3/11/13

Γλυφάδα - Παναθηναϊκός 9-13

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα οι πράσινοι οι οποίοι επιβλήθηκαν με 13-9 επί της Γλυφάδας. Από τρία γκολ Παπαδόγκωνας και Γ. Αφρουδάκης.
Την πρώτη του νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση πέτυχε ο Παναθηναϊκός και μάλιστα εκτός έδρας.
Οι πράσινοι επιβλήθηκαν του ΑΝΟΓ στη Γλυφάδα με 13-9 και μπήκαν με το δεξί στη διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι προέβαλαν αντίσταση για δύο οκτάλεπτα με το αποτέλεσμα στο ημίχρονο να είναι 7-6 υπέρ του Τριφυλλιού.
Στη συνέχεια μίλησε η εμπειρία και η ποιότητα των παικτών του Παναθηναϊκού οι οποίοι ανέβασαν στροφές στην τρίτη περίοδο και με επί μέρους σκορ 4-2 "καθάρισαν" ουσιαστικά το παιχνίδι. Η τέταρτη περίοδος ήταν μία τυπική διαδικασία με το Τριφύλλι να συντηρεί το προβάδισμά του.
Πρώτοι σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν οι Παπαδόγκωνας και Γ. Αφρουδάκης με τρία γκολ. Για τους γηπεδούχους τα πέντε τέρματα του Σάντα δεν έφταναν.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 9-13

Οκτάλεπτα:
3-4, 3-3, 2-4, 1-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Κρητικός): Πλατίδης, Αργυρακούλης, Παττακός, Σάντα 5, Αγγελίδης, Φωτόπουλος 2, Κατρουντζανάκης, Καζάζης, Πετρόχειλος, Παπαδόπουλος 2, Χαραλαμπόπουλος, Λομβάρδος, Πουλιόπουλος, Καλογεράκος, Γιαννόπουλος.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα 1, Κόχειλας Ν. 1, Κουρλιάφτης 1, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 3, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 3, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Δ. 2, Φώσκολος, Παρασκευόπουλος, Τζαβάρας, Γερακούδης.

Από prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: