27/9/11

Υπέγραψε ο Σάρας, που επιστρέφει και τυπικά στον Παναθηναϊκό!


 Επέστρεψε και τυπικά στον Παναθηναϊκό ύστερα από απουσία ενός έτους ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους!

 Ο Λιθουανός γκαρντ, αγαπημένος των οπαδών του Τριφυλλιού έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και θα ενσωματωθεί με την αποστολή στη Σόφια, όπου ο Εξάστερος θα λάβει μέρος στο επόμενο τουρνουά προετοιμασίας.

 Ο Σάρας είχε φορέσει την πράσινη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος το καλοκαίρι του 2007 έως το 2010, κατά την οποία περίοδο κέρδισε ένα τριπλ κράουν (2009), ένα νταμπλ (2008) αλλά και ισάριθμα πρωταθλήματα, φυσικά.
 Έφυγε από την Ελλάδα μεταγραφόμενος στη λιθουανική Λιέτουβους Ρίτας, πριν μετακομίσει στην Τουρκία και την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, με την οποία έκανε το νταμπλ.

 Ο 35χρονος πλέον Γιασικεβίτσιους επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να βοηθήσει στην περιφέρεια, όπου μαζί με τις αποκτήσεις των Λόγκαν και Κυρίτση θα καλυφθεί και με το παραπάνω το κενό που άφησε ο Ντρου Νίκολας, αλλά και η απώλεια(;) του Τέπιτς.

 * Εν τω μεταξύ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου μπάσκετ ανδρών, όπου για την Γ' φάση (προημιτελικά) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ το Μαρούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: