29/9/11

Λέφσκι Σόφιας - Παναθηναϊκός 76-97


 Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σχετική ευκολία επί της Λέφσκι Σόφιας με τους Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Νικ Καλάθη και Κώστα Καϊμακόγλου να παίζουν για πρώτη φορά.
 Με μόνο δύο απουσίες (αυτές των Μπατίστ και Περπέρογλου) ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Λέφσκι Σόφιας.
 Ο Εξάστερος έβρισκε ρυθμό κατά διαστήματα με τον Γιασικεβίτσιους να ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ. Ο Σάρας πέρασε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και έδειξε να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Μάλιστα έχοντας πάρει φόρα από το Ευρωμπάσκετ ήταν σαν να μη έλειψε μια μέρα.
 Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά την εικόνα του παιχνιδιού οι πράσινοι μπήκαν νωθρά στο πρώτο μέρος ενώ στο δεύτερο πάτησαν το πόδι τους στο γκάζι, ανέβασαν στροφές και καθάρισαν εύκολα το παιχνίδι. Το «κλου» της βραδιάς ήταν το τρίποντο του Ιαν Βουγιούκα, ο οποίος πήρε τη… μεγάλη απόφαση στα τελευταία δευτερόλεπτα κι ενώ βεβαίως το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί.
 Επόμενο φιλικό του Παναθηναϊκού είναι την Πέμπτη κόντρα στην ΜΖΤ Σκοπίων.

 Τα δεκάλεπτα: 16-20, 38-43, 58-74, 76-97.

 Οι συνθέσεις και οι πόντοι των δύο ομάδων:

 Λέφσκι: Χάρπερ 20, Εφθίμοφ 10, Γκεοργκίεφ 4, Ντ. Ανγκέλοφ 6, Γκ. Μλαντένοφ 6, Χολ 12, Ντιμίτροφ 17, Ιβάνοφ 3, Κούνοφ, Πέτκοφ, Σιμεόνοφ.

 Παναθηναϊκός: Διαμαντίδης 13 (4 ριμπάουντ), Λόγκαν 12, Καλάθης Πατ 11, Καλάθης Νικ 10 (5 ασίστ), Καϊμακόγλου 3, Βουγιούκας 7, Μάριτς 10 (4 ριμπάουντ), Σάτο 8, Σμιθ 2, Γιασικεβίτσιους 10 πόντους (5 ασίστ σε 14 λεπτά συμμετοχής), Τσαρτσαρής 10, Κυρίτσης.

 Από prasinanea.

Δεν υπάρχουν σχόλια: