26/9/11

Το είπε και ο Τέπιτς...



Ο κόσμος το είχε τούμπανο και ο Μιλένκο Τέπιτς απλά τον επιβεβαίωσε παραδεχόμενος κι ο ίδιος τις αμοιβαίες προθέσεις ολοκλήρωσης της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Το εν λόγω πλάνο ήταν λίγο-πολύ γνωστό από το Eurobasket της Λιθουανίας, με τον Σέρβο να ψάχνει από τότε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το μπάσκετ σίγουρα δε ζει ημέρες άνθισης και το υψηλό συμβόλαιο του 24χρονου πόιντ γκαρντ ανάγκασε τους «πράσινους» να αναζητήσουν μία πιο προσιτή λύση… και τελικά αρκετά δοκιμασμένη από το παρελθόν.

Ο Ομπράντοβιτς στο μπάσκετ παιχνίδια με τέτοια θέματα δεν κάνει. Έτσι, το «αντίο» του Τέπιτς έγραψε το «ξανά-χαίρεται» του παλιού καλού γνωστού Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Λιθουανός περιμένει στο ακουστικό του την επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, η οποία ίσως και να γίνει μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, όταν και ο Τέπιτς υπολογίζει ότι θα έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες με την Καχασόλ, όπως δήλωσε στη «Sportski».

«Είμαστε κοντά στο να τελειώσει η ιστορία μου στον Παναθηναϊκό. Μέσα σε 3-4 μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα γνωρίζω τι θα γίνει.

Το πιο έντονο ενδιαφέρον μου το έδειξε η Καχασόλ, και αυτό είναι κάτι που με εντυπωσίασε. Μέσα στις προσεχείς ημέρες θα ξέρω που θα συνεχίσω την καριέρα μου».

Update: Πριν από λίγο υπέγραψε ο Τέπιτς στην Καχασόλ κι έτσι αναμένεται να επισημοποιηθεί η επιστροφή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό, κάτι που έχει ήδη προαναγγείλει ο Ζοτς.

 Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: