7/11/11

Επικίνδυνα μονοπάτια!!!


Μπήκαμε σε επικίνδυνα μονοπάτια και πρέπει τώρα να τελειώνουν οι μαλακίες...


 Μετά τον φοβερό και τρομερό Πίκουλα, το άλλο αστέρι της Ελληνικής δημοσιογραφίας, ο Καραπαπά(ρα)ς, στη τελευταία σελίδα του σημερινού gayρου, αφήνει υπονοούμενα για «τούμπανα» και ντόπες… Λοιπόν, ακούστε καλά κόπανοι. Επειδή αυτά είναι επικίνδυνα μονοπάτια καλό θα ήταν με πρωτοβουλία των δύο πρώην ποδοσφαιριστών που τίμησαν με τη παρουσία τους το Ελληνικό ποδόσφαιρο (λέμε τώρα) αλλά και οι δύο σταμάτησαν, κάπως “απρόσμενα” τη καριέρα τους, να ζητήσουν,  σήμερα κιόλας, να πραγματοποιηθεί  ένα αντιντόπινγκ κοντρόλ και στις δύο ομάδες…. Αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές που η καρίερα τους τελείωσε, εντελώς τυχαία, στην ομάδα ντροπή του αθλητισμού. Αυτό θα πρέπει να γίνει σήμερα. Όχι 2-3 ημέρες πριν τον αγώνα….. και οι 50 παίχτες των ομάδων. Ας κάνουν αντιντόπινγκ και οι προπονητές. Αυτά για να τελειώνουν τα παραμυθάκια.
Και επειδή είμαι σίγουρος ότι και οι δύο αυτοί πρώην παίχτες δεν θα ζητήσουν κάτι τέτοιο, σήμερα κιόλας, πρέπει να το ζητήσει επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Άντε γιατί το «Κύριε Μάκη, τελείωσε και το φάρμακο» εσείς το ξεχάσατε προφανώς. Νομίζω πάλι ότι “παίχτης” του σωματείου της βρωμιάς το είχε ξεστομίσει και αυτό, παραχαράκτες της ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: