9/10/09

Ξεκινάει η Α1 βόλεϊ ανδρών, με Απόλλωνα ο Παναθηναϊκός αύριο στην Καλαμαριά

Ξεκινάει αύριο Σάββατο, 10/10 η Α1 βόλεϊ ανδρών. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Καλαμαριά τον τοπικό Απόλλωνα (Σάββατο, 19:00). Σε ένα φαινομενικά εύκολο ματς, οι πράσινοι πρέπει να ξεκινήσουν με το δεξί τις φετινές τους υποχρεώσεις και να πάνε βήμα -βήμα προς τον τίτλο που τα τελευταία χρόνια χάνουν μέσα απ΄τα χέρια τους.
Ο προπονητής του ΠΑΟ, Στέλιος Καζάζης είχε την ευκαιρία να δει μέσα απ΄τα φιλικά κόντρα σε Πάτρα και Πανελλήνιο την κατάσταση των παικτών του και να δοκιμάσει κάποια σχήματα και θέσεις.
Ανακοινώθηκαν κια οι αρχηγοί της ομάδας: Captain για ακόμα μια χρονιά η "σημαία" του Παναθηναϊκού, ο Σωτήρης Πανταλέων ενώ Πάβελ Ζαγκούμνι και Λίμπερμαν Αγκάμεζ είναι ο δεύτερος και τρίτος αρχηγός αντίστοιχα.
Το Μετς, που από φέτος θα στεγάζει το πράσινο βόλεϊ, θα αποτελέσει σίγουρα έδρα, αντίθετα απ΄ τη μακρινή και αφιλόξενη Γλυφάδα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού οφείλει να συμπαρασταθεί στην ομάδα σε μία "πράσινη" περιοχή. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες φέτος για κόσμο και παίκτες. Μεταγραφές έγιναν, ο Καζάζης ανέλαβε, τα οικονομικά τακτοποιήθηκαν, ο Κίτσιος βρέθηκε να αναλάβει το ΤΑΑ. Και ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα, για να ξαναφέρουμε το πράσινο βόλεϊ εκεί που πρέπει.
Καλή χρονιά να έχουμε και στο βόλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: