18/3/12

Νικήστε τους για ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ!!!

 

 Ημέρα ντέρμπι η Κυριακή, 18 Μαρτίου. Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός σε μερικές ώρες στο ΟΑΚΑ (19:30 Novasports 1) στο ελληνικό κλάσικο, που βέβαια, ως είθισται στη χώρα μας, έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες!

 Σε 52 εντός έδρας αναμετρήσεις, από θέσπισης Α' Εθνικής κατηγορίας, ο Παναθηναϊκός έχει 15 νίκες, ο ΟΣΦΠ 14, ενώ 23 ντέρμπι έληξαν ισόπαλα, με τα γκολ να είναι οριακά υπέρ των πρασίνων, 53-50, όσον αφορά την παράδοση των «αιωνίων», που φαίνεται απολύτως μοιρασμένη.

 Ωστόσο σήμερα διακυβεύονται πάρα πολλά, ίσως τα περισσότερα σε ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ τα τελευταία χρόνια. Πέραν την νίκης καθεαυτής, που είναι σημαντικότατη για τους οπαδούς αλλά και το γόητρο των δύο, αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να νικήσει απόψε, θα πετύχει κάτι σπουδαίο, αφού ουσιαστικά θα κλείσει στόματα και θα νιώσει κυρίαρχος έναντι του διορισμένου (έχοντας φύγει χωρίς ήττα απ' το Φάληρο) στο αποδεδειγμένα πιο σάπιο πρωτάθλημα κι απ' την εποχή παράγκας no.1! Και βέβαια είναι και τα χρήματα απ' το Champions League, τα οποία θα κλείσουν πολλές τρύπες και θα δώσουν μεγάλη ανάσα στο φετινό πρωταθλητή, με τον Παναθηναϊκό να τα έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ..

 Βαθμολογικά βέβαια, με ενδεχόμενη νίκη θα μειώσει απλώς στον πόντο αλλά λογικά, με βάση όσα απίστευτα έχουμε δει φέτος, ο γαύρος δεν αναμένεται να στραβοπατήσει κάπου αλλού, ειδικά χωρίς πλέον ευρωπαϊκές υποχρεώσεις (ήθελαν και τελικό οι γελοίοι, τρομάρα τους!). Αυτό σημαίνει, ότι μετά τις δικές μας γκάφες ολκής με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, που θα πρέπει να μας προβληματίσουν ιδιαίτερα, ΠΕΡΑΝ των διαιτητικών αδικιών εις βάρος μας, το +4 που με κόπο είχαμε χτίσει πήγε στα σκουπίδια και χάνουμε, απ' ότι φαίνεται ιστορική ευκαιρία να πανηγυρίσουμε το πιο αντρίκειο και μάγκικο πρωτάθλημα της ιστορίας.

 Για όλα όμως αυτά και τη σαπίλα που έχουμε βιώσει ΚΑΙ φέτος, οφείλουν οι πράσινοι μάγκες να επαναλάβουν τις παθιασμένες εμφανίσεις του πρώτου γύρου, τότε που η ομάδα πέταγε στην κυριολεξία και να πάρουν αυτό το ντέρμπι για πάρτη τους και μόνο! Ελπίζουμε να είναι αρκετά πεισμωμένοι και δείχνοντας ποδοσφαιρικό εγωισμό να κερδίσουν απόψε, κόντρα στον Ολυμπιακό πολλά περισσότερα απ' το τρίποντο ενός αγώνα!

 Ο κόσμος κάνει το χρέος του, παρά τα πάμπολλα προβλήματα της ομάδας και τη σαπίλα του γαυροπρωταθλήματος και περισσότεροι από 50000 οπαδοί βάφουν πράσινο απόψε το ΟΑΚΑ και βοηθούν, με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο την ομάδα να πάρει την υπερπολύτιμη νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: