10/10/09

Με το δεξί ο ΠΑΟ στην Α1 βόλεϊ ανδρών



Εύκολα, με το καθαρό 3-0 στα σετ (23-25, 17-25, 29-31) πέρασε ο Παναθηναϊκός από την Καλαμαρία, επικρατώντας του τοπικού Απόλλωνα και ξεκινώντας με το δεξί τη φετινή σεζόν. Μπορεί οι γηπεδούχοι να δυσκόλεψαν το έργο των πρασίνων στο 3ο σετ, αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι το κατέκτησαν στην παράτηση και έφυγαν αλώβητοι απ΄την Καλαμαριά.
Είναι αρχή της σεζόν και αυτό που μετράει μέχρι να αρχίσει η ομάδα να βρίσκει ρυθμό, είναι οι νίκες και οι βαθμοί.

O προπονητής της ομάδας, Στέλιος Καζάζης, που ξεκίνησε με τους Αγκάμεζ, Ζαγκούμνι, Σαμικά, Χριστοφιδέλη, Πανταλέων, Σμαραγδή και λίμπερο τονΠαπαδημητρίου υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα: "Κάναμε νικηφόρο ξεκίνημα στην πρεμιέρα, κάτι που το θέλαμε πολύ. Θα ήθελα περισσότερο να μη χάσουμε τόση ενέργεια σωματική και ψυχική στο τρίτο σετ μιας και τα υπόλοιπα δυο τα κερδίσμα πιο εύκολα και είχαμε τη διαφορα. Σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε στο τρίτο σετ στα κρισιμα σημεία, παίζοντας πολύ καλά σε μπλοκ και άμυνα στο κλείσιμο του σετ. Ο Αγκάμεζ τελείωσε δυο πολύ δύσκολες μπάλες απέναντι σε τριπλό μπλοκ. Σήμερα φάνηκε πόση δουλειά θέλουμε. Εκτιμώ ότι ο χρόνος μέρα με τη μέρα θα κυλά υπέρ μας. Α πό την άλλη κάποιοι από τους παίκτες μας έχουν "αδειάσει" λόγω των υποχρεώσεων στο Ευρωβόλεϊ και έχουν από σήμερα δυο μέρες να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν". 

Τα στατιστικά:
Απόλλων Καλαμαριάς (Γ.Πετσιανλής): Ζομπο 15, Φίνος, Παπαϊακώβου 2,  Βντόβιν 8, Νικηφορίδης 10, Βλασσακίδης (λ, 68%), Κοντογιάννης 3, Τέσιτς 8.
Παναθηναϊκός (Σ.Καζάζης):  Χριστοφιδέλης 10, Μηνούδης, Ζαγκούμνι 3, Ψάρρας, Αγκάμεζ 16, Σαμικά 9, Σμαραγδής 4, Πανταλέων 11, Παπαδημητρίου (λ, 70%).


* Την ίδια ώρα ο Ηρακλής έκανε πάρτι στο Ρέντη, επικρατώντας με 3-0 του ΟΣΦΠ. Έτσι από την πρώτη κιόλας αγωνιστική... πλάτη και στο βόλεϊ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: