10/4/14

Βουλιαγμένη - Παναθηναϊκός 9-6 και 1-0...

Ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν με παίκτη παραπάνω και ηττήθηκε εκτός έδρας από την Βουλιαγμένη με 9-6.
Η Βουλιαγμένη ''χτύπησε'' από την περιφέρεια και νίκησε τον Παναθηναϊκό με 9-6 στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 Ανδρών. Πρωταγωνιστής του αγώνα που διεξήχθη υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες στον Λαιμό, ήταν ο Χρήστος Αφρουδάκης με πέντε γκολ.
Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με 5-2 στο δεύτερο οκτάλεπτο. Με δύο τέρματα των Γιώργου Αφρουδάκη και Αργύρη Θεοδωρόπουλου ο Παναθηναϊκός πλησίασε στα δύο γκολ (6-4).
Ο Ανδρέας Μιράλης έφερε και πάλι τη διαφορά στα τρία γκολ (7-4) στο τρίτο οκτάλεπτο. Με δύο υπέροχα γκολ του Αφρουδάκης, ένα ψιλοκρεμαστό σουτ και ένα στην κόντρα, η Βουλιαγμένη πήρε την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται με 9-6.
Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα (14/4, 19.30) στο Ιλίσιο κολυμβητήριο και αν χρειαστεί και τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη (14/4, 18.00) και πάλι στη Βουλιαγμένη.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-2, 2-2, 2-2

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Τ.Λοράντος): Χ.Αφρουδάκης 5, Μιράλης 2, Τίγκας 2.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κ.Λούδης): Θεοδωρόπουλος 3, Παπαδόγκωνας 1, Γ.Αφρουδάκης 1, Δερμιτζάκης 1.

 Prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: