26/6/08

Δεν παίρνει Αϊμάρ, πάει για "μπαμ" στην επίθεση

Ο Αϊμάρ δεν πρόκειται τελικά -τουλάχιστον φέτος- να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Και αυτό γιατί ξημερώματα Πέμπτης και ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΟ, Νίκος Πατέρας, συμφώνησε σε όλα με τη Σαραγόσα για τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ σε ένα ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Κώστα Αντωνίου, αποφασίστηκε ότι ο Αργεντίνος άσος... ΔΕΝ χωράει στην ομάδα, επειδή στη θέση που αγωνίζεται έχουμε τους Καραγκούνη, Ίβανσιτς, Νίνη, Κλέιτον και Χριστοδουλόπουλο.
Είναι να τρελαίνεσαι δηλαδή!

Λίγες ώρες πάντως πριν την αναπάντεχη απόσυρση του ενδιαφέροντως των "πράσινων" για τον παίχτη, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ισπανικού συλλόγου, Μανουέλ Ντε Μιγκέλ Γκιγιέν, είχε δηλώσει πως ο Αϊμάρ είναι κοντά στον ΠΑΟ!
Συγκεκριμένα, είχε πει: «Μας έχει κάνει πρόταση και η Μπενφίκα μεταξύ άλλων, αλλά το μόνο πράγμα που μπορώ να επιβεβαιώσω σε αυτό το σημείο είναι ότι ο Παναθηναϊκός οδηγεί την κούρσα. Η πρόταση που μας έχει καταθέσει είναι η πιο «δυνατή» από όσες έχουν… πέσει στο τραπέζι».

Πλέον μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος για Αϊμάρ, οι "πράσινοι" θα κινηθούν για έναν μεγάλο σέντερ φορ που θα προκαλέσει αίσθηση, αλλά και έναν παίχτη στην άμυνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: