16/10/09

Ξεκινάει σήμερα η Α1 βόλεϊ γυναικών, με το ντέρμπι ΟΣΦΠ -ΠΑΟ στο Ρέντη




Σήμερα, Παρασκευή 16/10, με το derby ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (κλειστό Ρέντη, 21:00) έχουμε πρώτο σέρβις στη φετινή Α1 των γυναικών. Εξαιτίας της περίφημης ιστορίας με τις φανέλες με τα «ΤΣΟ&ΛΟ» που είχαν φορέσει οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού πέρυσι στους τελικούς με τον σημερινο αντίπαλο, οι πράσινες θα παραταχθούν με την ομάδα των Νεανίδων.

Και φυσικά είναι τυχαίο που η κλήρωση έβγαλε το ντέρμπι την πρώτη αγωνιστική και μάλιστα στο Φάληρο, όταν ηταν γνωστό ότι οι αθλήτριες του ΠΑΟ είναι τιμωρημένες για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το οποίο λήγει μετά και την δεύτερη αγωνιστική!
Δε λέω, άσχημη και μη αθλητική κίνηση αυτή με τα μπλουζάκια, αλλά έχουμε δει τα ίδια και χειρότερα από το σωματείο του Πειραιά. Το θέμα λοιπόν κύριοι είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά;
Αλλά δεν πειράζει. Στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε πάλι. Χωρίς μπλουζάκια αυτή τη φορά. Ακόμη ένα πρωτάθλημα. Κι αν χρειαστεί μέ μπρέικ στο Ρέντη. Για να τσούξει περισσότερο. Όπως πέρυσι δηλαδή στο Σ.Ε.Φ, στο μπάσκετ με το καλημέρα στον τελικό!
Και θα έχουν μόνο να θυμούνται μια νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στη νεανική ομάδα. Όπως πανηγυρίζανε για το πρωτάθλημα στα χαρτιά στο ποδόσφαιρο..
Άσε δηλαδή που και οι νεανίδες σήμερα δεν θα πέσουν αμαχητί. Ποτέ δεν ξέρεις.. Κάτσε μη γίνει κανά "μπαμ" και γελάμε...


* Πάντως οι καινούριες παίχτριες θα πάνε κανονικά στο Ρέντη.

* Και τη δεύτερη αγωνιστική ο ΠΑΟ παίζει εκτός έδρας, με τον Ηρακλή.


* Απορρίφθηκε οριστικά ο "Τάφος του Ινδού" και οι πράσινες δήλωσαν τον Χολαργό για έδρα. Μετρήθηκε λέε το γήπεδο και βρέθηκε σε ένα μόνο σημείο 92 πόντους πιο κοντό από ότι έπρεπε... Βγάζουν ακατάλληλο το μοναδικό γήπεδο στη χώρα που γεμίζει όλα αυτά τα χρόνια κάθε Κυριακή!  Και που εκπροσωπεί την ομάδα που έχει χτίσει μια αυτοκρατορία (και) σε αυτό το άθλημα.
Συγχαρητήρια κύριοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: