24/9/11

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε 83-88




Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του στο "Γκομέλσκι Καπ", καθώς παρά την εξαιρετική εμφάνιση των Λόγκαν, Σμιθ, Σάτο και την αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά, ηττήθηκε με 88-83 από την Φενέρμπαχτσε. Τραυματίας αποχώρησε ο Μπατίστ.
Τα πολλά λάθη των παικτών του δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στο πρώτο του παιχνίδι στο τουρνουά της Ρωσίας, όμως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έβγαλε σίγουρα χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν.
Στο πρώτο δυνατό τους φετινό φιλικό, οι πράσινοι εμφανίστηκαν εκτός ρυθμού (κάτι φυσικά λογικό για αυτή την περίοδο) και βρέθηκαν από νωρίς να "κυνηγούν" στο σκορ. Ανόητα λάθη δεν τους άφηναν να προσπεράσουν κάθε φορά που πλησίαζαν και μόνο στο τέλος φάνηκε η νοοτροπία νικητή του Εξάστερου, όταν μέσα σε λίγα λεπτά έφεραν το ματς στα ίσα και πάλεψαν για τη νίκη.
Κέρδος για τους πράσινους η νέα εξαιρετική εμφάνιση των Λόγκαν (κυρίως) και Σμιθ, αλλά και η πολύ καλή παρουσία του Πατ Καλάθη. Εξαιρετικός και ο Ρομέιν Σάτο.
Αντίθετα πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε με τον Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικανός σε μια προσπάθεια για σουτ, πάτησε άτσαλα στο παρκέ και γύρισε το πόδι του, φεύγοντας υποβασταζόμενος από το γήπεδο.

 Από prasinanea.


Δεν υπάρχουν σχόλια: