28/4/12

Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός 73-68, μάλλον θέλησε να παρατείνει τη διαμονή του στο σμαραγδένιο νησί!

 Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αγνώριστος στη Ρόδο, γνώρισε μοιραία την ήττα απ' τον Κολοσσό κι έτσι θα παραμείνει στο σμαραγδένιο νησί για το τέταρτο ματς της σειράς, τη Δευτέρα!

 

 Θυμίζοντας την κάκιστη εικόνα κόντρα στην Καβάλα, απ' την οποία είχε γνωρίσει ήττα έκπληξη νωρίτερα στη σεζόν, ο Παναθηναϊκός έχασε δίκαια από έναν ανώτερο και ψυχωμένο Κολοσσό με σκορ 73-68, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς όπως φαίνεται να... πραγματοποιεί την επιθυμία του να παρατείνεται η διαμονή του ίδιου και των παικτών του στην πανέμορφη Ρόδο, καθώς η σειρά των ημιτελικών θα έχει πλέον τέταρτο ματς, τη Δευτέρα, 30 Απριλίου.

 Με πολύ χαμηλά ποσοστά σε τρίποντα αλλά και δίποντα, υπερβολικά πολλά λάθη και αρκετές χαμένες βολές, το Τριφύλλι δε θα μπορούσε να περιμένει θετικό αποτέλεσμα και φυσιολογικά είδε το μπασκετικό θαύμα της Ρόδου να μειώνει σε 1-2 τη σειρά.

 Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ομπράντοβιτς θα έχει να πει πολλά στους παίκτες του, ειδικά από τη στιγμή που η ήττα αυτή ήρθε λίγες μέρες πριν το Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Το σίγουρο είναι ότι τη Δευτέρα δύσκολα θα επαναληφθεί η ίδια κακή εμφάνιση απ' τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας (αλλά και ήδη κυπελλούχους για φέτος) και λογικά θα τελειώσει η σειρά με 3-1.

 Τα δεκάλεπτα: 20-20, 19-14, 11-18, 23-16.

 Οι συνθέσεις και οι πόντοι των δύο ομάδων:


 Κολοσσός (Φραγκιάς): Καλαϊτζής 13(3), Ασημακόπουλος 10(2), Χάτεν 10, Χαρίσης 6, Χόμπσον 2, Λιακόπουλος 17(1), Τσάμης 6, Γεωργαλής 5(1), Μπόικιν, Πάνος 1.

 Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 8, Καλάθης 6, Περπέρογλου 3(1), Διαμαντίδης 4, Σάρας 11(1), Βουγιούκας 12, Σάτο 6, Καϊμακόγλου 3(1), Σμιθ 2, Τσαρτσαρής, Λόγκαν 11(3).

 * Αξιοσημείωτο φυσικά το γεγονός ότι αυτή ήταν και η πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού σε ημιτελική φάση πρωταθλήματος μετά από 19(!) σερί νίκες απ' το 2005 και το 3-2 επί του Πανιωνίου τότε μέχρι σήμερα, όπου σκούπισε κατά σειρά Άρη, Πανιώνιο, Πανιώνιο, Άρη, Πανελλήνιο, ΠΑΟΚ.

 * Συγχαρητήρια στην πλέον συμπαθή ομάδα του Κολοσσού για τη μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια, αλλά ειδικά τη φετινή καταπληκτική σεζόν και φυσικά, την υγεία που αποπνέει σαν ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: