22/3/14

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 17-3, όχι κι έτσι ρε παιδιά.. Με νίκη ολοκλήρωσαν τα κορίτσια την κανονική περίοδο στο βόλεϊ.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση και ηττήθηκε με το βαρύ 17-3 από τον Ολυμπιακό.
Ο Παναθηναϊκός προετοιμάστηκε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με σκοπό να τον προβληματίσει και να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση, ωστόσο δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με το βαρύ 17-3.
Από το πρώτο τρίλεπτο φάνηκε ότι οι πράσινοι του Κώστα Λούδη δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και υποτάχθηκαν στους κόκκινους, χάνοντας κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι εν όψει της συνέχειας.
Ο Παναθηναϊκός με σαφώς λιγότερες λύσεις "κατέβηκε" στον Πειραιά δίχως τον προπονητή του, τον Κώστα Λούδη που ήταν τιμωρημένος μετά την αποβολή του με τη Χίο στο Κύπελλο, ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε ο τραυματίας Γιώργος Αφρουδάκης.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 3-1, 4-1, 5-1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ.Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας, Καπότσης, Φουντούλης, Πρέκας, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος, Μάλιαρακ, Σχίζας, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ν.Ηρειώτης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος, Παπαδόγκωνας, Χατζηγούλας, Τζαβάρας, Δερμιτζάκης, Φώσκολος, Κονταξής, Μιχαλόπουλος, Γερακούδης.

 Prasinanea

* Με νίκη ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο της Α1 γυναικών ο Παναθηναϊκός.
Στο Ζηρίνειο κόντρα στον υποβιβασμένο Ηρακλή Κηφισιάς, τα κορίτσια του Γιώργου Ρούση δυσκολεύτηκαν αλλά τελικά δεν άφησαν βαθμούς φεύγοντας με το τρίποντο (22-25, 26-28, 25-22, 21-25) και στρέφοντας πλέον την προσοχή τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος αλλά και το final-four του κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: