13/2/12

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0 σετ, αλλαγή σκυτάλης στο γυναικείο βόλεϊ(;)


 Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πολύ κατώτερος των προσδοκιών σε ένα ντέρμπι τίτλου και μοιραία έχασε με το καθαρό 3-0 από την ανώτερη ΑΕΚ, η οποία αυξάνοντας τη διαφορά στους 7 βαθμούς ουσιαστικά αγκάλιασε το πρωτάθλημα!

 Στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής του β' γύρου της φετινής Α1 των γυναικών, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός κοντραρίστηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το νικητή να αποκτούσε προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Αν τα κορίτσια του Τριφυλλιού έπαιρναν το «2» η συνέχεια του πρωταθλήματος θα προμηνύετο συγκλονιστική. Η ΑΕΚ όμως, αποδεικνύοντας ότι φέτος δεν είχε αντίπαλο, πήρε εύκολα τη νίκη με 3-0 σετ, εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη των πρασίνων και έχοντας βέβαια τη συμπαράσταση του κόσμου της, που κατέκλυσε το κλειστό του Ιωνικού.

 Όπως δείχνουν τα πράγματα και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στις επόμενες αγωνιστικές, θα έχουμε σκυτάλη στο γυναικείο βόλεϊ, αφού ο... ισόβιος πρωταθλητής Παναθηναϊκός των 24 κατακτήσεων και 7 συνεχόμενων θα δώσει τη θέση του στην ΑΕΚ, η οποία θα κατακτήσει το... πρώτο της πρωτάθλημα!

 Βέβαια, η απόλυτη αλήθεια είναι ότι οι κιτρινόμαυρες ναι μεν δεν παίζονται φέτος, αλλά έχουν στο ρόστερ τους έξη (6!) πρώην πράσινες παίκτριες, γεγονός που αν μη τι άλλο σημαίνει πολλά...

 Τα σετ: 25-18, 25-20, 25-15.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 ΑΕΚ: Παπαφωτίου, Παπαγεωργίου, Σάκκουλα, Τζανακάκη, Κίτσου, Μπορόβιντσεκ, Κις, Ντόγκανιτς, Γκιουζέλη, Κουνάδη, Γκούζου, Ψυλλάκη Ι.

 Παναθηναϊκός: Μυλωνά, Χατζηνικολάου, Κουτσιβίτση, Ιχτιάρη, Χριστοδούλου, Μαλουσάρη, Φερέϊρα, Τσατσουρή, Κωνσταντίνου, Περέα, Νιέβα, Καρπουζά, Μικρουδάκη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: