29/9/11

Έκλεισε το ρόστερ στο βόλεϊ ο Παναθηναϊκός

 
Απόλυτα συνεπής με την αρχική ημερομηνία κατάθεσης συμβολαίων της ΕΣΑΠ φάνηκε για άλλη μια χρονιά ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ, που κατέθεσε την Τετάρτη (28/9) και την Πέμπτη (29/9) τα τελευταία συμβόλαιο των πετοσφαιριστών που θα  απαρτίζουν το ρόστερ της νέας σεζόν.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των μεταγραφών: 

-Σταθερά «πράσινος» παραμένει ο Έλληνας διαγώνιος, Στάθης Ντονάς, ο οποίος ως «παλιός» για ακόμα μια χρονιά θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον Παναθηναϊκό.  

-Επιπλέον,  ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του ταλαντούχου ακραίου της Εθνικής Παιδών, Θανάση Πρωτοψάλτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο τριών χρόνων με το «τριφύλλι» ενώ τα «πράσινα» για ένα χρόνο θα φοράει και ο Έλληνας πασαδόρος, Νίκος Αγγελόπουλος.  

-Από την… άμμο στη σάλα, το δίδυμο των Πρωταθλητών του μπιτς βόλεϊ, Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης «πρασίνισε» για ένα χρόνο.

-Επιπρόσθετα, ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Πολωνού διαγώνιου, Τόμας Γιοζεφάσκι, καθώς επίσης και αυτή του Σέρβου ακραίου, Μίλος Στοίκοβιτς.

Ο πρώην αρχηγός της πολωνικής Ρεζόβια αναμένεται τα ξημερώματα της Παρασκευής στη χώρα μας ενώ το συμβόλαιό του έχει από ήδη κατατεθεί στην ΕΣΑΠ ενώ ο Σέρβος που βρίσκεται από προχτές στη χώρα μας υπέγραψε το πρωί της Πέμπτης μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟ.

Σαρατσένι… ο 13ος!

Για το τέλος, ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Ιταλό ακραίο, Τζιανλούκα Σαρατσένι, ο οποίος θα ενσωματωθεί  με το «τριφύλλι» από τις 18/10/ 2011. 

Όλα τα συμβόλαια και τα απαραίτητα έγγραφα για κάθε αθλητή μας χωριστά, κατατέθηκαν στην ΕΣΑΠ ενώ υπενθυμίζουμε ότι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού έχουμε τόσο τους αρχηγούς Σωτήρη Πανταλέων και Σάκη Ψάρρα, όσο και τους Γιάννη Μαδούρα, Θεολόγο Δαρίδη, Ηρακλή Παπαδόπουλο, τα συμβόλαια των οποίων έχουν εδώ και καιρό κατατεθεί στη Λίγκα.

 Από paovolleyball.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: