17/10/09

Μπράβο στα κορίτσια μας και στον Τάκη Φλώρο.



Ο Παναθηναϊκός κατέβασε νεανική ομάδα στο ντέρμπι στην πρεμιέρα της Α1 βόλεϊ γυναικών εξαιτίας της τιμωρίας για το περιβόητο σύνθημα "ΤΣΟ&ΛΟ" (αλήθεια πώς τιμωρηθήκαμε για ένα σύνθημα που ήταν γνωστό μόνο στους συνδεσμιακούς κύκλους των πρασίνων; Από "εικασία" της δικαστικής αρχής; Ωραίο στήριγμα για να βγει δίκαια μια απόφαση -η εικασία-. Αλλά μη ξαναλέμε τα ίδια για τη συγκεκριμένη δικαστική αρχή.)
Μετά την τιμωρία του αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για μία αγωνιστική στις αθλήτριες που φόρεσαν το μπλουζάκι (αλλά ακόμη και σε εκείνες που δεν το φόρεσαν!) ήρθε η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα. Και έβγαλε το ντέρμπι, μέσα στο Ρέντη, στην πρεμιέρα (τη μοναδική μέρα που θα ίσχυε η τιμωρία). Πολλές συμπτώσεις... Η κλήρωση φυσικά διεξήχθει με νόμιμες διαδικασίες... Μπεεε Μπεεε Μπεεε..

Για να φτάσουμε στη χθεσινή μέρα, την πρεμιέρα. Πολλά μπράβο στις νεάνιδες που αγωνίστηκαν με όρους που τους επιβλήθησαν, πήραν εμπειρίες που θα τους είναι χρήσιμες για το μέλλον και που φυσικά προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Μπράβο και στον Τάκη Φλώρο, που όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι(;):
"Δεν θυμάμαι ποτέ να ήμουν σε πάγκο και να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά με τον αντίπαλο. Όμως το γνωρίζαμε αυτό δεν υπήρξε καμία έκπληξη. Ο Παναθηναϊκός από όσο τον θυμάμαι παίζει στη Λεωφόρο. Τώρα αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε έδρα. Σίγουρα θα μας επηρεάσει αλλά θα το συνηθίσουμε κι εμείς και ο κόσμος. Πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, έχω κάποιους ενδοιασμούς για το επίπεδο, αλλά πιστεύω ότι ένας ανταγωνισμός θα υπάρχει".

Για την ιστορία τα σετ και οι πόντοι των νεανίδων μας:
Τα σετ: 25-4, 25-14, 25-7.
Παναθηναϊκός (Φλώρος): Τζαλάλη 1, Γεωργίου 5, Χριστοδούλου 3 (3/16), Καρπουζά 4 (3/14), Κοτζιά 1, Σπύρου, Εξωμανίδου (λ- 56%) / Μικρουδάκη, Βελούδη, Δομοντίδη, Δήμου.

* Όσο για τα λίγα ΖΩΑ που βρέθηκαν στο Ρέντη (μια ζωή με 10 άτομα παίζετε άλλωστε..) και έβριζαν χυδαία 15 και 16 ετών κορίτσια τί να πούμε...  Δεν τους αξίζει κανένας σχολιασμός.

* Πάμε γερά τη δεύτερη αγωνιστική για διπλό στη Θεσσαλονίκη με Ηρακλή, και την επόμενη, στο πρώτο εντός έδρας, θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές (και ας είμαστε μακρυά απ΄ τη Λεωφόρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: