23/10/09

Ήττα από τη Σόρι, νίκη με Πάλραμ στη δεύτερη μέρα του LenTrophy

Με μία ήττα το μεσημέρι από την  Ιταλική Σόρι (12-10) και μία νίκη με την Ισραηλίτικη Πάλραμ Ζβούλουν (19-11) συνέχισε ο Παναθηναϊκός στο Len Trophy.
Στο πρώτο χρονολογικά ματς της ημέρας, αυτό κόντρα στους Ιταλούς το μεσημέρι, ο Παναθηναϊκός πάλεψε αλλά ένα μπλακ άουτ στο δεύτερο οχτάλεπτο έφερε το επιμέρους 5-1 σκορ για τη Σόρι και το 8-3 από το 2-3 των πρασίνων του α΄ οχταλέπτου. Οι φιλότιμες προσπάθειες των πράσινων για ανατροπή δεν καρποφόρησαν και με την εμπειρία της η Ιταλική ομάδα έφτασε τελικά στη νίκη με 12-10.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-1, 2-2, 2-5
Οι σκόρερ του ΠΑΟ κόντρα στη Σόρι: Βράνιες 2, Καφετζόπουλος 2, Φλώρος 1, Δερμιτζάκης 1, Φαναριώτογλου 1, Βουλγαράκης 1, Τσόκας 1, Χαριτάκης 1.

Το δεύτερο ματς της ημέρας, αυτό κόντρα στην Πάλραμ ήταν νικηφόρο για τους πολίστες του Ντράγκαν Άντριτς. Οι Ισραηλινοί βέβαια ήταν πολλοί πιο αδύναμοι από τους Ιταλούς και το έργο των πρασίνων έμοιαζε εύκολο. Όπως και τελικά αποδείχτηκε. Ο Παναθηναϊκός που πήρε 5 τέρματα από τον φουνταριστό του, Μάνθο Βουλγαράκη, δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο οχτάλεπτο, αφού στη συνέχεια η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε στην πισίνα και το "τριφύλλι" έφτασε στο τελικό 19-11 και έκανε ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τα οκτάλεπτα: 5-6, 5-2, 6-2, 3-1
Οι σκόρερ του Παναθηναϊκού: Βουλγαράκης 5, Χαριτάκης 4, Φαναριώτογλου 3, Τσόκας 3, Καφετζόπουλος 2, Κουντουδιός 1, Δερμιτζάκης 1.

Επόμενο ραντεβού για τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 13:00 και λίγες ώρες μετά (στις 19:00) απέναντι στη γηπεδούχο Ματάρο. Αύριο, Παρασκευή οι πράσινοι έχουν ρεπό ενώ την Κυριακή ολοκληρώνουν τους αγώνες τους κόντρα στη Σούρμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: