9/11/13

Παναθηναϊκός - Αργοστόλι 17-6

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε καμία δυσκολία και με τη συμπαράσταση του κόσμου του επιβλήθηκε με 17-6 επί του Αργοστολίου στο κολυμβητήριο των Ιλισίων.
  
Το δύο στα δύο έκαναν οι πολίστες της ομάδας του Τριφυλλιού.
Οι πράσινοι στο πρώτο τους παιχνίδι στο κολυμβητήριο των Ιλισίων επιβλήθηκαν με 17-6 επί του Αργοστολίου. Ο Παναθηναϊκός όπως αναμενόταν είχε την συμπαράσταση περίπου 300 φίλων του οι οποίοι δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.
Οι παίκτες του Κώστα Λούδη είχαν από την αρχή τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τα πρώτα δύο οκτάλεπτα το σκορ ήταν ήδη 8-2.
Με τον Γιώργο Αφρουδάκη να μην έχει αντίπαλο και μεγάλη ποικιλία στο σκοράρισμα το Τριφύλλι έφτασε στην τελική νίκη με 17-6.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-1, 5-1, 5-1, 4-3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν. 1, Στελάτος, Κουρλιάφτης 3, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 2, Χατζηγούλας 3, Αφρουδάκης Γ. 3, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Δ. 2, Φώσκολος 1, Παρασκευόπουλος, Τζαβάρας, Κονταξής.
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης, Φανός, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης Π., 1, Δανούρδης 1, Μίκιτς 1, Κατσιγιάννης, Σφάντος, Κωνσταντόπουλος, Καστανάκης 2, Μπελέρης 1, Ντότσικας.

Από prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: