9/3/13

Ηρακλής - Παναθηναϊκός 1-3, σφράγισε την παραμονή!

Παίζοντας με μεγάλο πάθος τα κορίτσια του Παναθηναϊκού άλωσαν το Κατσάνειο επικρατώντας με 3-1 σετ επί του Ηρακλή και σφράγισαν την παραμονή τους στην Α1 πετυχαίνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους.
Ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι δεν έχει ανάγκη από κανέναν και έμεινε με το σπαθί του στην Α1.
Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 3-1 σετ του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και σφράγισαν έτσι και μαθηματικά την παραμονή τους στην Α1. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τις πράσινες και η έβδομη σε δέκα αγώνες τους στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α1.
Το Τριφύλλι μπήκε από την αρχή δυνατά στο ματς και επέβαλε τον ρυθμό του. Οι πράσινες παίζοντας με μεγάλο πάθος είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού στα πρώτα δύο σετ τα οποία τα κατέκτησαν και με άνεση.
Στη συνέχεια η αγωνιστική άνοδος της Όλγας Στράντζαλη βοήθησε τον Ηρακλή να βρει ρυθμό. Οι πράσινες δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στα επίπεδα των δύο προηγούμενων σετ και έτσι φυσιολογικά οι γηπεδούχοι πήραν το τρίτο σετ.
Το τέταρτο ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο και καμία δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ. Ο Ηρακλής με τη βοήθεια και των διαιτητών κατάφερε να προηγηθεί με 18-14, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.
Με την Πέρεζ να ανεβαίνει επιθετικά και με όπλα του το σερβίς και τον συνδυασμό μπλοκ - άμυνα ο Παναθηναϊκό ροκάνισε πολύ γρήγορα τη διαφορά και με μπλοκ της Βασιλαντωνάκη ισοφάρισε σε 23-23. Ακολούθησαν δύο καλά σερβίς της Κουντουρά που δυσκόλεψαν την υποδοχή και με δύο επιθέσεις της Πέρεζ το Τριφύλλι πήρε τη νίκη και μαζί το τρίποντο.

Από prasinanea

Τα σετ: 12-25, 14-25, 25-15, 23-25.

* Μπορεί η ΑΕΚ να νίκησε εύκολα τους Μακεδόνες, όμως ο Παναθηναϊκός δε χρειάστηκε κανέναν, καθώς νίκησε μέσα στη Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή φτάνοντας στις 4 σερί νίκες και 7 σε 10 ματς στο β' γύρο σφραγίζοντας έτσι την παραμονή σε μία πολύ δύσκολη χρονιά. Μάλιστα σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα το Τριφύλλι σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας, μία αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: