24/10/09

Νίκη στη Λεωφόρο για τις γυναίκες, 67-59 τον Πανιώνιο



Με νίκη συνέχισε στην Α1 γυναικών ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο κόντρα στον Πανιώνιο με 67-59. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα, από το μεγάλο φαβορί και φέτος, Αθηναϊκό, οι πράσινες απέναντι στον Πανιώνιο σημείωσαν την πρώτη τους νίκη, ξεκινώντας παράλληλα με το δεξί τους εντός έδρας αγώνες τους. Η Λεωφόρος ήταν γεμάτη για ακόμη μία φορά, δείγμα του ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού (όπως έδειξε και στο Βύρωνα) θα βρίσκεται καθ΄ όλη τη χρονιά δίπλα στις μπασκετμπολίστριες του Γιάννη Γερεουδάκη, αναγνωρίζοντας έτσι την προσπάθεια που καταβάλλουν οι πράσινες στα παρκέ.
Όσο για τους φετινούς στόχους, αυτοί είναι καθορισμένοι και εφικτοί. Πρόκριση στο final four του κυπέλλου και ένα καλό πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις της Α1.

Οι σκόρερ του Παναθηναϊκού: Γουίλσον 15(1), Ίλιτς 13(1), Χαλιβελάκη 10(1), Μεντιόλα 16, Νικολαΐδου 5, Ξάνθου 2, Σπαθάρη 2, Ζυγκιρίδου 2, Χριστοφοράκη 2.

* Ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα για την Μαρία Χαλιβελάκη, η οποία μετά από δύο χρόνια επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, την ομάδα που είχε πάντα στην καρδιά της όπως δήλωσε χθες σε συνέντευξη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: