25/9/11

Σαβόνα-Παναθηναϊκός 13-6


 Οι πολίστες του Παναθηναϊκού γνώρισαν -όπως αναμενόταν- την ήττα από την περσινή κάτοχο του Λεν Τρόφι, Σαβόνα, με 13-6 στο β' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν μεγάλη και έτσι οι πράσινοι προσπάθησαν για το καλύτερο κόντρα στους Ιταλούς.
Το σκορ για τον Παναθηναϊκό άνοιξε ο Κοκκινάκης, ενώ λίγο αργότερα ο Τσόκας είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει 2-2 με πέναλτι, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ.
Η τύχη δεν ευνόησε τους πράσινους, οι οποίοι είχαν τρία δοκάρια, ενώ από την πλευρά της η Σαβόνα έβρισκε εύκολα τα αντίπαλα δίχτυα και ολοκλήρωσε το δεύτερο οκτάλεπτο έχοντας προβάδισμα τριών γκολ (4-1).
Η διαφορά έφτασε στο +6 (8-2) για την ιταλική ομάδα, που στα τελευταία λεπτά της τέταρτης περιόδου χαλάρωσε, επιτρέποντας στον Παναθηναϊκό να μειώσει με τα γκολ των Στελλάτου και Κόχειλα. Παρόλα αυτά, η Σαβόνα είχε τον πλήρη έλεγχο του ματς και έτσι η ήττα ήρθε φυσιολογικά για τους παίκτες του Φάνη Κουντουδιού.

Τα γκολ του Παναθηναϊκού: Κοκκινάκης 2, Κομάντινα, Αφρουδάκης, Στελλάτος, Κόχειλας.

Οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού θα δώσουν αύριο (Κυριακή 25/9 12.00μ.μ.) το τρίτο και τελευταίο ματς στην Κροατία με αντίπαλο την ουγγρική Βάσας.

 Από prasinanea.

Δεν υπάρχουν σχόλια: