25/6/08

Στοιχηματικά οι 2 ημιτελικοί του Euro

Αφού αναλύσαμε τους 2 ημιτελικούς του Euro, πάμε να τους δούμε και στοιχηματικά:

214 Γερμανία - Τουρκία: Η Γερμανία όπως είπαμε είναι το ΑΚΛΟΝΗΤΟ φαβορί. Όμως το 1,35 που δίνει ο ΟΠΑΠ και που είναι το χαμηλότερο σε ΟΛΟ τον κόσμο, κρίνεται ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και δεν προτείνεται. Μιλάμε για ημιτελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και οι διαφορές των δύο ομάδων ΔΕΝ γίνεται να είναι αυτές που προκύπτουν από τις αποδόσεις του ΟΠΑΠ! Βέβαια, το γεγονός ότι δε προτείνουμε τον "1" των Γερμανών δε σημαίνει πως θα πάμε στο "χ2"! Είπαμε... Παικτικά το παιχνίδι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ άσος, αλλά στοιχηματικά δεν αξίζει το 1,35. Και επίσης δε βλέπω το ενδεχόμενο της παράτασης καθόλου πιθανό.
Επομένως κυνηγήστε τον "1" ως αποτέλεσμα του ημιχρόνου(ή το "χ" για έκπληξη). Το 1/1 ημίχρονο-τελικό(ή το χ/1 για έκπληξη) και το 1-0 ή 2-0 για τελικό αποτέλεσμα.

321 Ρωσία - Ισπανία: Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πάρα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Εδώ μπορεί να πονταριστεί και το 1,90 των Ισπανών "παικτικά", αλλά και το 3,30 των Ρώσων "στοιχηματικά". Το όλο θέμα είναι το πώς θα διαβάσει ο καθένας το παιχνίδι. Σύμφωνα με τις προηγούμενες εμφανίσεις των δύο ομάδων, οι Ρώσοι έχουν πείσει περισσότερο. Είναι πιο ομάδα από τους Ισπανούς, οι οποίοι βασίζονται περισσότερο σε κάποιους παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα που ανά πάσα στιγμή είναι ικανοί να πάρουν ένα παιχνίδι. Και φυσικά έχουμε το μεταξύ τους παιχνίδι από τη φάση των ομίλων. Εκείνο το "τρελό" 1-4 των Ισπανών, το οποίο αν κάποιος πάρει ως οδηγό για το αυριανό ματς μάλλον θα πέσει αρκετά έξω..

Ξαναλέω πως ο καθένας που θα ποντάρει στο Ρωσία-Ισπανία, να σκεφτεί ένα πράγμα:
Εάν παίξει σύμφωνα με το τί έχουν δείξει οι δύο ομάδες, επομένως παίζει "1" με 3,30 απόδοση, ή εάν παίξει το "2" του 1,90 ποντάροντας στο ότι είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η χρονιά των Ισπανών.

Προσωπικά θα πάρω την πρώτη περίπτωση..

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: