25/9/11

Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις Κάουνας 80-66



Με πρωταγωνιστή τον Άλεξ Μάριτς, ο Παναθηναϊκός νίκησε 80-66 τη Ζαλγκίρις και κατέκτησε την τρίτη θέση στο "Γκομέλσκι Καπ", που ολοκληρώνεται σήμερα στη Μόσχα.
 
Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο, κατά τη διάρκεια του οποίου ήταν άστοχος και έκανε λάθη στην άμυνα, επιτρέποντας έτσι στη Ζαλγκίρις να πάρει από νωρίς προβάδισμα οχτώ πόντων (4-12). Σύντομα, όμως οι πράσινοι ανέβασαν ρυθμούς και μείωσαν τη διαφορά με το τρίποντο του Λόγκαν (16-17) στην εκπνοή της πρώτης περιόδου.


Με την έναρξη του δεύτερου δεκάλεπτου, ήρθε και το... ξέσπασμα της ομάδας του Ομπράντοβιτς, που με ένα εκπληκτικό σερί 14-0 με πρωταγωνιστές τους Μάριτς και Βουγιούκα, πήρε μια διαφορά ασφαλείας και ολοκλήρωσε το ημίχρονο με προβάδισμα 12 πόντων (41-29).


Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Με τον Μάριτς να είναι... ασταμάτητος και σαφώς βελτιωμένη την αμυντική λειτουργία του, ο Εξάστερος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Ζαλγκίρις και έφτασε στη νίκη.

 Τα δεκάλεπτα: 16-17, 41-29, 63-43, 80-66

 Από prasinanea.

Δεν υπάρχουν σχόλια: