22/10/11

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 6-8, δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα και θα παίξει την πρόκριση στη Νέα Σμύρνη


 Το Τριφύλλι δεν έπιασε την αναμενόμενη απόδοση και ηττήθηκε δίκαια από τον Πανιώνιο με την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του EURO CUP να γίνεται πλέον εξαιρετικά δύσκολη. Απίστευτη παρουσία από περισσότερους από 2.000 φίλους των πρασίνων.

 Οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα με 8-6 από τον Πανιώνιο και πλέον χρειάζονται νίκη με τρία τέρματα στη Νέα Σμύρνη για να πάρουν την πρόκριση στους “8”.
 Το Τριφύλλι μπήκε δυνατά στο ματς όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Η μπάλα πέρναγε δύσκολα στον Γιώργο Αφρουδάκη, ενώ και τα σουτ από την περιφέρεια είτε τα σταματούσε ο εξαιρετικός Φλέγκας, είτε τα δοκάρια. Οι πράσινοι συνολικά βρήκαν πέντε φορές τα δοκάρια του Πανιωνίου, ενώ όλα τα υπόλοιπα σταμάτησαν στον εξαιρετικό τερματοφύλακα του Πανιωνίου.
Αυτό που χρειάζεται ειδική μνεία είναι σίγουρα η παρουσία του κόσμου. Περισσότεροι από 2.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έδωσαν δυναμικό παρών και προσπάθησαν να βοηθήσουν την ομάδα του Φάνη Κουντουδιού να φτάσει στη νίκη.

 Σε ότι αφορά τον αγώνα, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά και όλα έδειχναν ότι θα παρακολουθήσουμε ένα ντέρμπι.
 Το 3-3 του πρώτου οκταλέπτου δείχνει και την εικόνα του παιχνιδιού. Οι φουνταριστοί των δύο ομάδων είχαν από δύο γκολ, αλλά κάπου εκεί η πράσινη μηχανή έπαθε "μπλακ άουτ". Οι πράσινοι δεν βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν για περίπου δώδεκα λεπτά και έτσι ο Πανιώνιος βρήκε την ευκαιρία να χτίσει μια διαφορά τριών τερμάτων που την κράτησε σχεδόν μέχρι το τέλος.
 Ο Παναθηναϊκός με τη βοήθεια και του κόσμου του προσπάθησε να γυρίσει το ματς, αλλά και πάλι κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση και η αστοχία στον παίκτη παραπάνω δεν βοήθησαν το Τριφύλλι να κάνει κάτι περισσότερο.

 Από prasinanea.

 Τα οκτάλεπτα: 3-3, 0-2, 1-1, 2-1.

 Τα γολ του δύο ομάδων:

 Παναθηναϊκός: Γιώργος Αφρουδάκης 2, Τσόκας 1, Γιάννης Κόχειλας 1, Δερμιτζάκης 1, Κοκκινάκης 1.

 Πανιώνιος: Καπότσης 4, Μιμίδης 2, Παπαδόγκωνας 1, Κουκής 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: