ., 66% υπ. - 38% άριστες), Ψάρρας 1, Χατζηαντωνίου.

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 7 (6/7 επ., 1 μπλοκ), Χιετάνεν 19 (10/17 επ., 5 άσοι, 4 μπλοκ, 71% υπ. - 46% άριστες), Μποζίδης, Μπρούνερ 15 (14/23 επ., 1 μπλοκ), Ογιανσίβου 27 (22/43 επ., 1 μπλοκ, 4 άσοι), Λινς 11 (10/18 επ., 75% υπ. - 58% άριστες) / Δημητρακόπουλος -λ 77% υπ. - 51% άριστες, Πλίκας 1, Ωρολογάς, Χατζηηλιάδης 1, Ντίνας 1.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Στέλιος Καζάζης δήλωσε μετά το ματς: «Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Κατάφερε να κάνει μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Εμείς από την πλευρά μας ήμασταν κακοί στο σερβίς, δεν απειλήσαμε στα δυόμιση πρώτα σετ, πράγμα που φάνηκε και από τα απίστευτα ποσοστά του ΠΑΟΚ στην υποδοχή. Κάπως επανήλθαμε και πιέσαμε στη συνέχεια αλλά οι δυο άσοι του Ογιανσίβου άλλαξαν τον ρουν του αγώνα. Από εκεί και πέρα, συνεχίζουμε είναι μονόδρομος η νίκη με την ΑΕΚ και με τον Ολυμπιακό». Τέλος, ο κόουτς σχολίασε και τον τραυματισμό της τελευταίας στιγμής του Γκιγιόμ Σαμικά: «Σίγουρα για κάθε ομάδα ένας τέτοιος τραυματισμός βασικού παίκτη παίζει ρόλο και δεν είναι ότι καλύτερο».

3 σχόλια:

Laplace είπε...

δεν ξεκινησαμε καλα...ελπιζω στην πορεια να στρωσουμε
η εδρα θα παραμεινει μετς ακουσα...
για να δουμε
τελειο μπλογκ φιλε!

Mike είπε...

Να εισαι καλα αδερφε, σε ευχαριστω πολυ.
Δεν ημασταν καλοι, δε βοηθησε κι κοσμος, χωρις φωνη, παλμο...
Ετσι λενε οτι θα μεινουμε στο Μετς. Το θεμα ειναι οτι εκει στεγαζεται ενας απο τους πιο σκληροπυρηνικους συνδεσμους των κωλογαυρων και θελουν να μας διωξουνε. Ακου να δεις... το παγκρατι που ητανε καποτε πρασινοκρατουμενο (κι εσυ σα μεγαλυτερος το θυμασαι και καλυτερα)...
Πολυ φοβαμαι οτι τη μεθεπομενη αγωνιστικη που παιζουμε με ΟΣΦΠ θα γινει χαμος (ηπια λεξη) στους γυρω δρομους...

Υσ.: http://magicrobot.blogspot.com/2009/10/eep-on-blogging-bloggers.html

Μασονικη στοα
Χαχαχα!

Laplace είπε...

χαχα ειμαστε μελη της μασονικης στοας

φιλε κ εγω το πιστευω αυτο,οτι θα γινεται χαμος σε καθε αγωνα μας εκει φετος..

παντως,ακομα ειναι πρασινο το παγκρατι

το θεμα ειναι οτι οι γαυροι ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΠΤ

ειχαμε οσα ειχαμε με τον Μιχαλη Φιλοπουλο,εξακολουθουν να προκαλουν,να επιτιθονται,να φερνουν πληρωμενους σερβους-ρωσσους χουλιγκανς κλπ..

να δω ποτε καποιος εισαγγελεας,καποιος υπουργος προστασιας του πολιτη, θα τους μαζεψει!

εχουν τις πλατες του Κροκους κ αλωνιζουν

καλο απογευμα φιλε