14/2/12

«Ματιές» της Σπόρτιγκ στον Φερέιρα

 
 Σημαντική είδηση αποτελεί το ενδιαφέρον της Σπόρτιγκ Λισαβόνας για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Sportday.

 Όταν η Σπόρτιγκ Λισαβόνας ανέθετε το καλοκαίρι τα ηνία της ομάδας στον Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος είχε επιδείξει σημαντικό έργο στον πάγκο της Μπράγκα, ήλπιζε στην επιστροφή της στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

 Ωστόσο, σʼ αυτό της το στοίχημα αποτελέσματα δεν ήρθαν, καθώς η απόσταση των «λιονταριών» της Λισαβόνας από την κορυφή είναι μεγάλη (16 βαθμοί μετά από 18 αγωνιστικές) και αυτό οδήγησε στην απόλυση του 43χρονου Πασιένσια.

 Πλέον, στη διοίκηση της Σπόρτιγκ αναζητούν τον επόμενο προπονητή της ομάδας, την τεχνική ηγεσία της οποίας έχει αναλάβει προσωρινά ο μέχρι πρόσφατα επιθετικός Ρικάρντο Σα Πίντο.

 Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πορτογαλικός σύλλογος- στον οποίο χρέη τεχνικού διευθυντή εκτελεί ο Κάρλος Φρέιτας- έχει ήδη κάνει πρόταση στον 65χρονο τεχνικό του Παναθηναϊκού να καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

 Το δημοσίευμα κάνει λόγο για άρνηση του Φερέιρα που τόνισε πως προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνει στο «τριφύλλι» μέχρι το τέλος της σεζόν.

 Ωστόσο, το ενδιαφέρον της Σπόρτιγκ παραμένει και οι δύο πλευρές αναμένεται να συζητήσουν και πάλι το καλοκαίρι.

 Προγνωστικά για την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο να γίνουν, καθώς οι όποιες εξελίξεις εξαρτώνται από τη συνέχεια της φετινής πορείας της ομάδας αλλά και από την κατάσταση στα διοικητικά του συλλόγου.

 Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: