12/4/14

Παναθηναϊκός - Άρης 3-2... σωτήρια ανατροπή!

Με μαχητική ψυχή και με τη συγκλονιστική υποστήριξη των οπαδών του, ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε το 0-2 σετ και επικράτησε του Άρη με 3-2 στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Κυψέλης!
 
Παρότι πήγε να αυτοκτονήσει χάνοντας τα δύο πρώτα σετ, ο Παναθηναϊκός συνήλθε εγκαίρως, ανέτρεψε την κατάσταση με πολύ καλή απόδοση και με μαχητική ψυχή, επικράτησε 3-2 του Άρη και πανηγύρισε μία σημαντική νίκη στο κλειστό γυμναστήριο της Κυψέλης!
Στα δύο πρώτα σετ οι βολεϊμπολίστες του Τριφυλλιού παρουσιάστηκαν σαν υπνωτισμένοι με αποτέλεσμα να τα χαρίσουν στους Θεσσαλονικείς. Ωστόσο, οι φωνές του Γιάννη Καλμαζίδη και η συγκλονιστική υποστήριξη των οπαδών οι οποίοι γέμισαν τις εξέδρες, έδωσαν την ώθηση για την ολική ανατροπή!
Πάντως, μένει η πικρία για το χαμένο βαθμό και το γεγονός ότι παραμένει δεύτερος στη βαθμολογία, αφού απέδειξε ότι είναι ανώτερος από τον αντίπαλο του και μπορούσε να τον είχε νικήσει και να πάρει κεφάλι στην κατάταξη.

Τα σετ: 15-25, 21-25, 25-17, 25-17, 15-9


ΘέσηΟμάδαΒαθμοί
1.Άρης26
2.Παναθηναϊκός25
3.Παναχαϊκή22
4.Νίκη Αιγινίου18 

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (16/4, 20:00)
Πανελληνίου: Παναθηναϊκός - Νίκη Αιγινίου
Μίκρας: Άρης - Παναχαϊκή

Prasinanea

* ΠΑΟ θα πει μαχητική ψυχή! Το... σοκαριστικό 2-0 από τον Άρη δεν πτόησε τις ψυχάρες σε τάραφλεξ και εξέδρες,  ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια σπουδαία ανατροπή και διατηρήθηκε στο +3 από την Παναχαϊκή (πέρασε με 3-2 από τη Νίκη Αιγινίου), με την οποία λογικά θα δώσει τη μάχη μέχρι τέλους. Το πρόγραμμα βολεύει το Τριφύλλι, καθώς ακολουθούν ακόμη δύο εντός έδρας, με Νίκη Αιγινίου και Παναχαϊκή κατά σειρά, πριν ολοκληρωθεί το τουρνουά με δύο σερί εξόδους. Η Κυψέλη αναμένεται να παίξει το ρόλο της και ο Παναθηναϊκός παίρνοντας 2χ2 καθαρές νίκες να σώσει μία από τις δυσκολότερες χρονιές των τελευταίων χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: