25/4/12

ΕΑ Πατρών - Παναθηναϊκός 0-3 σετ, περίπατος παραμονής!

 



 Σπουδαία νίκη πέτυχε στην Αχαΐα ο Παναθηναϊκός όπου στο πρώτο ματς των πλέι άουτ επικράτησε 3-0 της ΕΑ Πατρών κάνοντας το πρώτο βήμα για την παραμονή του στην Α1!


 Χωρίς το Βούλγαρο διαγώνιο Κόλεφ, που μπορεί να προπονούνταν τις τελευταίες μέρες αλλά δεν ήταν έτοιμος 100% και προτιμήθηκε να προφυλαχτεί, το Τριφύλλι μπροστά σε περισσότερους από 100 οπαδούς του, που απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι "Η Πάτρα είναι πράσινη Παναθηναϊκέ", έπαιξε με ψυχή και με εξαίρεση το τρίο σετ, το οποίο κατέκτησε στην παράταση, πήρε μια μεγάλη και σχετικά εύκολη νίκη που τον φέρνει ένα βήμα, από τα τρία που απαιτούνται, πιο κοντά στην παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.

 Εντάξει ίσως να είναι κατάντια να πανηγυρίζουμε ως Παναθηναϊκοί επειδή... δεν υποβιβαζόμαστε αλλά μην ξεχνάμε ότι κανένας μα κανένας σύλλογος, όσο μεγάλος και ιστορικός αν είναι δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με εσαεί επιτυχίες. Άλλωστε ένα από τα ωραιότερα συνθήματά μας, "στις χαρές και στις λύπες μαζί" νομίζω ότι βρίσκει την πλήρη του εφαρμογή εδώ.

 Ο Παναθηναϊκός λοιπόν με το «2» στην αχαϊκή πρωτεύουσα δείχνει ότι είναι ικανός έστω και την ύστατη στιγμή να κλείσει «θετικά» μια σεζόν, στη διάρκεια της οποίας φλέρταρε με τη διάλυση. Με το μέλλον του ποδοσφαίρου να κρίνεται εξαιρετικά αβέβαιο, ο ερασιτέχνης δε θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος.

 Παρασκευή 25/4 (19:30) παραμονή μέρος 2ο. Και θα είναι κρίμα το Μετς να μην είναι κατάμεστο, στον πιο κρίσιμο αγώνα της ιστορίας του τμήματος. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που στο εκτός έδρας ματς είχαμε 100 οπαδούς, εντός έδρας θα είναι ξεφτίλα να βρεθούμε λιγότεροι σε δύο εικοσιτετράωρα από τώρα στο κλειστό.

 Τα σετ: 20-25, 21-25, 26-28.

Δεν υπάρχουν σχόλια: