24/10/09

ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 12-9, μεγάλη νίκη για το Len Trophy.

Σπουδαία νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στους Ρώσους της ΤΣΣΚΑ με 12-9. Οι πολίστες του Ντράγκαν Άντριτς "έπνιξαν" τη Ρωσική ομάδα, την έπιασαν στην τρίτη θέση και έκαναν ένα ακόμη βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Len Trophy. Η τρομερή άμυνα στα τρία πρώτα οχτάλεπτα έφερε το εντυπωσιακό 10-3(!) για τους πράσινους, οι οποίοι δέχτηκαν μόλις 1 τέρμα σε κάθε οχτάλπετο! Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, οι Ρώσοι αντέδρασαν και κάλυψαν τη διαφορά μειώνοντας σταδιακά και διαμορφώνοντας το τελικό 12-9. Ένα ακόμη θετικό στοιχείο που έδειξε ο ΠΑΟ, ήταν ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα, αφού 7 πολίστες του τριφυλλιού βρήκαν δρόμο το προς τα αντίπαλα δίχτυα!
Επόμενο κρίσιμο ματς, αυτό κόντρα στους οικοδεσπότες και δυνατούς Ισπανούς της Ματάρο απόψε στις 19:00, ενώ το τελευταίο ραντεβού σε αυτή την προκριματική φάση, οι πράσινοι θα το δώσουν αύριο με τους Ολλανδούς της Σούρμαν.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-1, 4-1, 2-6.
Οι σκόρερ του Παναθηναϊκού: Βουλγράκης 3, Κουντουδιός 3, Χαριτάκης 2, Τσοκας 1, Βράνιες 1, Φαναριώτογλου 1, Δερμιτζάκης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: