22/11/11

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 8-9, πολύ άστοχος και άτυχος δεν τα κατάφερε για ακόμη μία φορά...

 

 Το Τριφύλλι σε ένα ακόμα ντέρμπι πλήρωσε την επιθετική του δυστοκία και γνώρισε την ήττα από τους ερυθρόλευκους στο ΟΑΚΑ. Μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι πράσινοι στο τέλος να πάρουν την ισοπαλία. Ένταση στο τέλος.
 Την ήττα σε ένα ακόμα ντέρμπι γνώρισε φέτος ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ με 9-8.
 Οι πράσινοι πλήρωσαν την επιθετική τους δυστοκία, αφού δεν μπορούσαν να βάλουν με κανέναν τρόπο γκολ.Έτσι, παρά το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού περιόρισαν τα επιθετικά ατού των ερυθρολεύκων γνώρισαν την ήττα.
 Στο τέλος ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να γυρίσει ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο, όμως ένα λάθος του Φάνη Κουντουδιού στο τέλος στέρησε την ευκαιρία από το Τριφύλλι να έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

 Το ματς:
 Το ντέρμπι ξεκίνησε με πολύ καλές προδιαγραφές. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντραρίστηκαν με τις άμυνες των δύο ομάδων να μην ξεκινούν καλά.
 Το πρώτο οκτάλεπτο τελείωσε με τους ερυθρόλευκους να είναι μπροστά με ένα γκολ, όμως στη συνέχεια οι πράσινοι έπαθαν επιθετικό μπλακ άουτ. Στα επόμενα δύο οκτάλεπτα ο Παναθηναϊκός σκόραρε μόνο δύο τέρματα, ενώ δέχτηκαν πέντε και έτσι απέκτησε μια διαφορά που έμοιαζε ασφαλείας για το τελευταίο οκτάλεπτο (5-9).
 Η μεγάλη ανατροπή και το λάθος του Κουντουδιού
 Οι πράσινοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και εκεί που το παιχνίδι έμοιαζε χαμένο ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη ανατροπή.
 Το Τριφύλλι παίζοντας μεγάλη άμυνα (δεν δέχτηκε κανένα τέρμα στο τέταρτο οκτάλεπτο), κατάφερε να ροκανίσει τη διαφορά και 34'' δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Γιώργος Αφρουδάκης μείωσε στο γκολ 8-9. Μία ακόμα μεγάλη άμυνα δίνει στο Παναθηναϊκό το δικαίωμα να διεκδικήσει την ισοπαλία. Ο Γιάννης Κόχειλας είχε φύγει στην αντεπίθεση, η μπάλα φτάνει σε εκείνον, όμως ο Φάνης Κουντουδιός που δεν τον είχε δει είχε ζητήσει ήδη τάιμ άουτ 3,4'' πριν το τέλος.
Ακολούθησε ένταση με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να διαμαρτύρονται στη γραμματεία και τους Πλυτά και Φαναριώτογλου να αποβάλλονται. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει στην τελευταία του επίθεση και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει την ισοπαλία.
 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 8-9

 Τα οκτάλεπτα:
3-4, 1-2, 1-3, 3-0
 Από prasinanea
 Τα γκολ των δύο ομάδων:

 Παναθηναϊκός (Κουντουδιός): Αληχανίδης 3, Γ.Αφρουδάκης 3, Ζ.Αφρουδάκης 1, Γ.Κόχειλας 1.

 ΟΣΦΠ (Βλάχος): Σχίζας 2, Φουντούλης 2, Μάζης 2, Μπλάνης 1, Μουρίκης 1, Χατζηκυριακάκης 1.

 * Κρίμα για αυτήν την ομάδα, που βελτιώνεται συνεχώς αλλά αποδεδειγμένα δεν μπορεί στα μεγάλα ματς. Ίσως είναι τελικά θέμα προπονητή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: