11/3/13

Ηρακλής - Παναθηναϊκός 3-0 σετ, η Α2 είναι πιο κοντά από ποτέ...

Ένας πολύ κακός Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Ηρακλή και πλέον η υπόθεση παραμονή γίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Μόνο για ένα σετ έπαιξαν οι πράσινοι.
Η αποστολή της παραμονής του Παναθηναϊκού στην Α1 έγινε ακόμα πιο δύσκολη.
Οι πράσινοι έπειτα από μία κάκιστη εμφάνιση ηττήθηκαν με 3-0 σετ από τον Ηρακλή και είναι με την πλάτη στον τοίχο. Πλέον, το Τριφύλλι βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από τον γηραιό και θα θέλει και βαθμολογική του απώλεια για να παραμείνει στην Α1.
Στα καθαρά αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός στα πρώτα δύο σετ παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Οι παίκτες του Μπακοδήμου ήταν νευρικοί, έκαναν πολλά λάθη και με εξαίρεση κάποια ξεσπάσματα στο πρώτο σετ δεν έδειξαν να θέλουν περισσότερο από τον Ηρακλή το αποτέλεσμα.
Στο τρίτο οι πράσινοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και το σετ έγινε ντέρμπι. Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα, αλλά οι παίκτες του Ηρακλή ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν την κατάκτηση του σετ και τη νίκης με 3-0.
Ηρακλής - Παναθηναϊκός 3-0

Τα σετ:
25-21, 25-13, 28-26

Από prasinanea

* Δυστυχώς φαίνεται πως η «κηδεία» του ανδρικού βόλεϊ θα γίνει τη φετινή σεζόν. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός πέρασε από χίλια κύματα αλλά τελικά κατάφερε να παραμείνει στην Α1 κατηγορία. Φέτος όμως το μάθημα όπως φαίνεται δεν έγινε πάθημα και το Τριφύλλι χρειάζεται πλέον κάτι παραπάνω από ένα μικρό θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό και να γράψει μια μαύρη σελίδα στην τεράστια ιστορία του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: