19/10/11

Ομπράντοβιτς: «Ερωτηματικό ο αγώνας με τη Μάλαγα»



 Ανήσυχος για την αυριανή ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague.

 Οι πρωταθλητές Ευρώπης ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχοντας μόλις ένα επίσημο ματς και αρκετές απουσίες.

 Η Μάλαγα δεν είναι αμελητέος αντίπαλος και σίγουρα αρκετά πιο έτοιμος. Το μπάσκετ στην Ισπανία ξεκίνησε και η φιλοξενούμενη των «πρασίνων» έχει δώσει ήδη τέσσερα παιχνίδια.

 Κάτω από αυτό το πρίσμα, ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε σημαντική ενίσχυση της προσπάθειας των παικτών του από τον κόσμο, στέλνοντας την πρόσκληση του για γεμάτο ΟΑΚΑ.

 «Είναι το πρώτο παιχνίδι. Ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν ήμασταν σε μία τέτοια κατάσταση, όπως είμαστε φέτος. Έχουμε παίξει μόνο ένα παιχνίδι στο Κύπελλο πριν την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και αυτό το παιχνίδι χωρίς τους φιλάθλους μας.

 Και για μένα είναι ένα ερωτηματικό το πώς θα είναι το παιχνίδι με την Ουνικάχα Μάλαγα, επειδή είμαστε και κουρασμένοι από την προετοιμασία μας για να είμαστε έτοιμοι στην αρχή της φετινής σεζόν, αλλά όπως ξέρετε αντιμετωπίζουμε ουκ ολίγα προβλήματα. Ο Τσαρτσαρής είναι έξω για δέκα μέρες, ο Περπέρογλου ξέρουμε πλέον ότι θα μείνει έξω ίσως και για δύο μήνες ακόμα και είχαμε και άλλους παίκτες με προβλήματα...Τον Καϊμακόγλου, τον Διαμαντίδη, τον Βουγιούκα, τον Μπατίστ τον Νικ Καλάθη…

 Δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να δουλέψουμε με όλους μας τους παίκτες. Αυτό για μας είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Και το καλύτερο είναι πως αγωνιζόμαστε απέναντι σε μία ομάδα που έχει δώσει τρία επίσημα παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο της Ανδαλουσίας. Είδαμε όλα τα παιχνίδια και είναι πολύ καλή ομάδα.

 Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας, τους χρειαζόμαστε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα τους είναι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Είναι καλό να μην ξεχνάς τι πέτυχες την προηγούμενη σεζόν».

 Το πρώτο τζάμπολ του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη σφυρίζεται το βράδυ της Πέμπτης (20/10, 21.45), στο ΟΑΚΑ.

 Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: