18/2/12

Πλέον μιλάμε για ξεκάθαρη αλλοίωση πρωταθλήματος!



 Τα τελευταία απανωτά λιμανίσια αίσχη μας επιβεβαιώνουν απόλυτα που ισχυριζόμασταν ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι το πλέον σάπιο της 20ετίας, βγαλμένο από τις πιο σκοτεινές μέρες της παράγκας νο1!

 Μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες και συγκεκριμένα από εκείνο το πολυσυζητημένο ματς του γαύρου στην Ξάνθη. Εκεί όπου ο διαιτητής Κωνσταντινέας (θυμάστε ο "πάμε παιχαταρά μου") αρνήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, να επιβραβεύσει τη βουτιά του Τοροβλάκα με πέναλτι, με αποτέλεσμα ο γαύρος να ηττηθεί από το ιστορικό παράρτημα και να φάει τα μούτρα του αλλά και τη σκόνη μας στην κούρσα τίτλου!

 Μία μέρα μετά και αφού έγινε ο κακός χαμός σε όλα τα μέσα για δήθεν σφαγή του διορισμένου ψευτοπρωταθλητή, με παρέμβαση Μαρινάκη είχαμε άκουσον άκουσον αλλαγή του επικεφαλής του ΚΕΔ Κύρου Βασσάρα, με το Γιώργο Δούρο να παίρνει τη θέση του!

 Στη συνέχεια είχαμε την απόφαση της... Superleague να ξεκουράσει (μετά από 10 σερί ματς Κυριακή-Τετάρτη) Λειβαδιά-Δράμα πριν το ματς της πρώτης με τον Παναθηναϊκό!

 Ακολουθεί η τιμωρία του ΟΑΚΑ στο ίδιο ματς από επεισόδια που προκλήθηκαν απ' τους μπάτσους και τώρα έρχεται η περίφημη αναστολή της 23ης αγωνιστικής, κάτι που βεβαίως ευνοεί για ακόμη μία φορά τον Ολυμπιακό και είναι κατά του Παναθηναϊκού! Γιατί; Μα φυσικά, επειδή ο γαύρος θα παίξει τη ρεβάνς με τη Ρούμπιν Καζάν για το Europa League και κατόπιν ΔΕΝ θα χρειαστεί να ταξιδέψει στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ, ώστε να ξεκουραστεί. Ομοίως, ο ΠΑΟΚ θα τα δώσει όλα στη μεγάλη ρεβάνς με την Ουντινέζε (που εγώ εύχομαι ολόψυχα να προκριθεί) και μετά θα πάρει ανάσες αντί να έρθει κουρασμένος στο ΟΑΚΑ, όπου λογικά θα έχανε εύκολα από τον έστω και χωρίς τη βοήθεια του κόσμου του, Παναθηναϊκό. Τέλος, ο γαύρος σύμφωνα με το πρόγραμμα θα έπαιζε το ντέρμπι τίτλου στο ΟΑΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ στα 2 ματς με τη Μέταλιστ, στην επόμενη φάση του Europa League (αν τελικά περάσει τους Ρώσους), ενώ με την αναβολή της 23ης αγωνιστικής, θα μετατεθεί το ντέρμπι, ώστε ΚΑΙ αυτός να έρθει ξεκούραστος στο Στάδιο!

 Καταλαβαίνει κι ο τελευταίος φίλαθλος ότι το φετινό πρωτάθλημα παίζεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΚΤΟΣ αγωνιστικού χώρου. Ο γαύρος στην παλιά, κλασική συνταγή του "νικάω και παίρνω τίτλους με κάθε τρόπο" τινάζει όλο το πρωτάθλημα στον αέρα, αλλάζει την ΚΕΔ, αλλάζει τις αγωνιστικές, αναβάλλει αγώνες, μοιράζει δανεικούς δεξιά κι αριστερά, έχει σπάσει ρεκόρ παραρτημάτων, χέστηκε πάνω του και προσπάθησε να εμποδίσει με νύχια και δόντια το νέο αθλητικό νόμο περί αγοράς ΠΑΕ από ξένους επενδυτές κι όλα αυτά για να κερδίσει ακόμη έναν ψεύτικο τίτλο και να φτάσει τους 40, 50 δεν ξέρω κι εγώ πώς τους μετράνε εκεί στο βρωμολίμανο της ντροπής! 

 Και σκεφτείτε ότι αυτά γίνονται απέναντι σε ένα διαλυμένο Παναθηναϊκό, παρατημένο από τους αμέτοχους, με τόσους τραυματισμούς, με εχθρικές διαιτησίες, με σενάρια φυγής βασικών παικτών κλπ. Πού δηλαδή και να μας πάρει όντως κανάς πρίγκηπας ή οποιοσδήποτε λεφτάς τελοσπάντων και να μας εκτοξεύσει στα αλήθεια. Τότε οι γαύροι θα βρουν άλλο τρόπο να κλέβουν τα πρωταθλήματα, αφού καμία παράγκα δε θα είναι αρκετή για να σταματάει τους παικταράδες που θα έχουμε..

 Μέσα σ' ολα δίνουμε απόψε (17:15, Novasports 2) στην Κρήτη με τον Εργοτέλη ένα από τα πιο δύσκολα και κρίσιμα ματς μέχρι το τέλος, στη μάχη για το πλέον μάγκικο πρωτάθλημα της ιστορίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: