20/10/13

Παναθηναϊκός - Παμβοχαϊκός 0-3 σετ, δυστυχώς μία από τα ίδια...

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην κατάμεστη Κυψέλη με 3-0 σετ από τον Παμβοχαϊκό αφού προδόθηκε σε σημαντικά σημεία του παιχνιδιού από την υποδοχή του. Βελτιώθηκαν, αλλά θέλουν δουλειά στα κρίσιμα σημεία οι πράσινοι.
Το ματς:

Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Παμβοχαϊκό.
Οι πράσινοι μπήκαν νωθρά στο πρώτο σετ στο οποίο κάνοντας πολλά λάθη στην υποδοχή ηττήθηκαν εύκολα. Το Τριφύλλι ήταν κοντά στο σκορ μέχρι τα μισά του σετ αλλά στη συνέχεια ο Παμβοχαϊκός με πρωταγωνιστές τους Ντουσάρμ και Κανέλλο το πήρε εύκολα με 25-16.
Στα επόμενα δύο σετ είχαμε μάχες πόντο με πόντο. Το Τριφύλλι ανέβασε στροφές, βελτιώθηκε στο μπλοκ κυρίως με τον Μουρ (6 πόντοι και οι 6 με μπλοκ) και πάλεψε τόσο το δεύτερο όσο και το τρίτο σετ. Τελικά όμως τα λάθη που έκαναν οι πράσινοι στην υποδοχή σε κρίσιμα σημεία έδωσαν τη νίκη στους φιλοξενούμενους.
Συνολικά σε τρία σετ ο Παναθηναϊκός έδωσε 30 πόντους από λάθη στον Παμβοχαϊκό, ενώ την ίδια ώρα οι πράσινοι δεν είχαν απάντηση στα σερβίς των φιλοξενούμενων. Κάπως έτσι, το Τριφύλλι έχασε το δεύτερο σετ με 25-22 και το τρίτο με 26-24 παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή.
Αντί επιλόγου θα αναφέρουμε τα παρακάτω... Μπορεί ο Παναθηναϊκός να περνά μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του. Μπορεί να έχει μεγάλα χρέη. Αυτό, όμως, δεν επιτρέπει σε κανένα αθλητή της σειράς να έχει επί σειρά ετών τόσο προκλητική συμπεριφορά.
Στη Γλυφάδα έλεγε στον κόσμο "ελάτε να τα πούμε έξω", στο Μετς προκαλούσε και στην Κυψέλη αυτή τη φορά πάλι τα ίδια.... Κάποιος πρέπει να τον μαζέψει επιτέλους.

Τα σετ:
16-25, 22-25, 24-26

Παναθηναϊκός (Λάιος): Στιβαχτής 4 (1/2 επ., 3 μπλοκ), Πενόλιο 5 (5/9 επ., 45% υποδ.), Αμορόσο 4 (2/5 επ., 1 μπλ.), Μουρ 6 (6 μπλοκ), Μπέλος 11 (9/25 επ, 1 ασ., 1 μπλ), Καριπίδης 8 (8/19 επ, 62% υποδ), Κουρούπης 73% υποδ., 64% αρ.) / Καπίρης 1, Μανιόπουλος 1, Μαδούρας, Πολυχρονιάδης.
ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Ζαλμάς): Κράουσε 7 (2/3, 3ασ), Τζιουστινιάνο, Κουζούνης 6 (4/10, 1ασσος, 1μπλοκ), Ντουσάρμ 16(14/33, 2 μπλοκ), Κανέλλος 15 (8/9, 4 μπλοκ, 3ασσος),  Ζήσης (λ. 42 - % υπ., 26% άριστες υπ.), Π.Παπαδόπουλος  7 (5/11, 1μπλοκ, 1ασσος),  Δρογκάρης, Ασπιώτης 2(1μπλοκ), Χρ.Παπαδόπουλος  3 (2ασσους,  1μπλοκ).

Από prasinanea

* Εντάξει δεν περιμένουμε.. μαγικά, αλλά δυστυχώς στο ματς με τον Παμβοχαϊκό είχαμε μία από ίδια για τον Παναθηναϊκό, δηλαδή κακή εικόνα. Όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις, θα πρέπει αν μη τι άλλο να παρουσιάζεσαι ανταγωνιστικός εντός έδρας, ώστε να ελπίζεις σε κάτι καλό. Η Κυψέλη ήταν ξανά γεμάτη όμως ο κόσμος έφυγε και πάλι με σκυφτό κεφάλι.
Η ομάδα θέλει πολλή δουλειά, πρέπει να βελτιώσει κάποιες τρανταχτές αδυναμίες, με κυριότερη την αντίδραση στα καίρια σημεία ενός αγώνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: