19/10/11

Παναθηναϊκός - Εθνικός 13-4 και τώρα Eurocup!


 Για την 4η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα 13-4 τον Εθνικό την Τρίτη στο ΟΑΚΑ, παρουσία 100 οπαδών και πλέον ετοιμάζεται για το μεγάλο ματς με τον Πανιώνιο για το Eurocup το Σάββατο!

 Το εκπληκτικό 10-1, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο, ήταν ενδεικτικό της διάθεσης των πρασίνων να τελειώνουν γρήγορα το ματς με την ομάδα του Πειραιά. Πρώτοι σκόρερ για το Τριφύλλι, που άφησε πίσω του την ήττα από τη Χίο, οι Τσόκας και Γ. Αφρουδάκης με 3 γκολ έκαστος.

 Ο Φάνης Κουντουδιός, που παρά τη νίκη δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους πολίστες και πλέον ετοιμάζει τα πλάνα του για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο, ξανά στο ΟΑΚΑ, με φόντο τους προημιτελικούς του Eurocup. Το ματς του Σαββάτου θα διεξαχθεί στις 17:00 και αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά το κολυμβητήριο, αφού πολύς κόσμος θα ανέβει έτσι κι αλλιώς στο Μαρούσι για τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Εργοτέλη (19:30) αλλά και την... υποδοχή στον Πρίγκηπα!

 Τα οκτάλεπτα: 4-1, 6-0, 1-2, 2-1.

 Τα γκολ των δύο ομάδων:

 Παναθηναϊκός (Κουντουδιός): Γ.Αφρουδάκης 3, Τσόκας 3, Αληχανίδης 2, Ζ.Αφρουδάκης 1, Φαναριώτογλου 1, Στελλάτος 1, Ν.Κόχειλας 1, Δερμιτζάκης 1.

 Εθνικός (Μαυρωτάς): Ένλοε 2, Πετρόπουλος 1, Γκιάλης 1.

 * Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 2 Νοεμβρίου, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται από το Καλαμάκι, ενώ υπάρχει και το ντέρμπι Χίος-ΟΣΦΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: