20/11/11

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 3-0 σετ

 

 Όσο εύκολα δείχνει το τελικό 3-0 επικράτησε επί του Πανιωνίου το Τριφύλλι στο κλειστό του Μετς και πλέον ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
 
Μπροστά σε γνωστούς, συγγενείς και φίλους ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 σετ επί του Πανιωνίου στο κλειστό του Μετς.
Οι πράσινες έπαιξαν κατά διαστήματα καλό βόλεϊ με τις ξένες να δείχνουν πως μπαίνουν σιγά σιγά στο κλίμα της ομάδας. Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερη κριτικής αφού η ανωτερότητα του Τριφυλλιού ήταν κάτι παραπάνω από φανερή και επέτρεψε στον Σπύρο Χουντουμάδη να βάλει όλες τις παίκτριές του.
Το ματς
Στα καθαρά αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απέκτησε από νωρίς μεγάλη διαφορά στο σκορ. Ένα χαλάρωμα των πράσινων έδωσε την ευκαιρία στον Πανιώνιο να κάνει τη δική του αντεπίθεση και να μειώσει στους τρεις 18-15 (από 17-10). Οι πράσινες όμως αφυπνίστηκαν και τελείωσαν το σετ με συνοπτικές διαδικασίες.
Η συνέχεια του παιχνιδιού ήταν ανάλογη. Το Τριφύλλι πίεσε από τη θέση του σερβίς, ο Πανιώνιος άρχισε να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο (τελείωσε το ματς με 20 λάθη) και έτσι ο Παναθηναϊκός πήρε μία πολύ εύκολη νίκη λίγο πριν το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό.

 Τα σετ:
25-16, 25-14, 25-8.

 Οι συνθέσεις και οι πόντοι των δύο ομάδων:


 Παναθηναϊκός (Χουντουμάδης): Φερέιρα, Νιέβα, Κωνσταντίνου, Γιουράνι, Χατζηνικολάου, Καρπουζά, Μυλωνά (λ.) / Χριστοδούλου, Μαλουσάρη, Κουτσιβίτη, Τσατσούρη, Μικρουδάκη.

 Πανιώνιος (Μάντζιος): Σταυροπούλου, Αναγνωστοπούλου, Κωνσταντίνου, Σαμπάνη, Σιλχάνοβα, Νάστου, Πάππα (λ.)

 Από prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: