22/10/11

Παμβοχαϊκός - Παναθηναϊκός 3-2 σετ, θα χρειαστεί αρκετή υπομονή φέτος...


 Ο Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε δυο φορές στα σετ και ήταν μπροστά και με 2-1 ηττήθηκε τελικά από τους νεοφώτιστους στο Βραχάτι.

 Ο Παναθηναϊκός όπως και κόντρα στον Φοίνικα Σύρου ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και πήρε το  πρώτο σετ σε 23 λεπτά έχοντας ως δύναμη του τη πολύ καλή υποδοχή και το μπλοκ του ενώ οι Στοϊκόβιτς και Γιοζεφάσκι ήταν τα πρώτα βιολιά στην επίθεση.
 Στο δεύτερο σετ το Τριφύλλι ξεκίνησε εξίσου καλά ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ φτάνοντας μέχρι και στο 16-15 αλλά ένα σερί του Παμβοχαϊκού έφερε μπροστά τους γηπεδούχους. Όσο και αν προσπάθησαν οι πράσινοι δεν κατάφεραν και τελικά ηττήθηκαν με 25-22 σε 29 λεπτά. 
 Στο τρίτο σετ υπήρχε συνεχή εναλλαγή του σκορ ανάμεσα στις δυο ομάδες με τον Παναθηναϊκό χάρη στις επιθέσεις των Στοϊκόβιτς και Γιοζεφάσκι αλλά και το μπλοκ του που λειτούργησε στις τελευταίες φάσεις να παίρνει το σετ σε 29 λεπτά.
 Στο τέταρτο σετ ο Παναθηναϊκός βρέθηκε από την αρχή πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να μειώσει τη διαφορά. Τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο και η διαφορά αυξανόταν στους έξι και στους επτά πόντους. Στο 18-11 μάλιστα ο Μπουτσουρής έβγαλε έξω τους Γιοζεφάσκι και Στοϊκόβιτς κρατώντας τους για το πέμπτο σετ.
 Στο ταί μπρείκ ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και κατάφερε να είναι συνέχεια πόντο-πόντο με τον Παμβαχαϊκό με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Στους κρίσιμους τελευταίους πόντους όμως η ομάδα από το Βραχάτι πήρε προβάδισμα και τελικά και την νίκη με 3-2 σετ.

 Τα σετ: 17-25, 25-22, 23-25, 25-17, 15-13

 Οι συνθέσεις και οι πόντοι των δύο ομάδων:


 Παμβοχαϊκός (Ζαλμάς): Μπεκιάρης 11, Πότονικ 14, Στηβαχτής 5, Κατσανεβάκης 13, Καραγιάννης 13, Ντουσάρμ 28, Δημητρακόπουλος λ. 69%, Λιόντας, Σζάρεκ, Μιχαήλογλου.

 Παναθηναϊκός (Μπουτσουρής): Στοίκοβιτς 24, Ζουπάνη 10, Γιοζεφάσκι 14, Ψάρρας 3, Κοτσιλιάνος 14, Πανταλέων 15, Δαρίδης λ. 70%,Αγγελόπουλος 1, Ντονάς 1, Πρωτοψάλτης 2 Παπαδόπουλος 1.

 Από prasinanea.

 * Δύο ήττες σε ισάριθμα ματς για το Τριφύλλι και δυστυχώς πρέπει να γίνει ένα μικρό θαύμα ώστε η φετινή ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Το αντρικό βόλεϊ θα είναι το μοναδικό τμήμα (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πόλο, βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών αναμένεται να πάνε καλά) από το οποίο δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις την τρέχουσα σεζόν. Ας ελπίσουμε μόνο να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες και καταλήξουμε να παίζουμε για την παραμονή μας στην Α1..

Δεν υπάρχουν σχόλια: